Şimdi Ara

Bilkent Ulluslararası mı Sabancı Yönetim bilimleri mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent Ulluslararası mı Sabancı Yönetim bilimleri mi ? arkadaşlar yardımcı olun çok kararsız kaldım

• ben olsam yönetim bilimleri seçerdim, uluslararasındaki dersler pek zevkli değil bana göre, çok fazla makale okuyup essay yazman gerekecek, dış politikayla da haşır neşir olman lazım, ama seviyorsan bilemem, bilkent iktisat ı da düşünebilirsin
  • bilkent iktisat da düşünüyorum ama tutması kesin değil bu ikisi kesin geliyor diye sordum
  • up
  • Sabanci tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabancı'ya git, ilk yıl derslere bi bakarsın sonra kafana göre bölüm seçersin. Çok iyiymiş la orası
  • sabancı da okuyan arkadas var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle bilkent.hele ki burslu kazaniyorsan.aylik 600 tl burs ve yurdun bedava olucak.ek olarak da bilkentin yurtdisi imkanlari gercekten cok iyi.
    Liseden bir tanidigim bilkenti ui yi bitirdi simdi (okulun da yardimiyla) kendine burs buldu sifir ucretle yurtdisinda yuksek yapicak

Edit:detay istersen pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim3434 -- 5 Temmuz 2015; 1:39:09 >
  • Sabancı yönetim bilimlerin sıralaması bildiğim kadarıyla Bilkent iktisattan yüksek.İkisinin de Şartları oldukça iyi,Bilkent aylık burs veriyor ama Sabancı vermiyor bildiğim kadarıyla ayrıca Bilkent'te 7 yıl boyunca burs kesilmiyor Sabancı'da ise Hazırlıkla birlikte 5 yıl boyunca burs kesilmiyor.Bu açılardan bakarsan Bilkent daha avantajlı ama Sabancı'nın da avantajları var.1.yıl sonunda istediğin bölüme geçebiliyorsun Sabancı'da ayrıca şehir Faktörü açısından daha avantajlı.%51 Bilkent %49 Sabancı bence

• beyler sabancıya tm3 ten girip mühendisliğe geçsem burs kesilir mi?
  • ben zaten direk yönetim bilimlerine giremiyorum malesef ama tm3 den olan bölüme girebiliyorum
  • 2 üniversite arasında klasman farkı olduğunu zannetmiyorum ikisi de çok kaliteli beni düşündüren bölümler bilkentte düşük de olsa iktisat şansım var sabancı da ise tm3 den girip yönetim bilimleri okuyabilirim
  • sabancı istanbulda yazanlar olmuş. sabancı istanbulda falan değil:) yerine bi bakın ondan sonra karar verin. istanbula 2 saat uzaklıkta allahın unuttuğu bi yerde sabancı.
  • ben bilkente kaçar arkadaşlar sağolun gelen olursa seneye görüşürüz :D
  • Haklısın Sabancı Ankara sınırları içinde Emin ol neyin nerde olduğunu kampüsünün ne kadar uzaklıkta olduğunu senden iyi biliyoruz.Tavsiyelerin için Sağol gene de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.