Şimdi Ara

Bilkent Hukuk(ücretli) vs İstanbul,Marmara,Gazi,Hacettepe Hukuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki grubu karşılaştırırsak iyi kotu yanlar nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    Aralarında en iyisi bilkent üniversitesidir .
  • Aralarında en iyisi Bilkent. Eğer gerçekten durumunuz iyiyse bilkent tercih edilir ama zorlanılacaksa devlete yönelmen daha iyi olur. Bilkent hukukta aşmış bir okuldur.
  • Hukuk camiası hakkında bilgim olmadığından Galatasaray,İstanbul, Marmara ve Koç üni.lerinin eski ve yeni pek çok mezunu ile konuştum...(24-59 yaş arası)(Artı Sorbonne ve Strasbourg hukuk mezunları ile de görüştüm, ki cidden bazıları büyük hukuk firma sahipleri)

Çok net söyleyebilirim piyasa açısından Bilkent hukuk, kesinlikle İstanbul üniversitesi hukuktan prestijli değil...

Devlet üni.lerini sıralarsam GSU>İstanbul>Marmara...

Ne yazık ki vakıf üniversitelerine pek sıcak bakılmıyor... (Bilkent ve koç dahil)

Nedenini bilemiyorum ama İstanbul hukuğun prestiji çok yüksek... (Ankara hukuk konusunda soru sormadım)
  • eğer maddi durumun iyiyse kesinlikle bilkent.neden diye soracak olursan kendi arkadaş çevremden örnek vereyim.istanbul hukuktaki arkadaşlarımdan bahsedeyim.istanbul hukukta binlerce kişi arasında 500 kişilik sınıflarda eğitim görüyorsun hoca nokta gibi gözüküyor ayrıca hocayla birebir iletişimin doğal olarak olmuyor.istanbul hukukta devam zorunluluğu sıfır istersen sene boyunca sadece sınava gir geç kimse sen iyi hukukçu musun değil misin sorgulamaz.ne ödevleri var ne projeleri arkadaşlarım yatıyor paso mesleklerine de sadece ders geçmek olarak bakıyorlar kendilerini(2 kişi) ilkokuldan beri tanırım istanbul hukuk bu çocuklara vizyon katacağına istanbulda başı boş takılan saçma sapan geyiklerle uğraşan dersten kalan tipler haline geldiler.derste hoca ne anlattıysa cümlesi cümlesine ders notları satılıyor resmen komedi istanbul hukuk dersaneye dönmüş ve ciddiyetsiz geliyor bana(tamamen şahsi fikrim geçmişine şusuna busuna sallamıyorum şuanki durumundan ve arkadaşlarımın durumuna bakarak söylüyorum).bunun yanında bilkent hukukta çok daha az kontenjanla hocalarla rahat iletişim kurarak(bilkentte zaten hocalarla öğrenciler arasında sıcak bir ortam oluşturup onları birlikte araştırmaya teşvik etme kültürü vardır).bunun dışında örnek vermem gerekirse tm de ilk 2 binde olup bilkentte burssuz hukuk okuyan arkadaşım var.

• Michio KaKu M kullanıcısına yanıt
    Hocam ankaradayım zaten aylık 7.500 gelirimiz var yaklaşik deger mi yani sorun olmaz herhalde maddi yönden fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmettinerbakan96

Hocam ankaradayım zaten aylık 7.500 gelirimiz var yaklaşik deger mi yani sorun olmaz herhalde maddi yönden fazla

muhtemelen olmaz hocam senin yaşam tarzını bilemem tabiki ama bilkentte hemen hemen hiçbir şeye para vermezsin ek olarak.onun dışında zaten efsanelere pek inanma maddi açıdanda gayet normal insanların olduğu bir yer.ankarada olduğun içinde maddi açıdan gayet rahat olursun.
  • bence bilkent çünkü muhterem fetullah gülen hoca efendi hazretlerimizde şu an bilkent hukukta okuyor.
  • tabikide bilkent hukuk buda sorumu gir bak akademisyenlerine bak şuan mezunları nerede öyle sor tekrar
    Tutumlu birisiyimdir hocam zaten ailemde sorun etmiyor fazla lakin bilkent de yemek ücretleri vs pahali diyorlar ortamda zenginler doluymuş herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmettinerbakan96

Tutumlu birisiyimdir hocam zaten ailemde sorun etmiyor fazla lakin bilkent de yemek ücretleri vs pahali diyorlar ortamda zenginler doluymuş herhalde.

yemek fix menü 1 öğün 3.75 seçmeli yersen 7.5.devlet okullarına göre biraz pahalı evet.ortamda zenginler dolu derken tikilerden bahsediyorsan onlar tamamen uydurma.ben hayatım boyunca devlet okullarında okudum memur ailesi çocuğuyum bana arkadaş ortamı garip gelmiyor öyle söyleyeyim.tikiler okulun çok küçük bir kısmını oluştuyor onlarda hukukta çok olmaz
    TOBB hukuk için ne dersin bilkentle aralarinda çok fark var mi?

• Boğaziçi der susarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü daha iyi yiha

• Oranın tıpı güzel hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.