Şimdi Ara

Bilkent ücretleri koç'a yetişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ücretlisi 2023 girişliler için 416 bin olmuş. 50 % zam da yazın gelir 600 bin tl. Ara dönemde Koç %15 zam yaptı, bilkent %40.

Saçma bir hal aldı. Öğrenci kalitesi düşecek.

Az daha ücretli CS'e geçiş yapacaktım iyi ki yapmamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 15 Aralık 2023; 22:45:21 >

• Tek dönemde bu kadar artış normal mı yav, dolandırıldık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • todrsv kullanıcısına yanıt

2023 ve sonrası için maliyet artışı ile sınırlı fakat öncesi için enflasyondan fazla yapamaz. 2022 ve öncesi dolandırıldı.

• yok olum olan her türlü 23 sonrasına olacak bizim şuan seneyeki ücreti sene başındakina yüzde 80 100 arası ekleyerek bulunur potansiyel 300 400 arası olacak ama 23 sonrasına istedikleri tarifeyi uygulayacaklar çok abartmazlar inşallah

• ColonelLanda kullanıcısına yanıt

22 için verdim rakamları

• koç 1 milyon olacak

• Öğrenci kalitesi düşecek de Bilkent'in ekonomik durumu cidden sıkıntıda. Bu sebeple seçmeli dersler azalıyor, derslerdeki kontenjanlar artıyor. Ülke ekonomisi toplanmadıkça böyle gidecek büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 16 Aralık 2023; 12:51:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    8 ay önce açıldı
    Koç tıp %100 vs top müh
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğitime ödediğim ücreti 1-2 senede elimde bulundurduğum diploma sayesinde amorti edemeyeceksem mantıklı bulmuyorum.

Eğitim aslında parayla filan ölçülebilecek bir şey değil ama Türkiye'de yaşıyoruz. İstisna durumları saymazsak üniversiteler ve veliler de olaya ekonomik bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon tl olması gerekir. bilkent gibi bir okulun 500k ya tamah etmesini hoş karşılamadım. adı bilinen onlarca-yüzlerce hocası var. bu hocalardan eğitim almanın bir bedeli olmalı.

ayrıca burslu kardeşlerimin bursları arttırılmalı madem %50 zam yapmışlar burslulara inşallah asgari ücret verirler ilk 10k'daki çocuklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 16 Aralık 2023; 16:13:16 >
  • ColonelLanda kullanıcısına yanıt

kanka 2022 girişlilere 301k oldu daha yeni

enflasyona göre %20 zam yapmaları gerekirken %39'u geçirdiler.

seneye 500k olur.

burssuz okumak aşırı mantıksız bilkent'te

• yılda 500k cok para yani işe giren kısı 100kyla işe girse belki ancak maddi açıdan değer o paraya.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

para veren düşünsün artık.

• hocam siz en son hazırlıgı geçmiştiniz sanırsam hayırlı olsun ne yapmayı dusunuyorsunuz?

• 2. dönem başlayana kadar yatış. sonra ortalama kasacağım.

• VAy be kimler ödüyo bu paraları

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Memur çocuğu da çok

• Ama hangi memur

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Zenginler?

• öh

• Enflasyon neyse o oluyo işte potansiyel 300 400 arası dediğim gibi ne kadar sövsem de okula insaflı olduğu tek şey ücretler gerçekten bu sene aile gelirine bölünce geçen seneye göre daha rahat ödedik mesela tefe tufe olayına uyuyorlar sıkıntı olmuyor 500 olmaz 2023ise 700 bile olur onlara çok saçma şekilde imzalattilar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.