Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzzY®

İngilizceye alisirsiniz. Bende hiç pratik filan yapmamıştım :)

Okan Tekmana dikkat et. Derste kesinlikle konuşma aslında iyi anlatır iyi öğretir ama piskopat. Dersi güzelce dinler çalışırsan sorunun olmaz.

David'i ben sevmiyorum. Bişeyden anlamayan espri yaptığını sanan habire gülen malın teki. Bizim sınıfta anlattıklarını cogu kimse anlamiyodu. Derse önem ver dikkat et ve çalış. En büyük tavsiyem lablari kendin yap. Hemen hemen herseyi labda ogreniceksin. ieee cs olarak sınava doğru tutorial da yaparız halledersin :)

Ben geçen sene ieeeye üye oldum ancak pek olaylarına katılmadım.Sadece computer societyye kayıt yaptırdım zaten 2-3 kere toplantıya gittim.Sen kaçıncı sınıftaydın?Cs ye aktif katılıyor musun?
  • ben 3ü okucam bu sene. ieee cs te çok fazla ortalarda görünmesemde tüm etkinlik ve toplantılarda vardım :) bu senede başkan yardımcısıyım :) gel sende bekleriz :)
  • quote:

ben 3ü okucam bu sene. ieee cs te çok fazla ortalarda görünmesemde tüm etkinlik ve toplantılarda vardım :) bu senede başkan yardımcısıyım :) gel sende bekleriz :)

Gelcem ya kesin, bu arada Sefa'yı falan tanıyosundur belki?O aktifti baya, benim çok yakın arkadaşımdır.Hatta age of turnavası falan düzelediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 10 Eylül 2010; 10:32:17 >
  • tanıyorum :) oda başkan yardımcısı bu sene :)
  • quote:

tanıyorum :) oda başkan yardımcısı bu sene :)

oo iyiymiş, bu sene ben de ciddi ciddi aktif katılmayı düşünüyorum, görüşürüz orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

tanıyorum :) oda başkan yardımcısı bu sene :)

oo iyiymiş, bu sene ben de ciddi ciddi aktif katılmayı düşünüyorum, görüşürüz orda

tamamdır :)
  • Meraba ben 2010 girisliyim hazırılık sınavını atladım direk hukuk bölümüne başlıyorum.Ders kayıtları nasıl yapılıyor online yapılabilir mi ?

Tşkler.
  • ya pek üst dönem tanımadığım için burdan sorıyım

cs 101 te hangi hoca(ben de özlem özgü)
    physc101 hangi hoca(eknel özbay)
    ve en önemlisi eng101 (şu an staff yazıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

ya pek üst dönem tanımadığım için burdan sorıyım

cs 101 te hangi hoca(ben de özlem özgü)
    physc101 hangi hoca(eknel özbay)
    ve en önemlisi eng101 (şu an staff yazıyor)

cste bölüme göre tek section açıyolardı benim zamanımda.

101i ondan aldım. iyi anlatıyo güzel anlatıyo dersleri zevkli oluyo filan AMA her hafta ZOR ödev, kitaptan filanda değil kendi soruları... bu aslında zorunlu çalışma açısından iyi oluyodu. ben haftanın 1 gecesini fiziğe ayırmak zorunda kalıyodum. sonradan bu uygulama tüm sectionlarda ortak ödeve çevrildi ama benim bildiğim ekmel bunu uygulamaz.

ekmeli notlar verildiğinde gördük. tüm sectionlarda ortak yapılması gereken harf notu verme olayını ekmel kendi başına anlamsızca yaptı. genel toplamı benden 10 puan düşük arkadaşım(başka sectionda) benden yüksek not aldı... mail attım cevap bile vermedi...

eng101de hoca seçilmesin diye öyle yapıyolar tavsiye olarak gidip sekretere yavşayarak öğrenebilirsin. bazı hocalar kapılarına programlarını yapıştırıp belli ediyolardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 10 Aralık 2014; 3:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thnstn

Meraba ben 2010 girisliyim hazırılık sınavını atladım direk hukuk bölümüne başlıyorum.Ders kayıtları nasıl yapılıyor online yapılabilir mi ?

Tşkler.

starsta sana verilen randevu saatinden sonra online olarak ders kaydı yapabilirsin ama okul içinden yapman gerekiyor olabilir bilmiyorum. yada vpn ile bağlanırsan da sorun olmayabilir. sizin dersleriniz zaten otomatik yükleniyor. senin birşey yapmana gerek yok. programında değişiklik yapmak istiyorsan starsa girip section değişebilir veya ekleme yapabilirsin ama drop yaparken çok emin olman lazım yoksa tekrar dersi ekleyemeyebilirsin kontanjanı dolarsa.
  • Bilkentten şu kayıt dönemlerinde soğuyorum arkadaş. Eng 102'yi kapatmışlar değişiklik yapılmıyor illa sekreterin yanına uğramamız gerekiyor Seçemeli ders de bulmak imkansız zaten 16:10 'a kayıt saati verince böyle olacağı belliydi

Ha bir de unuttum econ 221 için Kıvılcım Metin vs Syed Mahmud ? İktisatta okuyan varsa yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 15 Eylül 2010; 18:43:38 >
  • İngilizce iktisat bölümü için çok iyi diyorlar yani öyle duydum sizin fikirleriniz neler acaba yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

İngilizce iktisat bölümü için çok iyi diyorlar yani öyle duydum sizin fikirleriniz neler acaba yardımcı olurmusunuz ?

fakirlerim şu düşünme bile çok çalışmaya bak atla gel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 18 Eylül 2010; 0:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

İngilizce iktisat bölümü için çok iyi diyorlar yani öyle duydum sizin fikirleriniz neler acaba yardımcı olurmusunuz ?

fakirlerim şu düşünme bile çok çalışmaya bak atla gel..

benim demek istediğim iktisat mezunu çok yani iyi bi üni bide ing olunca çok daha iyi yani açıkta kalmam adı yeter dimi

• Bu hafta Biyoloji, Matematik ve Eng dersleri aldım.

Matematik ve ingilizce anlaşılıyo da şu biyolojiden hiç bi şey anlamadım, hani kadının konuşmasını anlamamayı geçtim, konuyu bile anlamadım.Sınıfta 3-4 kişi anlıyo gerisi bütün ders bön bön baktı, nası halledilir bu iş yav
  • quote:

Bu hafta Biyoloji, Matematik ve Eng dersleri aldım.

Matematik ve ingilizce anlaşılıyo da şu biyolojiden hiç bi şey anlamadım, hani kadının konuşmasını anlamamayı geçtim, konuyu bile anlamadım.Sınıfta 3-4 kişi anlıyo gerisi bütün ders bön bön baktı, nası halledilir bu iş yav

bizde de matematik zorladı natalie'nin rus aksanı ve 1 senedir matemtikle hiçbir şey görmediğim için bayağı zorlandım calculuste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Bu hafta Biyoloji, Matematik ve Eng dersleri aldım.

bizde de matematik zorladı natalie'nin rus aksanı ve 1 senedir matemtikle hiçbir şey görmediğim için bayağı zorlandım calculuste

Evet Natali'nin dersi duydum, arklar da çok şikayetciydi.Allahtan okan tekman anlaşılır konuşuyor baya ama onun da sınavları çok zor diyolar

• dünkü tanışma toplantımıza(IEEE) gelenleriniz vardır sanırım :)

yarında IEEE-CS olarak dönemin ilk toplantısını yapıyoruz hepinizi bekleriz.

yer ee214 saat 17:40ta.
  • quote:

dünkü tanışma toplantımıza(IEEE) gelenleriniz vardır sanırım :)

yarında IEEE-CS olarak dönemin ilk toplantısını yapıyoruz hepinizi bekleriz.

yer ee214 saat 17:40ta.

evet ozzy ben geldim bayağı kalabalıktı şu makinacı kız bayağı ilginç birine benziyor sen hangisiydin bu arada?
  • Ben yönetimde yokum. Sunumda çıkmadım bu yüzden. Yarın cse gel tanisiriz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.