Şimdi Ara

Bilkent Makina mı Odtü Bilgisayar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar tercih süresi bitiyor.Bu ikisi arasında kararsızım.

Bilkent Makina müh (%100 ) : Ayda 425 TL para 2 kişilik odalarda yurt imkanı açıkçası il dışından geldiğim için benim için önemli.Makine müh için iş alanları da oldukça fazla diye duydum.Ayrıca bilkentin yurtdışı olanakları da iyiymiş

Odtü bilgisayar : Köklü bir üniversite ve ismi zaten insanı etkiliyor.Türkiyenin en eski bilgisayar müh bölümü olması ve kaliteli öğrenci yetiştiriyor olması da odtüyü seçmem için iyi bir neden

Yorum atan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danway35 -- 31 Temmuz 2012; 13:09:13 >

• Hic dusunmeden Bilkent Makine yaz derim.
    Bana gore hem bolum, hem de okul olarak Bilkent Makine, Odtu Bilgisayar'dan iyidir.
  • Teşekkürler yorumunuz için başka yorumu olan
  • Bilkent makine acilali dha 2 yil olmadi mi ya okdr iyi olcagini sanmiyorum bn odtu bilgisayar tercih etcem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu da benı düşündürüyor yorumun için teşekkürler yok mu baska düşüncüleri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdo.18

Bilkent makine acilali dha 2 yil olmadi mi ya okdr iyi olcagini sanmiyorum bn odtu bilgisayar tercih etcem

bilkentten bahsediyoruz sıradan bi üniversiteden değil. ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. sonuçta bilkent etiketi var.
  • evet yarın tercihimi yapıcam son yorumları alayım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü Bilkent ..
  • sıra kac ?
    okudugum kadarıylaa bilkent makinede yukselme bekleniyor onada dikkat et
  • Bilkent derim ama ODTÜ de yabana atılacak birşey değil ama iş bulma felan bilkent derim
  • 4600
  • iki okulada gittim ikiside kaliteli hangisine girsen pisman olmazsın ama meslegini secmelisin burda

• ODTÜ Bilgisayar ki makine seçeceksende ODTÜ ye git bence
  • üniversite olarak Bilkent çook çok daha iyi, ama bölümler arasında çok fark var.

odtü'yü öven odtülülerin gazına gelme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaebLis -- 31 Temmuz 2012; 20:43:30 >
  • Ben iyice dönek oldum şimdi de Bilkente kaydım yarın sabah odtü akşam da bilkente tekrar kayabilirim
  • ben olsam bilkent makinaya giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

ben olsam bilkent makinaya giderdim.

nedenleriyle söylermisiniz ?
  • odtü makina / itü makina
  • maddi durumun iyi değilse bilkenti yazma. orada maddi durumu iyi olan insanlar çoğunlukta olacak bu etkileyebilir.
    meslek olarak herhangi bir idealin yoksa bu ikisinin arasında kaldıysan odtü bilg müh bana göre.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.