0.xx bi de sectonlar ortalamasi, tek section min 0.45 var galiba bizim bolumde daha dusuk var mıdır okul tarihinde bilmiyorum Phd akıl kari is degil gibi, biraz daha kafam karisirsa aktivist filan olucam bu gidisle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) (4. sayfa)
-
-
Hocam çok boş ders aslında mbg110 niye sövüyolar ya
Csci ve eecinin az olduğu dönemde alınırsa hele tadından yenmez. Bizim dönem psikoloji sınıfı curve'ü 40ken ee cs sınıfı curve'ü 73tü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim mbg110 hakkında duydugum bazi sacmaliklar
90 kusur curvelu sinav
97 ile a- almak (oha)
Bazi hocalarin bazi konulari yetistiremedigi icin o sectionlarin sinavlarinin 10 soru değil 8 soru üzerinden filan olmasi (wtf)
Finallerin hepsi bittikten sonra yüklenen ödev (bunu math132 de yaptiydi gerci cok absürt durmuyo)
Ee csci olmayan mbg sinifi varsa iyiymis, gerçi imkansiz diil mi o nasi benim her donem cevremden 10 kisi mbg110 aliyo o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun negatif etkisi görülüyo mudur acaba yav, kiltürün bu kadar akademik bazlı olması is dünyası icin diğer okulların öne cıktığı anlamına gelir mi acep
Aktivistlik daha karlı gibi eziliyorum edebiyatı yapıp İsveç e iltica edip zengin eş bulma olasılığı var en azından.
Ben seyi duydum, malum savunma sanayi sirketlerinden biri bizim okuldakilere bunlar zaten kalicak tcde diye direky staj redi veriyolarmis (beni de reddettiklerine gore dogru herhal)
Yok ya ben bilkentten tadini aldim bi kere, tcde aktivist olup nezaretin müdavimi olmak gerek
Hocam haller böyleyken sosyalliğe vakit kalıyor mu hiç
İş dünyasına da giden iyi öğrenciler olduğu için bu algı biraz kırılıyor ama en iyi öğrencilerin genelde akademide kalması diğer okullara avantaj sunuyor. Ben linkedin profili olmayan birçok bölüm dereceli öğrenci fark ettim. Ancak çoğu mezun özel sektörde de isteniyor (iibf de durum buysa mühler daha da iyidir)
O zaman sistem biraz değişmiş hocam ya da A notunu çok zor veriyolar. Ama benim dönemden tanıdığım çoğu kişi a- a falan verdi. Ben de biyolojiden nefret ettiğimden son gün kitabı okuyup giriyodum B ile verdim dersi rahattı baya memnunum notumdan .
Sınıf curve'ü hesaplanmıyo hocam malesef onu belirtmemişim ama bizim hoca maille ayrı ayrı açıklamıştı sınıfların not ortalamasını, ama ortak curve yaptıklarından psikolojici garibanlar biraz acı çekiyo csci ve eecilerden dolayı
Bi de bizim dönemde ortak sınav vardı hocaların ayrı ayrı sınavı yoktu. Kanaat notunu hoca veriyodu o biraz haksızlıktı ama bazı hocalar quiz yapıp ondan veriyodu bizimki attendence'a göre verdi beleşten 9 puan almıştım 10 üstünden.
Bi de hocam math132 curveü notunu biliyo musunuz acaba hepimiz b- c+ falan olur diyoduk c vermişler herhalde dumura uğradık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben 2 3 gun icinde sinavim yoksa birini de bulursam cikar tunaliya filan iner etrafimdakileri tasimam gereken seviyenin bir tik altina getirene kadar iceriz, sonra sinava gir ve donguyu tekrarla. Bu olaylarin disinda topluca mac izle starda kahve sigara gun boyu filan
Asil sikintiyi okulun takviminin çok ters olmasi vuruyo bende, majör bi çevrem autfden ve onlarla cok ters kaliyorum. Hutf filan da keza oyle, odtuyu demeye gerek bile yok cocuklar midterme girerken ben finallere calisiyo filan oluyorum
Kariyer gününde adını vermeyeceğim bir savunma şirketi de ailenizde şirketimizde çalışan birisi varsa sizi daha kolay staja alabiliriz filan demişti o yüzden hiç şaşırtmadı
Ben math 132yi 97 ile mi 98 ile mi ne bitirdim curve u nasil isliyor gram fikrim yok hatta bozmus bile olabilirim bizim donemde Ama genelde curve course gpa deki notun harf notlarina gore ceilini alirsaniz o oluyo
Bilmiyorum mbg hayatta alacağım bi ders diil benim, ama harbi psyccilarin cani cikiyo, en iyileri icinden geciyo geri kalanlari adeta zulme ugruyo
Yok sinav ykne ortak ama soyle, benim su ana kadar girdiğim derslerde bir section geride kaldiysa o sectiona gore son konu belirleniyodu hep, mbgde bi ara onu beceremisler herhalde, sknav ayni sinav ama bi sectondakiler bilmiyo, onlar o sorulardan sorumlu degil filan. Garip isler
Ben de departman degistirmeye calistim sen zaten bizde calismazsin ki stajyer icin cok dolusun diye departman degisimimi reddettiler S.s. malesef ki bok cukur7 olma yolunda emin adimlarla ilerliyo
Özenilen bilkentli hayatı
Hocam yaklaşık yarım saattir buradan bakıyorum, ilk başta nasıl yapılacağını anlamamıştım ama şuan çözdüm çok güzel özellikmiş Linkedln için. Linkedln'imiz var ama nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz. Sağolasın bu özelliği öğrettiğin için hocam. Bu arada takipleşebiliriz , isterseniz yollayım hocam pmden bağlantı atayım.
-
Hocam linkedin de daha kom bilir ne özellikler vardır zamanla öğreneceğiz. Pmden de yollayabilirsiniz.
LİNKEDLN'DE AĞ OLUŞTURALIM / 250+ KATILIM | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
savcınız hocamın açtığı başlığı da konuya ekleyeyim
-
Hocam bilkent ee düşünüyorum biraz göz korkuttu her yerde gömüyorsunuz. Daha sizin konuları okumadım ama onlara bakayım bi de
Ben bakilmasi gereken ornek değilim ya, benim kadar bolumunden tiksinen insan azdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X