< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanderfox -- 29 Temmuz 2023; 3:41:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
fizik
-
-
eğitim senesi sonuna yaklaştıkça burslar genel olarak kuş gibi kalıyo orası doğru
-
para güzel ama ilerisini de düşünmek lazım. sevmediğin bir alanda, sevmeyeceğin bir maaşla ömür boyu çalışmak zorunda olmak.. zor iş. iyice düşünüp ona göre karar verilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam okurken yeni mezun vasat mühendis maaşı alıyo güzel para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar bursum olsa ailemden para almazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 29 Temmuz 2023; 3:19:13 >
Ben geçen sene bunun koç matematik versiyonunu duşünmüştüm. Hatta orada da koç cs çapı yapar istediğimi de elde etmiş olurum dedim sonra neden vazgeçtim bilmiyorum ama sanırım sebebi Koç'u istemememdi. Ama mantıksız bir şey değil özellikle ilgi var ise. Burs gün geçtikçe yapılan zamma rağmen erir tabii de yine de çok iyi bir miktarın üstünde olmaya devam eder. Kısacası mantıksız değil bence. Ama şu da var yani bu burs ve rahatlık 4-5 yıl sürecek bir durum o yüzden sonrasını da düşünmek gerek. Koç versiyonunda yine cs çapı var bilkentte o da zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 29 Temmuz 2023; 3:30:36 > -
ilgi + akademik ilerleme isteği varsa çok iyi bi tercih olur bence
Edit: adam bölüm sitesini görünce vazgeçmiş ama harbi çok kötü siteymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 29 Temmuz 2023; 3:45:0 > -
Hahahaha o ne olm cidden ortaokulda kendi kendine site kurmaya calısan cocuklar daha kaliteli arayüz cıkarıyo
Bu arada mobilden desktopa çevirince düzeliyomuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilkent Fizik bu aralar karışık hocam dersleri veren hocaları komple değiştiriyorlar nerdeyse o yüzden de hocalar uyum sağlamakta zorlanmış gibi duruyor geçen dönem bence bir transfer lazım bize bir öğretim elemanı daha olsa okul rahatlar gibi duruyor (Özellikle 2. sınıf 211 ve 212 dersleri için lazım bence)
Aynısının mbg lisi aklımdan geçmiyor değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O kadar bursum olsa ailemden para almazdım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X