Şimdi Ara

Bilkent mi Boğaziçi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
14.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizce öğretmenliği bölümü konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Buradaki mesajlardan biraz daha Bilkent'in önde olduğu izlenimi doğdu bende.
    Bir soru daha sorucam EE Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği arasındaki farklar ve ortak yönler nelerdir?

bende merak ediyorum bu konuyu ?????
  • bence ikisi türkiyenin en iyi 2 üniversitesitir...senin içinden ilk olarak hangisi geçiyorsa onu seç

ben olsam mutlaka dersim kalır burs durumum gider falan o yüzden boğaziçini seçerdim hem zaten boğaziçi istanbulda bilkent ankarada...istanbul her zaman daha caziptir..bana göre tabi..
  • Gelip de kulaktan dolma bilgilerle burda ahkam kesenlere bayılıyorum ya en iyisi bilkentmiş sonra odtü gelirmiş boğaziçi çok aşağılarda kalırmışmış,yok endüstri dahil hepsinde bilkent daha iyiymiş.. hakikaten komiksiniz. Boğaziçi bilgisayarda okuyorum ve buralarda okuyup da yazan arkadaşları tenzih ederim ama ilk 500 muhabbeti yapanı ordan burdan duydugunu burda satan ciddiye alınmamalı. Bilgisayar düşünüyosan boğaziçi diğerlerinden 1 gömlek üstün, ee düşünüyosan bilkent derim.
  • Yurt dışı master veya iş düşünüyorsan Bilkentin imkanları daha fazla Tabi bu 2 üniversiteye de girebilmek için (tam burslu) derece yapmak gerek
  • "I know everything !"ci boğaziçili gelmiş beyler, beni gördü siz kaçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

"I know everything !"ci boğaziçili gelmiş beyler, beni gördü siz kaçın.

• quote:

tanıdı beni beyler,adam cinyıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: caut

Gelip de kulaktan dolma bilgilerle burda ahkam kesenlere bayılıyorum ya en iyisi bilkentmiş sonra odtü gelirmiş boğaziçi çok aşağılarda kalırmışmış,yok endüstri dahil hepsinde bilkent daha iyiymiş.. hakikaten komiksiniz. Boğaziçi bilgisayarda okuyorum ve buralarda okuyup da yazan arkadaşları tenzih ederim ama ilk 500 muhabbeti yapanı ordan burdan duydugunu burda satan ciddiye alınmamalı. Bilgisayar düşünüyosan boğaziçi diğerlerinden 1 gömlek üstün, ee düşünüyosan bilkent derim.

hocam nihayet en doğru yorumu getirmişsin boğaziçiyi hafife alan bir zihniyet zaten kabul görmez.boğaziçi diyince insanlar bir duruyor bakıyor. fakat sadece sınava hazırlanan öğrenci olarak araştırmalarımdan yola çıkarak şöle bir kanıya vardım:Boğaziçi ve bilkent üniversitesinin piyasada hiç bir farkı yok hatta makine ve bilgisayar müh boğaziçi bilkente göre çok iyi.(makinede 1 numara odtü dür) fakat yurt dışı imkanı olarak türkiyenin en iyisi bilkent.(ee müh bilkent en iyi bu arada:))sürçü lisan ettiysem affola :)

• quote:

quote:

yav he he.
  • quote:

quote:

quote:

yav he he.

Bilkent > bogazici Problem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

quote:

quote:

yav he he.

O kadar fark olmasa da dediğine katılıyorum .

• Bilkent in imkanları, burslu olması vs. ne kadar cazip olsa da hiçbir zaman bir devlet üniversitesinin yerini tutamaz. Bence Bilkent mi Boğaziçi mi diye sormadan önce vakıf üniversitesinde mi yoksa devlet üniversitesinde mi okumak istediğine karar vermelisin kendi maddi-sosyal durumuna göre.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he.

u mad ? >.> zuckerberg bile sadece boğaziçine geldi,dünyadan haberiniz yok hala bilkent. bilkentin bi boğaziçi olabilmesi için daha çok ekmek yemesi lazım. neyse mezun olunca anlarsınız ne için fanboiluk yaptığınızı
    edit : imzaya bak,değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 29 Ocak 2012; 10:22:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he.

u mad ? >.> zuckerberg bile sadece boğaziçine geldi,dünyadan haberiniz yok hala bilkent. bilkentin bi boğaziçi olabilmesi için daha çok ekmek yemesi lazım. neyse mezun olunca anlarsınız ne için fanboiluk yaptığınızı

Sen böyle dedin diye kesin herkes Boğaziçi'ne gider, %100 Facebook ve Zuckerberg onaylı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he.

