Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatalbazooka

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

@OzzY®

Ben geçen sene depozito vs. vermemiştim yanlımıyorsam, hiç hatırlamıyorum yani.

belkide değişmiştir bilmiyorum 2007de alıyolardı ama çokta peşine düşmüyolardı ozamanda. bir iki kere söyleyip vazgeçmişlerdi sonra arkadaş için :)

zaten çok gerekmedikçe kullanmıyolar.

umarım sorun cıkarmazlar :) yurda kayıt olurken depozito dekondunu istiyolarmıs öyle yazdıgı için merak etmiştim..

çok sorun çıkarsa orda yatırabiliyosun zaten yanında bulunsun ama aa öylemi bilmiyodum yarın yatırsak olurmu filan dersen olur derler heralde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatalbazooka

quote:

quote:

@OzzY®

Ben geçen sene depozito vs. vermemiştim yanlımıyorsam, hiç hatırlamıyorum yani.

belkide değişmiştir bilmiyorum 2007de alıyolardı ama çokta peşine düşmüyolardı ozamanda. bir iki kere söyleyip vazgeçmişlerdi sonra arkadaş için :)

zaten çok gerekmedikçe kullanmıyolar.

umarım sorun cıkarmazlar :) yurda kayıt olurken depozito dekondunu istiyolarmıs öyle yazdıgı için merak etmiştim..

çok sorun çıkarsa orda yatırabiliyosun zaten yanında bulunsun ama aa öylemi bilmiyodum yarın yatırsak olurmu filan dersen olur derler heralde

eywallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

bu hazırlık sınavının ilk aşaması olan 1 eylüldeki test için daha çok vocabulary mi çalışalm grammar mı arkadaşlar

ilk aşama için grammar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

bu hazırlık sınavının ilk aşaması olan 1 eylüldeki test için daha çok vocabulary mi çalışalm grammar mı arkadaşlar

ilk aşama için grammar

içerik değiştimi bilmiyorum ama 4 sene önce girdiğimde grammarden çok kelime bilgisinde sıkıntı çekmiştim. bir süre sonra şıklardaki kelimelerin hiçbirini anlamadığımdan buraya kadarmış demiştim.
  • ilk yıl doğu kampüste yurda kaydolduk diyelim. 2. yıl bölüme geçeciğimz zaman merkez kampüsteki yurtlara transferimiz zor diye bişey duydum doğrumu yani nerde kalırsan ilk ordasın 5 yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

ilk yıl doğu kampüste yurda kaydolduk diyelim. 2. yıl bölüme geçeciğimz zaman merkez kampüsteki yurtlara transferimiz zor diye bişey duydum doğrumu yani nerde kalırsan ilk ordasın 5 yıl.

doğrudur ama o kadarda değil eğer böyle olursa ilk dönem yada yılın sonunda çoook büyük ihtimalle merkeze verirler. bu zorluk yer olmamasından kaynaklanıyo daha çok daha önce dediğim gibi torpile bakar birazda ufacık torpiller işe yarar yurtlar müdürlüğünde.

babamın öğretim üyesiyim kimliği bile yetmişti mesela 92de kalmam için.
  • quote:

quote:

ilk yıl doğu kampüste yurda kaydolduk diyelim. 2. yıl bölüme geçeciğimz zaman merkez kampüsteki yurtlara transferimiz zor diye bişey duydum doğrumu yani nerde kalırsan ilk ordasın 5 yıl.

doğrudur ama o kadarda değil eğer böyle olursa ilk dönem yada yılın sonunda çoook büyük ihtimalle merkeze verirler. bu zorluk yer olmamasından kaynaklanıyo daha çok daha önce dediğim gibi torpile bakar birazda ufacık torpiller işe yarar yurtlar müdürlüğünde.

babamın öğretim üyesiyim kimliği bile yetmişti mesela 92de kalmam için.

malesef bir torpilim yok :D ilk seneden merkezden bi yurt mu ayarlamaya çalışmam daha iyi olur o zaman? birde 2 veya 3 kişilik içi dar olmayan bir yurt arıyorum hangi yurdu önerirsiniz.

• quote:

Hayır öyle bir şey yok, hazırlık biterken sene sonunda sana yurt tercih kağıdı vercekler.Merkezdeki 3 tane yurdu yazıcaksın.Büyük ihtimalle güzel yurtları yazdığın ve herkes de oraları seçtiği için o en iyi yurtlar çıkmayacak.Ancak doğudaki bir yurtta çıkmayacaktır.Merkezdeki küçük odalı yurtlardan birinin gelme ihtimali çok çok yüksek.

Doğu kampüsten bir yurt çıkma ihtimali 0a yakın çünkü doğu kampüs yurtları hazırlıkta okuyanlara bile yetmiyor ve doğuya yerleşemeyenler merkeze yerleştiriliyor.

Özet geçersek bursluysan ve torpilin yoksa merkezdeki en kötü yurtlardan biri gelcektir, burssuzsan iyi yurt gelme ihtimali daha fazla.Ama kesinlikle merkez çıkacaktır.

• 7de hızlı trenle ankara yolcusuyum. Yurtlar için hala kararsızım hazırlık yılı için 2 kişilik mi yoksa 3 kişilik odalar daha mantıklıdır :S
  • quote:

7de hızlı trenle ankara yolcusuyum. Yurtlar için hala kararsızım hazırlık yılı için 2 kişilik mi yoksa 3 kişilik odalar daha mantıklıdır :S

Ranzalıya düşceğine kesinlikle 3 kişiliğe çık.
  • quote:

quote:

7de hızlı trenle ankara yolcusuyum. Yurtlar için hala kararsızım hazırlık yılı için 2 kişilik mi yoksa 3 kişilik odalar daha mantıklıdır :S

Ranzalıya düşceğine kesinlikle 3 kişiliğe çık.

3 kişilik karyolalı odalar hem fiyat olarak hem de mekan açısından gayet iyiler. 2 kişilik ranzalıda kalmaktansa 3 kişilikleri tavsiye ederim bende.
  • merkez 71. yurt 3 kişilik karyolalı oda seçtim hazırlık sınavını kazanamazsak hergün git gel derdi var ama pişman değilim :D

bugunkü kayıtla ilgili bi kaç şey söyliyim blki yardımcı olur:
    9,30da tam spor salonundaydım ve 150. sıra geldi. 10 15 dk lık periyotlarla içeri 10ar kişi aldılar.
    okula ulaşım: gardan sıhhıyeye giden minibüse bindim orda inip okulun arabalarına bakındım göremedim. sonra sıhhıyeden ümitköy-bilkent yazan minibüslere binince direk spor salonunun yanında indirdi. Aşti de inersenizde aştinin önünden (eskişehir yolundan) aynı minibüs geçiyor (Ümitköy-Bilkent).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty26 -- 24 Ağustos 2010; 18:01:19 >
  • bnde 9u 5-10 gece fln ordaydım 90. sırayı almıstım, erken giderseniz öglene kdr işiniz cok rahat bitiyo, bn cs de kapsamlı burslu oldugum için bizi direk 91e yolladılar zate :) ama karyolalı odadayım onun için sorun yok, 305 no lu oda
  • 91 le ilgili hiç iyi şeyler okumadım ekşide bi bak istersen :D
    bide şöyle bi sorum var: derslerde sunum yapmak için veya dersle alakalı programları çalıştırmak için gereken özel prgramlar varmı ona göre bir laptop bakacağım
  • quote:

merkez 71. yurt 3 kişilik karyolalı oda seçtim hazırlık sınavını kazanamazsak hergün git gel derdi var ama pişman değilim :D

9,30da tam spor salonundaydım ve 150. sıra geldi. 10 15 dk lık periyotlarla içeri 10ar kişi aldılar.
    okula ulaşım: gardan sıhhıyeye giden minibüse bindim orda inip okulun arabalarına bakındım göremedim. sonra sıhhıyeden ümitköy-bilkent yazan minibüslere binince direk spor salonunun yanında indirdi. Aşti de inersenizde aştinin önünden (eskişehir yolundan) aynı minibüs geçiyor (Ümitköy-Bilkent).

