Şimdi Ara

bilsis bilgisayar tarafından dolandırıldım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1800 tl ye aldığım casper marka bilgisayarım bozulduğu için 10.11.2011 yılında bilsis bilgisayara gönderdim. kendileri masrafı belirleyip 400 tl peşin peşin paramı aldılar ve bilgisayarımı göndermediler defalarca aramamıza rağmen ne hikmetse sekreter hanım her seferinde teknik hizmetlere ulaşamadı. daha sonra 2013 de bana başka bir bilgisayar gönderdiler ki bu bilgisayar benim bilgisayarımın bikaç model altıydı. bu bilgisayarı geri gönderip kendi bilgisayarımı istedim ama yıl oldu 2014 hala bilgisayarım yok. bu firmaya dolandırıcılıktan dava açacağımı ve bulduğum her sosyal platformda kötü reklamını yapacağımı bildiririm. aman sizde onlara kanmayın !!!!

• 1 yıldır beklemek yerine neden tüketici hakem heyetine şikayet etmedin 1 aydan sonra ?
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    tabiki başvurdum ancak tüketici hakem heyeti belli bir limitin üzerindeki mal alımlarıyla ilgilenmiyor. yani 1800 tl lik alım için asli hukuk mahkemesine dava açmaktan başka yolunuz yok. tüketici hakem heyeti bu konuda bana yardımcı olamadı
  • 2011 yılı ve 2014 yılı neyi bekledin çok merak ediyorum
  • işe girip para kazanmayı... malum dava bedavaya açılmıyo ya o nedenle....
  • tüketici hakem heyeti ilgilenmiyor diye bir durum yok..ilgilenir hakem heyetide sonuç çıkarır ama çıkan sonuçla dava açman gerekir..
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    aynen tüketici hakem heyetinin cevabı da buydu zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolandırıcı şahıs Orhan Çankaya'dır ve telefon numarası 0555 677 4040 arkadaşlar. Dükkanları İstanbul/Güngören'de. Aşırı müslüman tavırlarıyla insanların güvenlerini ve paralarını sömürüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.