Şimdi Ara

BİLKENT LOBİSİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
7
Favori
15.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoş bulduk hocam. 300k olayına ne diyorsunuz bu arada? Ya da şöyle sorayım devam eden öğrencilere sizce kaç k olur? Ben 200-250k falan diye tahmin ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uçan Yemek U kullanıcısına yanıt

300k bence gerçekten çok uçuk ama mevcut durumda aslında yapamazlar dememek de lazım olduğunu düşünüyorum

ben de sizle aynı aralıkta bir tahminde bulunabilirim hatta iyimser olursak 180k -enflasyon hesabı da buna denk geliyordu sanırım biri hesaplamıştı ya da 10k altına-

• 180k olsa valla rahatlarız, heyecanla bekliyorum açıklansın diye

• Uçan Yemek U kullanıcısına yanıt

çok şey deniyor hocam ya okulun kalitesi epey düşer daha da arttırılırsa

• Zam çok yüksek olursa Bilkenti sabancı ve koç tan ayıran en belirgin özellik gider. (Ücretli sıralamaları)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün falan açıklanır diye düşünüyorum şimdi insanlar okulları gezmeye başlarlar (YKS açıklanınca) fiyatıda bilmek isterler

• ya hocam anlamadığım şu normalde dün açıklanmayacak mıydı neden erteleniyor ki insanları mağdur ediyorlar

• Evet soruları alabiliriz

• Bilkent ve hukuk hakkında soru sorabilirsiniz  

• ücretten dolayı bırakmayı düşünen var mı? ben odtü endüstriye geçmeyi düşünüyorum.

• EA dan sağlam kaynak var arkadaşlar Say dan ben yardımcı olmam galiba reklamdan çok sadece kötü yanları söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 20 Temmuz 2023; 11:3:37 >
  • bilkent sports international'a üyeyim süper tesis. soruları alabilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 20 Temmuz 2023; 11:13:38 >
  •  

• Hocam burslu kontenjanlarda düşmüş, lobi batıyor. bi el atın duruma

• Econbender kullanıcısına yanıt
    Aday sitesinde kontenjanlar aynı duruyor hocam da YÖK kılavuzunda mı düşmüş gözüküyor ikisi çelişiyor sanki veya ben yanlış bakıyorum.

Edit: Azalan burslu kontenjanlar şehit ve gazi yakınlarına verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 20 Temmuz 2023; 21:2:26 >
  • Şehit/gazi yakını ve depremzedelere ayrılan kontenjanlar var. Toplam burslu aynı aşağı yukarı aynı olsa da büyük çoğunluk için azalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretli Bilkent makine endüstri nasıl olur bu sene makine 8 kontenjan arttırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lobi olarak acilen çözüm odaklı bir planlama sürecine girmeliyiz burslu/burssuz herkes kabulumuz bilinçli oldukça

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.