İmzama bakmış ? , imzamda bı gariplik varsa hemen , bu yazıyı okuduktan sonra arkana bakmadan forum üyeliğini sil .. Forumun %98 i boyle zaten ...:) sana gore değil demekki burası . ... Örneğin facebook'un ilk turk stajyeri hangi okuldan mezun .. Bir düşün bakalım ...

• Iki universitede puanlandirilcak olsa 100 uzerinden 99.9 ise digeride 99.8 dir yani fark hic yoktur resmen. Eger hedefiniz yurt disindaki universiteler ise bilkent daha kolay kabul ediliyor diger turlu her ikiside ayni. Sosyal ortami ise bogazicinin istanbulda olmasi + bir durum ama bilkentle kapisacagini pek sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

bence ikisi türkiyenin en iyi 2 üniversitesitir...senin içinden ilk olarak hangisi geçiyorsa onu seç

ben olsam mutlaka dersim kalır burs durumum gider falan o yüzden boğaziçini seçerdim hem zaten boğaziçi istanbulda bilkent ankarada...istanbul her zaman daha caziptir..bana göre tabi..

Bilkent'in tanıtım gününe gittiğimizde bursların hiçbir şekilde kesilmediğini söylediler.Hatta okulu 7 yılda bile bitirebilirsiniz dediler.Burs kesilmesi söz konusu değil.
  • Öğrenim sürecindeki maddi giderler olarak karşılaştıracak olursak şehir dışından gelen biri için Bilkent daha iyidir diyorum. Tamam, üniversitede bazı yerlerin fiyatları çok uçuk ama okulun verdiği para bu açığı çok rahat kapatıyor. Ayrıca 2 kişilik de bir oda veriyor (burstan sadece 125 lira keserek). Boğaziçinde en kötü 4 kişilik odanın fiyatı bile bundan yüksek yanılmıyorsam. Ayrıca Ankara çok ucuz bir şehir. İstanbul pahalı bir şehir hele bir de Boğaziçinin konumunu da düşünecek olursak Ankaraya göre biraz uçuk diyebiliriz.
    Ben bu sene Bilkent EE ye burslu olarak girdim. Ankarada oturuyorum ama bu dönem yurtta kaldım. okuldan genel olarak memnunum, tavsiye edebilirim yani, olanakları bayağı geniş. Okulla ilgili başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.
    Dip not: okuldan aldığınız burs diğer bursları hiçbir şekilde etkilemiyor KYK'dan ihtiyaç bursu alan arkadaşlarım var. İlk yüz bursu da alınıyor.
    Dip not 2: Ben de İstanbul Boğaziçi istiyordum, bir vakıf üniversitesini kesinlikle düşünmüyordum. Ama araştırmalarım sonucu kararımı değiştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertjonathan

Öğrenim sürecindeki maddi giderler olarak karşılaştıracak olursak şehir dışından gelen biri için Bilkent daha iyidir diyorum. Tamam, üniversitede bazı yerlerin fiyatları çok uçuk ama okulun verdiği para bu açığı çok rahat kapatıyor. Ayrıca 2 kişilik de bir oda veriyor (burstan sadece 125 lira keserek). Boğaziçinde en kötü 4 kişilik odanın fiyatı bile bundan yüksek yanılmıyorsam. Ayrıca Ankara çok ucuz bir şehir. İstanbul pahalı bir şehir hele bir de Boğaziçinin konumunu da düşünecek olursak Ankaraya göre biraz uçuk diyebiliriz.
    Ben bu sene Bilkent EE ye burslu olarak girdim. Ankarada oturuyorum ama bu dönem yurtta kaldım. okuldan genel olarak memnunum, tavsiye edebilirim yani, olanakları bayağı geniş. Okulla ilgili başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.
    Dip not: okuldan aldığınız burs diğer bursları hiçbir şekilde etkilemiyor KYK'dan ihtiyaç bursu alan arkadaşlarım var. İlk yüz bursu da alınıyor.
    Dip not 2: Ben de İstanbul Boğaziçi istiyordum, bir vakıf üniversitesini kesinlikle düşünmüyordum. Ama araştırmalarım sonucu kararımı değiştirdim.

İmzamı atarım ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.