Şimdi Ara

bilmeyenlere duyurulur indirme kolaylığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşler bakın eğer indirmede sorun yaşıyosanız aşağıdaki linkde DAP(Download Acceleration Plus) programını indirmenizi tavsiye ederim program bende 110kbs ye kadar çıktı knight 1.5 saatte indirdim ve benim internetim 256 kbs olmasına rağmen. en iyi yanı elektrik kesilmesi internet bağlatısının kopsanı olayında ise hiç endişelenmeye gerek yok kaldığı yerden devan edebilirsiniz sadece sağ alt köşedeki dapın simgesine çift tıklayın ve çıkan yerde yarıda kalan dosyaları göre bilirsiniz unun üstüne bir kez basın ve üst taraftaki resume ye basın bu kadar inşallah beğenirsiniz

http://www.inndir.com/inndir.php?id=47

• çok saol
  • paylaşım super peki senin 256 kbs benim 1gb kaca kadar cıkar ??

paylasım icin tekrar saol
  • Flashget'te aynı işe yarıyor. istediğin zaman durdurup başlatabiliyorsun.Hız olayında ise ayrı kanallar açılarak hız 4 kata çıkıyor DAPta.Flashgetin 10 kanal (normalde 5)kapasitesi var.Buda 5 kat daha fazla hız oluyor.Flashget daha avantajlı bence.
    Buyrun buda linki http://www.inndir.com/program.php?id=48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 1 Eylül 2006; 20:16:39 >
  • indireceğin program 1gb sa yaklaşık 3 yada 4 saatte indirir
  • he kardeş senin dediğin flash get de iyi bi program ama flash get her porgramı tek başına indir miyo yani iki program ayn anda indirdiğinde hızı düşüyo ama dap da bu yok yinede paylaşım için saol
  • 256 ile 1 gbyi 3 4 saatte indirmek imkansızdır 27 kb ile nereye çekion ?? en az 12 13 saat sürer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: silyanagef

he kardeş senin dediğin flash get de iyi bi program ama flash get her porgramı tek başına indir miyo yani iki program ayn anda indirdiğinde hızı düşüyo ama dap da bu yok yinede paylaşım için saol

Yo Ben KO İle Cabal'ı İndirdim Ko 124kb İle Cabal 119kb İle İndi Araki Farkta Miror Farkı.

• Ne kadar kanal o kadar hız. Ben rose'u tek kanaldan indiriyorum şansıma küsiyim
  • kardeş sen neden bahsetiğimizi bilmiyiyon herhalde
    biz burada dap tan bahsediyoz nrmal indirmeden değil
    dap la inndir bakalım kaç kbs ye çıkıyo
    sözüm sana Zwan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ħ10ỏџґ

Ne kadar kanal o kadar hız. Ben rose'u tek kanaldan indiriyorum şansıma küsiyim

rosenin clintinin bulunduğu site tek kanaldan indirmeye izin veriyor.

bu arada benim size tavsiyem internet download manager ( idm ) kullanmaniz. hattinizi somurur.
  • Mükemmel Bişi Dap Flashget bazen donuyor ve sanal bellekten yer kaplıyor dap internet hızını direk indirmeye atıo
  • 256 ile max dll niz 32 k olur ki o da Türkiye şartlarında imkanısz. 1 Gb yırtınsanız 10 saatten önce çekemezsiniz.
  • paylaşım güzelmiş saol emeğine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.