Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

Arkadaşlar ge 100 üniversite hayatına giriş dersini kaçırdım acaba ileride problem olurmu ? yada telafi etme şansım varmıdır ?

selam. yarın merkez kampüse gidip sağlık merkezinin karşısındaki ge100 danışma standından biletlerini alıp geri kalan programını tamamlayabilirsin. bölümüne geçmediysen yani hazırlık okuyacaksan seneye de katılabilirsin. hazırlığı atlayan arkadaşlar ge100 etkinliklerine katılmazlarsa transcriptlerinde f notu göreceklerinden ortalamalarını düşürecek.

haydaa ben hazırlık okucam bu sene boşuna mı gidiyorum o zmn 2gündür seneye de yapabiliosak..bi de bu sene 12 aldım diyelm 1.sınıfa geçerken tekrar mı katılmam gerekecek ge-100e

yapman gerekmeyecek merak etme. bu sene yaparsan seneye işlenir direk notun

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

Arkadaşlar ge 100 üniversite hayatına giriş dersini kaçırdım acaba ileride problem olurmu ? yada telafi etme şansım varmıdır ?

selam. yarın merkez kampüse gidip sağlık merkezinin karşısındaki ge100 danışma standından biletlerini alıp geri kalan programını tamamlayabilirsin. bölümüne geçmediysen yani hazırlık okuyacaksan seneye de katılabilirsin. hazırlığı atlayan arkadaşlar ge100 etkinliklerine katılmazlarsa transcriptlerinde f notu göreceklerinden ortalamalarını düşürecek.

haydaa ben hazırlık okucam bu sene boşuna mı gidiyorum o zmn 2gündür seneye de yapabiliosak..bi de bu sene 12 aldım diyelm 1.sınıfa geçerken tekrar mı katılmam gerekecek ge-100e

yapman gerekmeyecek merak etme. bu sene yaparsan seneye işlenir direk notun

oh be tşk

• bugün ge100 danışmasında görev aldım. görevlilere buradaki soruları yönelttim. 5 puan ve altı puan toplayanlar seneye puanlarını toplamaya devam edebilecekler. hazırlık okumadan bölüme geçen arkadaşların ortalamalarında gözükecek ancak sonra puanlarını tamamlayarak notlarını yükseltebilecekler. not olarak c ve üstü alanların ise ortalamalarını yükseltme şansları yokmuş.
  • bugün baktım da ders programı belli olmuş.bu hocaları nasıl değiştircez? (not ee 1.sınıfım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

bugün baktım da ders programı belli olmuş.bu hocaları nasıl değiştircez? (not ee 1.sınıfım)

1. sınıfta değişmek pek kolay olmayabiliyor. danışman ile randevu saatin geldiğinde ve okul ücretini yatırmışsan değişebilirsin. ben şu an irregular devam ediyorum ama sen regular başlayacağın için senin programın benimki kadar kolay değiştirilmeyebilir. 1 arkadaşım hocaları değişmek istediğinde paket şeklinde değiştirilebildiğini söyledi dün. tek tek seçmek yerine paket olarak değişiyor olabilirsiniz.
  • bu değişikleri stars üzerinden yapamıyormuyuz? bir de seçmeli dersalmak istiyorum. ama nerden alınacağına dair bir yer görmedim.
  • ve A ile geçmişim cope u :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

bu değişikleri stars üzerinden yapamıyormuyuz? bir de seçmeli dersalmak istiyorum. ama nerden alınacağına dair bir yer görmedim.

randevu saatin geldiğinde danışmanına gidip veya telle sormalısın. sen değiştirmek istesen yeni ders eklemek istesen bile 1. sınıfta danışman izin vermeyebilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: NevFan

ve A ile geçmişim cope u :D

tebrik ederim. hangi lise mezunusun?
  • 1. sınıfa geçtim bende bilg müh.23 saat dersim var haftada(seçmeli dersler eklenmeden).Acaba 1. sınıfta kaç saat seçmeli ders veriliyor umarım çok değildir?
  • quote:

quote:

ve A ile geçmişim cope u :D

tebrik ederim. hangi lise mezunusun?

