< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BİLKENT LOBİSİ (8. sayfa)
-
-
300k bence gerçekten çok uçuk ama mevcut durumda aslında yapamazlar dememek de lazım olduğunu düşünüyorum
ben de sizle aynı aralıkta bir tahminde bulunabilirim hatta iyimser olursak 180k -enflasyon hesabı da buna denk geliyordu sanırım biri hesaplamıştı ya da 10k altına-
-
180k olsa valla rahatlarız, heyecanla bekliyorum açıklansın diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok şey deniyor hocam ya okulun kalitesi epey düşer daha da arttırılırsa
-
Zam çok yüksek olursa Bilkenti sabancı ve koç tan ayıran en belirgin özellik gider. (Ücretli sıralamaları)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün falan açıklanır diye düşünüyorum şimdi insanlar okulları gezmeye başlarlar (YKS açıklanınca) fiyatıda bilmek isterler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya hocam anlamadığım şu normalde dün açıklanmayacak mıydı neden erteleniyor ki insanları mağdur ediyorlar
-
Evet soruları alabiliriz
-
Bilkent ve hukuk hakkında soru sorabilirsiniz
-
ücretten dolayı bırakmayı düşünen var mı? ben odtü endüstriye geçmeyi düşünüyorum.
-
EA dan sağlam kaynak var arkadaşlar Say dan ben yardımcı olmam galiba reklamdan çok sadece kötü yanları söyleyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 20 Temmuz 2023; 11:3:37 >
bilkent sports international'a üyeyim süper tesis. soruları alabilirm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 20 Temmuz 2023; 11:13:38 > -
-
Hocam burslu kontenjanlarda düşmüş, lobi batıyor. bi el atın duruma
-
Aday sitesinde kontenjanlar aynı duruyor hocam da YÖK kılavuzunda mı düşmüş gözüküyor ikisi çelişiyor sanki veya ben yanlış bakıyorum.
Edit: Azalan burslu kontenjanlar şehit ve gazi yakınlarına verilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 20 Temmuz 2023; 21:2:26 >
Şehit/gazi yakını ve depremzedelere ayrılan kontenjanlar var. Toplam burslu aynı aşağı yukarı aynı olsa da büyük çoğunluk için azalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretli Bilkent makine endüstri nasıl olur bu sene makine 8 kontenjan arttırmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lobi olarak acilen çözüm odaklı bir planlama sürecine girmeliyiz burslu/burssuz herkes kabulumuz bilinçli oldukça
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X