Şimdi Ara

bilmediğimden kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nostalji merakımdan reno12 topluyorum ve buna güzel bir tesisat istiyorum esasında anfi ve woofer almakta kararsızım ama mantıklı tavsiyeler ile alabilirim benim için müziğin kalitesi önemli hemen burda aldığım fiyatlara geçiyim;
    pioneer 2250----250 tl
    pioneer 5150----350 tl 5250 sordum yok
    pioneer 6993----165 tl
    ve markasını bilmediğim 13 cm lik kolon 100 tl yazmış bu fiyatlar üzerinden 8 taksit yapıyor ama benim için taksit önemli değil ve müzik sistemini uzun yıllar kullanayım istiyorum forumda bazı konuları okudum gayet bilgili arkadaşlar var beni yönlendirecek eğer gerçekten istediğim kaliteyi yakalayabilirsem 800 tl ya kadar çıkabilirim.
    Alışverişimi internet üzerinden de yapabilirim temiz ikinci el sistemde olabilir.
    10" bir notebookum var önden aux girişi olursa onuda arada bağlarım diye düşünüyorum ve usbli olmasını istiyorum teybin, ayrıca radyosununda çok iyi çekmesi gerekli benim için.
    Cevap yazacak olan herkese çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cexenes -- 29 Haziran 2010; 18:34:17 >

• ne tür müzikler diniyeceksiniz? bu bir ikincisi de radyonun çok iyi çekmesini istiyorsanız pioneerin sonu 50 ile biten teyplerini kesinlikle unutun. 6993 de teyp için çok yüksek güçlü gelir. bu kadar rmsye fazladan para vermeye gerek yok. onun yerine 6963 veya 6911 olabilir.
  • Her türlü müzik dinliyorum yerli yabancı farketmez teyp ne tavsiye edersiniz peki o zaman iyi bir teyp ve kolon alırsam ilerde anfide takabilirim belki, uygun bir şey olursa şu andada alabilirim anfi ve woofer.Yani bana birbiri ile uyumlu komple sistem öneriseniz sevinirim
  • güzel bir cevap alsam o kadar güzel olucak ki bugün yarın alıcam sistemi yinede sağolun:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.