Yanında Ümitköy yazıyor diye Ümitköy dolmuşlarının Bilkent'ten geçtiğini kimse sanmasın. Ben Ümitköy taraflarında oturuyorum. İlk başlarda ne güzel Ümitköy'e direkt dolmuş var demiştim ben de ama sonra öğrendim ki Ümitköy, Konutkent, Yaşamkent, Konutkent 2, Koru Sitesi, Türkkonut ve Bilkent dolmuşları dönüşümlü olarak çalışıyorlar. Konutkent, Konutkent 2, Yaşamkent ve Türkkonut dolmuşları Ümitköy'den geçtiği için olsa gerek yanlarında Ümitköy yazar genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

quote:

merkez 71. yurt 3 kişilik karyolalı oda seçtim hazırlık sınavını kazanamazsak hergün git gel derdi var ama pişman değilim :D

Yanında Ümitköy yazıyor diye Ümitköy dolmuşlarının Bilkent'ten geçtiğini kimse sanmasın. Ben Ümitköy taraflarında oturuyorum. İlk başlarda ne güzel Ümitköy'e direkt dolmuş var demiştim ben de ama sonra öğrendim ki Ümitköy, Konutkent, Yaşamkent, Konutkent 2, Koru Sitesi, Türkkonut ve Bilkent dolmuşları dönüşümlü olarak çalışıyorlar. Konutkent, Konutkent 2, Yaşamkent ve Türkkonut dolmuşları Ümitköy'den geçtiği için olsa gerek yanlarında Ümitköy yazar genelde.

orda sordum aynen anlattığım şeyi söylediler bana. ümitköy odtü vardı o gitmiyodu mesela. sadece ümitköy yazarsa niye gitsn zaten bilkente :S bilknette yazması lazım

• quote:

madem öğrencisin servise binsene birader. sıhhıyeden ve tunus caddesinden doğuya ve merkeze her saat servis gider

laptop konusunda ise
    hangi bölümde olduğunu bilmiyorum ama winXP yükleyebileceğin herhangi bir laptop işini görür. ama tavsiyem pili uzun gidenlere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 31 Ağustos 2010; 15:05:29 >

• quote:

orda sordum aynen anlattığım şeyi söylediler bana. ümitköy odtü vardı o gitmiyodu mesela. sadece ümitköy yazarsa niye gitsn zaten bilkente :S bilknette yazması lazım

yanında ümitköy yazmasına bakmayın. ümitköyde kalıyorum ve oradaki dolmuşlar zaman zaman sadece bilkent zaman zaman da diğer hatlara çalıştıklarından (ümitköy de bu hatlardan birisi) değiştirme ihtiyacı duymuyorlar. yoksa bilkent nere ümitköy nere. keşke ümitköye gelse de yararlansam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Tılsım_

merhaba arkadaşlar bilkent e giden tunus ve sıhhiyeden kalkan servisler ücretsiz dimi,bir de haarici sevisler varmış semt sevisleri olarak geçiyor elvankent e felan geliyor şu linkteki :http://www.bilkent.edu.tr/~transprt/ogr_semt_servis.htm
    onlar ücretli mi?

Bilkent Üniversitesinin öğrencilerine sunduğu tüm servis hizmetleri ücretsiz.
  • Ben bu sene hazırlığı bitirip bölüme(hukuk) geçeceğim starsda kısmi bir ders programı gözüküyor ders seçimlerinin zamanı ve nasıl olacağı konusunda beni bilgilendirebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.