Şimdi Ara

Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vallahi midterm ortalaması (midtermleri finalden iki gün önce öğrendik) 25 gelince herhalde curve yapar dedik, sonra Sir Tarık Kara hazretleri "herkes 20 aldı diye sizin 30'unuzu geçirmeli miyim?" tadında sorularla sınav kağıdını görmeye gelenleri dumura uğrattı. Sanırım 75-80 gibi bir bandı A için belirledi çünkü arkadaştan biraz yüksek not almama rağmen o A- aldı ben A aldım. (Finali Letter Gradelerden sonra öğrenmek ayrı bir komediydi)

• Econbender kullanıcısına yanıt

5/13 kalma orani korkunc yaw, bizde de cok goruyoruz da ayıp yani. Gerçi ders katalogmus ben 101/2 de curvedur sanıyodum.

Ben hala econ206 finalinden kac aldığımı bilmiyorum Aciklamadi adamBilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) 

Simdi biraz econ departmanindan nasil curve yapılmaz dersi atayim ben de

Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre)

(Exponential distribution şeklinde bell curve yapan hocamizi kutlarim)

(F yok lan)

(Yorumsuz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Normalde curve 101 ama tarık hocanın keyfi curve yapmamak istedi. Bakalım ilk dönemden böyle başladı Letter gradeler önümüzdeki 7 dönemi merakla bekliyorum Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) . Gerçi ENG101 notlamasi kadar iğrenç olamaz, A alan yok dersten resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 29 Haziran 2023; 14:48:45 >
  • Hocam Marmara Üniversitesi-İşletme ingilizce okuyorum aynı verileri linkedln üzerinden nasıl çekebiliriz? kendi üniversitemin durumunu merak ettim

• Stalkeparasite kullanıcısına yanıt

Hocam Marmara üniversitesinin linkedin sayfasına bilgisayardan girin. Alumni kısmına (bazen eski çalışan veya mezun da yazıyor) girin. Orada ne okudukları, nerede çalıştıkları vs. yazar belli bir kısmının. Daha detaylı için anahtar kelime olarak şirketin adını yazıp çalıştıkları yer kısmında o şirkete tıklayıp ilk yazdığınız kelimeyi kaldırabilirsiniz (bazen şirketin ingilizce ismi konuyor o yüzden). Ya da merak ettiğiniz şirketin sayfasına girin. Orada "sizin okulumuzdan ... kişi burada çalışiyor" der ama bu bütün üniversiteyi verir. Detay için tek tek profillere bakabilirsiniz ama bunu yapacaksanız gizliye geçin derim.

Unlu bir dusunur ne guzel söylemiş

Eng101 ne guzel bir derstir harf notu add dropta belli olur -a.atalar

Bizde %10 a oranı varmis yaw

Benim hocam hazırliktan yeni gelmiş hocaydı, nereden bileyim notunun kıt olduğunu Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) . Türkçeyle bir olup 4 gpa hayallerimi yıktı.

Allahtan sizin bolumde 3.99la 3.olmak gibi sacmaliklar yasanmiyo yoksa hocanın odasina sürprizli paket bırakma sebebi

3.99 ile 3.luk ne aw Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) . Bizde 3.80 e falan 2.lik gelir muhtemelen. Ee ayrı bir alem resmen bir de rehberlikçi seç çok güzel bölüm falan diyordu ucuz yırtmışım

Sizin bölüm nasıl aynı anda hem en zorlardan biri hem de en manyak gpalerin cıktığı bölüm olabiliyo . İnsan değilsiniz Bilkent eeciler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ucuz yirtmissin valla ben yirtamadim😔

Neyse hocam 1 yılınız kaldı yanılmıyorsam, çoğu bitti azı kalmış

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Ne bileyim cok sacma bence de. Epflnin bachelor dersleri bariz daha rahatti ama sozde avrupanin en zor 5 muh okulujdan biri, bizim bolumdeki herkes gizli genius herhalde başka aciklamasi yok pek. Keske ie yazsaydim adamlar 3.8 ile 1.oluyoBilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) 

Bu sacmaliga son vermek için ee binasını fakulte teras ankara şubesi yapmak icin lobicilik faaliyetlerimiz tam gaz devam etmektedir✍🏿✍🏿

• bu arada bilkentte de ir ve pols sıralamaları arasında fark anlamsız şekilde açık( ir 1.5-pols 3.1k ) bu veriler aralarında bir fark olmadığını yer yer ir'in yer yer polsun baskın olabileceğini kanıtlıyor zaten. ki bilkentte bu bölümlerin kurulma yılları ve mezun sayıları da hemen hemen denktir diye düşünüyorum odtü'nün aksine

1 yil ama 5 ders Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) Muhtemelen sizin bolume dadanicam bu sene tam anlamiyla, 2ser 2ser almak kesmedi

seneye bakalım kaç ortalamayla kacıncı olunuyomus görürüz

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Hocam uluslararası hukuk veya uluslararası ticarete dönmek isteyenler de bazen IR yazabiliyor ( benim arkadaşım uluslararası hukuk çalışmak istediği için 1.2k dan IR yazmış mesela). Bu da onu pols un önüne geçiriyor. Yoksa dediğiniz gibi pols ile IR genelde benzer verilere ve özelliklere sahip

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Bizim donemde 1le 2 arasinda ucurum var yaw garip bi şekilde, 2 3 4 3.94-3.92 arasında olcak muhtemelen. Econ departmani istediğimi yapip bana 9 10 tane ders verirse 3.95le olur biraz bölümün namusunu kurtarırızBilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) 

Ama gercekten genius barındırma oranı en yüksek üni/bölüm kombinasyonu sizsinizdir büyük ihtimalle. Bilkent eenin gözümde öyle bi pozisyonu var, kafayı sıyırmamıs adam bouna falan gider keyfine bakar. Sizin reisler biraz fazla iyi

Ekonometri dersine bekleriz hocam Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) . Şaka bir yana hangi dersleri almayı düşunuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.