Şimdi Ara

Bilmenizi İsterim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Kendim ptt görev yapmaktayım ve yan tarafımız telekom binası E tabi dolayısıyla burda bulunan arkadaslarımda yok değil Sizlere sadece bu grev mevzusundan bahsetmek isterim Sordum telekomda çalısan yakın arkadaslarıma grevin sebebini ve aldığım cvp şu: "Ödenilen maaş bazındaki ücretlendirmelerde kısıtlandırılmaya gidilecekmiş" Yani işin Türkçesi ikramiyeler kesilecekmiş

Bu nasıl bi zihniyettir Hala anlamadım Birilerinin ceremesini başkaları mı çekmek zorunda bu ülkede Ama adsl ücretine gelince iş tıpış tıpış alıyorlar Ki daha ikramiyeleri kesilmemiş kesilecekmiş onun muhabbetiymiş Akıllarınca işi sağlama almaya çalısıyorlar

Neyse ben sadece bilgilendirmek ve bildiğimi paylaşmak istedim Yanlışım varsa affola

• ilk mesaj güzel mesaj
    umarım yanlış bilgi yoktur ama
    hemen 4 sokak aşşağıda cafe 5 dakka da bir dc ben ewde download ile knight online oynuyorum sıfır lag

o_0 ne diye bilirim

ewde 2 pc alt katta 1 pc

ip adres 192.168.0.xx
    ag maskesi 255.255.255.0

ag gecidi 10.0.0.2

dns ler
    4,2,2,1
    4,2,2,2

edit : sabahın 5,40 ı olmiş yatayım uyuyayım :) dalmişım nette gezer iken az da uykuya dalayım werdiklerimi bir deneyin sonuç alan olursa pm atsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 24 Ekim 2007; 5:39:39 >
  • iyide modeme res atınca lag duzeliyor 10-15dk sonra yeniden baslıyor lag, buna ne demeli peki.
  • dangersmile ip adreslerini silersen senin için iyi olabilir birisi ip numaranı alarak pcne girip bilgilerine ulaşabilir.
  • Ne alakaya vermiş ipleri onu anlamadım
  • Arkadaş kendi Lan(Local area network) iplerini vermiş de ne alakası var lag la dc ile..?
  • LA TT NETİN CEREMESİNİ BİZ ÇEKİCEZ DESENE YANİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlerini kendi aralarında halltsinler.
    nee ttnet nede işçiler mağdur burda mağdur olan bizleriz.
    ay sonu 29ytl isticekler minimum.
    mecbur verecez bu ay hizmet 0 ama o 29ytl sorumlularına haram olsun.
  • ben Ptt nin lojmanında oturuyorum babam ptt müdürü,alt katımızda telekom var telekomdaki adamların en tecrübesizi bile 2 milyar para alıyor , ve de bu adamlar maaşlarının "azlığından" şikayet ediyorlar gerisini siz hesaplayın...
  • anlamadık ki xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

işlerini kendi aralarında halltsinler.
    nee ttnet nede işçiler mağdur burda mağdur olan bizleriz.
    ay sonu 29ytl isticekler minimum.
    mecbur verecez bu ay hizmet 0 ama o 29ytl sorumlularına haram olsun.

bide kotayı asınca bu ay 54 lira geldi fatura hizmet 0 kazıklama 100
  • bende bügün saat 14.00 a kadar 0 lag oynadım tam 14.00 da dc sonrası hep lag
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.