Saol kardeşim, amerikadan geldim, orda normal devlet okulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

1. sınıfa geçtim bende bilg müh.23 saat dersim var haftada(seçmeli dersler eklenmeden).Acaba 1. sınıfta kaç saat seçmeli ders veriliyor umarım çok değildir?

soruyu yanlış anlamadıysam 1. sınıfta alman gereken seçmeli yok,

CS101 MATH101 TURK101 GE101 ENG101 MBG110 bunlar 1.sınıf 1. dönem zorunlu derslerin, bunun üzerine bişey alıp almamak sana kalmış. not: zaten kendin alamazsın advisor onayı gerekli. 1. sınıf 1. dönemdede özel bi durum yoksa fazlasını vermezler.

advisorun kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 8 Eylül 2010; 15:38:49 >
  • Bilkent İletişim ve Tasarım , Grafik Tasarımdan bölümlerinden birinde okuyan varsa burda benimle iletişime geçebilirmi mesaj falan ? sormak istediklerim varda . Şimdiden çok teşekkürler
  • C ile geçtim Cope'u. Korkuyorum şimdi dersleri anlamazsam diye. Acaba dilekçe verip hazırlık mı okusam diyorum. Ne diyorsunuz?
  • insanların çoğu (en az %80)(kişisel gözlem) C ile geçiyo, dert etme
  • Arkadaşlar, ben exchange programde amerikaya gitmek istiyorum, ama benim bölümümde amerikada anlaşmalı üniversite yok, sadece almanya ve finlandiya var. Özel izinle amerikaya gidebilrimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevFan -- 9 Eylül 2010; 2:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

C ile geçtim Cope'u. Korkuyorum şimdi dersleri anlamazsam diye. Acaba dilekçe verip hazırlık mı okusam diyorum. Ne diyorsunuz?

eksiklerin olduğu görünüyor ama bölümde kapatabilirsin. ingilizce sadece hazırlıkta öğrenildiğiyle kalmıyor. istersen a ile geç yine bölümde kendini geliştirmen gerekiyor ve bu yüzden ingilizce dersleri var.

quote:

Arkadaşlar, ben exchange programde amerikaya gitmek istiyorum, ama benim bölümümde amerikada anlaşmalı üniversite yok, sadece almanya ve finlandiya var. Özel izinle amerikaya gidebilrimiyim?

olabilir. bölümünün anlaşmalı olduğu üniversitelere gidişte zaten sıkıntı olmuyor ama sen kendi çabalarınla bulduğun bir üniversiteyi de sunabilirsin. ancak bu konuda bölüm tek başına karar veremiyor. üniversitenin izni olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 9 Eylül 2010; 10:49:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

1. sınıfa geçtim bende bilg müh.23 saat dersim var haftada(seçmeli dersler eklenmeden).Acaba 1. sınıfta kaç saat seçmeli ders veriliyor umarım çok değildir?

CS101 MATH101 TURK101 GE101 ENG101 MBG110 bunlar 1.sınıf 1. dönem zorunlu derslerin, bunun üzerine bişey alıp almamak sana kalmış. not: zaten kendin alamazsın advisor onayı gerekli. 1. sınıf 1. dönemdede özel bi durum yoksa fazlasını vermezler.

advisorun kim?

OOOO süper o zaman.Haftada sadece 23 saat, cumaları boş

Adviserı nerden görebilirim, Starsda bakındım ama göremedim.Bu arada CS'De David, Matematikte okan tekman var.Bunlar nasıl hocalardır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

advisorun kim?

OOOO süper o zaman.Haftada sadece 23 saat, cumaları boş

****erı nerden görebilirim, Starsda bakındım ama göremedim.Bu arada CS'De David, Matematikte okan tekman var.Bunlar nasıl hocalardır?

o arkadaşım senin program iyimiş benim hergün var valla birde herkes math101de tekman gelir diyordu bana rus mu ukraynalımı biri gelmiş.cs derslerimiz ise muttemelen aynı

• İyi ama salı günü 8, ptesi 6 saat.O iki günü atlattık mı hafta rahat.

Bu arada merak ettiğim bir şey var, ben sınavı c ile geçtim haziranda ve bütün yaz hiç pratik yapmadım, bişilerde unuttum aslında.Hocaları dinlerken zorluk çeker miyim acaba?Bana hiç bir şey anlamıcakmışım gibi geliyor
  • İngilizceye alisirsiniz. Bende hiç pratik filan yapmamıştım :)

Okan Tekmana dikkat et. Derste kesinlikle konuşma aslında iyi anlatır iyi öğretir ama piskopat. Dersi güzelce dinler çalışırsan sorunun olmaz.

David'i ben sevmiyorum. Bişeyden anlamayan espri yaptığını sanan habire gülen malın teki. Bizim sınıfta anlattıklarını cogu kimse anlamiyodu. Derse önem ver dikkat et ve çalış. En büyük tavsiyem lablari kendin yap. Hemen hemen herseyi labda ogreniceksin. ieee cs olarak sınava doğru tutorial da yaparız halledersin :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.