B3’teyim ben buzdolabı yok valla, çevremde diğer yurtlarda kalanlar da yok dedi bizde. Sipariş verdim kurye aradı böyle böyle bildirmeniz gerekiyor. Ben de güvenliği aradım, şu maile mail atıp bildirin dedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİLKENT LOBİSİ (10. sayfa)
-
-
açılış saatleri ya da o saatlerin 2-3 saat sonrası genelde sakin olur sabah işe gitmeden gelenler olur genelde ankarada var mı bilmiyorum ama izmirdekinde olmaması lazım muhtemelen o şubede de yoktur ayrıca okulun spor salonu fena değil
-
pae rahat bir sınav ieltsi halledebilen onu hayda hayda yapar
-
sonbahar bahar döneminde bildirme durumu yoktu yeni mi geldi
-
Hocam Bilkent’de B3 diye bir yurt mu var? Hiç duymamıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yo buzdolabı var
-
Sabancı’dan bahsediyoruz zaten Huhh. Sanırım context kaymış, 5. seneye giriyorum bilkentte yeterince açıklayıcı olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 26 Temmuz 2023; 20:34:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aile üyeliği geçen ay 38-40k gibi bişeydi yıllık. ama zam gelmiş olabilir. fuk this country's inflation.
-
Pae’den kalıp ielts’le geçenlerin bölümde eng101/102’de daha düşük not aldığına dair bi veri varmış hazırlıkta hocam söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum, pae’ye çalışılması için söylediği bir yalan belki de
60 a yakın notla geçenlerden kötü not alan çok duydum. Eğer ingilizce düzeyi sınırdaysa ve notu bol bir hoca yoksa patlıyor genelde eng101 ve 102de. Ama eng 101 102nin esas not kriteri kesinlikle hoca bence
Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam?
-
baştaki sınav değil miydi pae hocam bir de hazırlıklar sene sonu olunca onun da mı adı pae hazırlık bilgim 0 o konuda direkt geçmiştim bölüme
-
hoca kesinlikle en önemli faktör
-
pae'den geçer not almak, ielts'ten 6.5 almaktan daha zor.
-
Yüksek lisans kesin gibi de alan değiştirip değiştirmeme konusunda karar vermem lazım. Sosyoloji veya tarihe geçebilirim veya daha collaborative bi program bulursam avrupa veya tr’de onu düşünebilirim.
forumun en büyük lobisi
-
İngilizce de yeteneksizseniz çok fark etmiyor benim gibi yine fazlasıyla önemli de hazırlığı gelir gelmez nasıl atladım hiçbir fikrim yok lol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
seneye aralarında olmaktan büyük gurur duyacağım lobidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X