Herkese merhaba, Yakın zamanda Adana'ya gideceğim fakat daha önceden, bu şehirde hiç bulunmamıştım.. Gezilecek,görülecek alışveriş merkezleri,parklar var mıdır ? Ayrıca, Adana'da yaşanan birsürü olaylar oluyor bkz. Uyuşturucu operasyonu, bıçaklama, cinayet.. Dolayısıyla bu insanlara, bahsi geçen şehire yani Adana'ya ister istemez önyargım var. Öneri ve tavsiyelerinize açığım.. Şimdiden teşekkür ediyorum..
Adana muhtesem bir sehir. Bir sehir kaliteliyse pisligi de bol olur. Adanaya 4 kez gittim. Mart ayinda tekrar gidicem. Adana ile ilgili yalanlara inanma, gidip tadini cikar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
otofaresi mahsun
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ediyorum cevabın için fakat nereye gidilebilir ? ''Kesinlikle gitme'' dediğin belirli semtler yahut yerler var mı ?
hocam bende adanaya 3 kez gittim güzel ama sıkıntılı bir şehir türkiyede olay olma sırası birinci adana ikinci samsundur haberlere bakabilirsiniz gezecek yer derseniz: ramazanoğulları ulu cami medreseler yağ cami yakın civarları sabancı cami gib yerleri gezin yemek olarak eyvanda yiyebilirsiniz muzlu süt için kazım büfeye gidin tabi ben zor buldumyürü yürü sora sora :D caddelerde satılan şerbetli tatlılardan karakuş tatlısı taş kadayıf falan yiyin baraj varmış ben oraya gitmedim oraya gidin tehlikeli yer olarak kiremithaneye gitmeyin
yağ camii'nin dibinde bir şalgamcı var. mutlaka oradan şalgam için. ali göde çok turistik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme