Şimdi Ara

Bilkent Uluslarası ilişkiler mi yoksa TOBB iktisat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki üniversitede %50 tutuyor fakat ilk tercihim hangisi olmalı? Hangi üniversite eğitim açısından daha iyidir ?
    Ve hangi üniversitenin mezun olduktan sonra iş olanağı daha geniştir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilkent tabiki. bilkentle tobb arasında sınıf farkı var.
  • kardeş bence tobbda oku.İktisat kadrosu çok kaliteli(bir sürü merkez bankası başkanı ve başkan yardımcısı hoca),ayrıca çap yapmakta kolay.Bunun yanı sıra pek çok tanıdığım biraz kasarak parasız oldular bölümlerinde.Bunlara ek olarak 4 senelik okulu 3 senede bitirir üzerine 1 sene staj yaparsın ki bu da cv için iyi bir şey.Tabi mezun olduğunda en kötü orta seviyede iki yabancı dil biliyor olmanı saymıyorum.Açıkçası TOBB tamamiyle piyasada çalışması için adam yetiştiriyor.Bilkent ise biraz daha teorik.Bu iyi şeylerin yanına bir iki kötü şeyde ekleyeyim.Okulun senede 10 ay-3 dönem olması haftada 6 gün ders olması pazar gnlerine sınav konması filan kötü.Ünide biraz küçük.bunun dışında seviyorum tobbu <3
  • İki üniversitede kaliteli gerçekten.Mezun olduğumda iş bulma konusunda sıkıntı çekmeden iyi yerlere gelmek istiyorum gerçekten zor bir karar hala ilk tercihim konusunda kararsızım :/
  • Bilkenti secerdim ben olsam

• neden acaba?
  • senamelek S kullanıcısına yanıt
    Tobb hakkinda okudugum kotu yorumlarve ana etken olarak bilkentin egitim kalitesi yüzünden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.