Şimdi Ara

BİLKENT MAKİNE Hakkında Bilgi ve Soru içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sıralamam 3700 lerde. Bilkent Makina tam burslu oluyor. hatta ösym nin kılavuzuna baktım Bilkent ilk 10.000 e kapsamlı burslu olarak veriyor. Yurt ücretsiz. Aylık 560 lira harclık veriyorlar. Hazırlık için azami süre 2 yıl . bölüm için 5 yıl. bölüm bitirme süresi 5 yılı aşarsa 7 yıla kadar tam bursluluk devam ediyor. sadece harçlığı kesiyorlar. Bence çok cazip geldi. sizce nasıl ? fikri ve bilgisi olan arkadaşlar buraya.

• up
  • Google yaz yine bu forumda yazılmıştı hocaların çok yüklenip bir kaç programı tek program altında verdiklerini vs yazmışlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frood F kullanıcısına yanıt
    Bilkent Makina 2009'da kuruldu. Kurucusu Adnan Akay, ABD'nin en saglam muhendislik okullarindan Carneige Mellon'un 15 yil bolum baskanligi yapti - bolumu o tecrubeyle kurdu.

Hocalarin hepsi alanlarinda en top okulardan (UC Berkeley, MIT, Caltech, Yale vs) doktora almis hocalar. Bilkent'te egitime cok onem veriliyor, emin ol diger alternatiflerden daha iyidir.

Bolum web sayfasinda biraz bilgi var. Onun disinda bolum tanitimina da gidebilirsin.
  • Hocam Bilkent Makine tutuyorsa direk gitmelisin. Çok büyük bir şans. Bilkent'in eğitim olarak en iyi bölümlerinden biri ve yurtdışı imkanları sonuna kadar açık. ABD'de yüksek lisans yapmak ve çalışmak hayal değil bence.
  • Arkadaşın yurtdışı çalışma ile ilgili yaptığı yorum için şu sayfaya bakabilirsin:http://me.bilkent.edu.tr/?page_id=3774

Eğitim ile ilgili örnek görmek istersen, 3. sınıfların mekatronik dersi proje yarışması:http://mechatronics.bilkent.edu.tr/

Bilkent'te hala tanıtımlar sürüyor, katılabilirsen eminim daha iyi bir fikrin olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.