ankarada yaşıyorum, bilkent 1800 tl burs veriyor, bogazici muazzam. bunlari ve bildiklerinizi kullanarak yorum yaparsaniz sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi makine vs Bilkent makine
-
-
boğaziçi bence nedeni bilkent makine çok yeni ve okul hayatı ve network olarak ta boğaziçi daha ön plandadır ama mesela eee için sorsaydın aynı soruyu bilkent derdim çünkü tr de en iyisi orası bana göre eee için
-
bilkent yaz geç. bilgisayar değilse boun için rahatlığını bozmaya değmez. ha ben illa şehir dışında okuyacam diyosan boun yaz
-
up
-
bilkent bence. boün makine bölümü 1 kattan oluşuyormuş sanırım
-
abi bounda çimden başka ne var :)
-
Çim bir kere dikkat dağıtıyo ağğğğbiiii
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okuyacaksan bilkent sürteceksen boun. Lakin iki üni de hem okumak hem sürtmek için çok ideal. Bilkentte sürtmek için çok para harcaman lazımdır diye tahmin ediyorum. Bounda ücretsiz sürtebilirsin. Bounda okumak için çok çaba harcarsın bilkentte eforsuz her fırsatı kullanırsın diye tahmin ediyorum. Sağlam psikolojin varsa boun,aman ağzımızın tadı kaçmasın mezun olalım diyorsan bilkent.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8834C9771 -- 17 Ağustos 2021; 1:49:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maddi durumum iyi olsa ben boun seçerdim açıkçası.Bounda sosyal ortam,network,ilgine göre meslek hayatın için de yönelebileceğin potansiyel fırsatlar çok daha fazla.İstanbul faktörü de var.Ama bilkent yazsan da asla pişman olmazsın bence.Dediğim gibi ben olsam maddiyata göre karar verirdim.
üniversite hayatı yaşamak istiyorsan boğaziçi, okulu bitirip ben direk işime bakıcam diyorsan bilkent. kalite olarak ikisinin çok bir farkı yok.
-
Şehir seç. Bence boun
BoUn
odtü ülen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X