Evet arkadaşlar bugün itibariyle son yazımızı yazdık |
Bildirim
Evet arkadaşlar bugün itibariyle son yazımızı yazdık |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 17 Kasım 2023; 0:8:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oha bilkent hacettepe kredili veriyormuş tarih-türkçe yök zorunluluğu derslerini Bilkentte tarihin kredisi fizik ve calculus dersleriyle aynıymış hatta < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalian14 -- 18 Kasım 2023; 1:36:11 > |
Tarihte az uğraşıyorsan A veriyorlar. Ama beklentileri garip biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkish, Hist vb. ODTÜ kredisi 0 Öğretim Programı | Bilgisayar Mühendisliği Bölümü https://ceng.metu.edu.tr/tr/ogretim-programi |
ceng111 take home exam 1 ortalaması 100 üstünden 52. lab quiz 1 ortalaması 60. makale yazmak istemiyorum ama türkçenin kredisinin 0 olmasının hakkını fazlasıyla veriyo şimdiye kadar. |
Dirlikyapansa direkt plagiarism diyip 0 atabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bu eng ve türkçe dersi hangi kampüste veriliyor türkçe dersine gidiyor muyuz yoksa sadece makale yazmaca mı? |
sen niye donanımda takılıyosun yarrraaeeemm insan twitter gibi donanımda gezer mi güzel kardeşim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 20 Kasım 2023; 1:35:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |