< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Ürün için teşekkürler hocam. Yalnız bir sorun var. 370 liralık ağız yok bizde Benzer ürünlere bakayım en iyisiBu ürünü 7 senedir falan kullanıyorum. Artık contası biraz eskidi. Performansı %30 falan düştü. Ben de zamanında 30-35 dolara falan almıştım. 100 lira max vermişimdir.
-
Millet termos açlığından ölüyormuş arkadaş.. Her termos gündem oluyor ve anında tükeniyor. İyiki 3 harfli marketler termos getiriyor. Bu kadar para verilir mi küçücük termosa anlam veremiyorum.. Termos lazım olan da normal bir marka alsın, yaklaşık 20 saat sonra bile kaynar olmasa da 70 derecelerde tutuyor. Alana saygı duyuyorum ama gariplik var bu işte
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mal iyidir. Zaten görüntüsünden belli. Ancak dolar aldı başını gitti malum. Dolayısıyla epey bir indirim olması lazım ki alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
contigo amerikan malı. 2 sene önce amazon'dan 40 liraya almıştım 179 yazan modelini. oldukça kalitelidir ürünleri.
-
2 ya da 3 sene once amazondan almistim 14 dolardi sanirim. Bu surede surekli kullandim ilk gunku performansi hala koruyor. Hatta bugun sahile goturdum (1 saat civari) termostan cay iceyim dedim agzimi yaktim.
Büyük olan mı küçük mü?
Ben zamanında almıştım, kahvenin kokusunu değiştiriyor memnun kalmadım. En üst modellerinden biri çok kullanışlı ama kahveye istenmedik bir koku ekliyor.
peki bunun konumuzla alakası ne, vasat
-
Termoslarin hepsi kahvenin ve çayın kokusunu değiştiriyor mug bardak kullanmak daha mantıklı kahve filan için
Ben evde kahve yapıp taşımak için almıştım, bardakta taşıyamıyorum soğuyor.
Sizce bu termos mu, yoksa bu mu?
decathlonGÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ TERMOSLAR, YALITIMLI KAPLAR - TERMOS 1,5Lhttps://www.decathlon.com.tr/termos-15l-id_8331658.html
Bim'deki 35 saat sıcaklık diyor ama ne kadar doğru ve ne kadar kaybı oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ota b.ka sürekli kettle'da su kaynatmaz ya da buzdolabında soğutmak durumunda kalmazsınız. Kettle veya buzdolabının olmadığı yerler için 35 saat hayat kurtarır.
35 saat aynı dereceyi tutamazz
Fiyatlar Türkiye'ye gelince nasıl bu kadar çıldırıyor anlamıyorum yahu?
Vadi yürüyüşünde kullanmak için ucuz yollu işimi görecek termos ararken, California Trader Joe's süpermarketten Contigo 1.2L (40oz) olandan almıştım geçen yıl 19$. Genel market indirimi vardı. Şimdi buradaki fiyatlara baktım 500 liralar havada uçuşuyor. Ülke olarak kafayı yemişiz gerçekten.
Bu arada 35 saat sıcak soğuk vaatlerine aldanmayın sonra çok üzülürsünüz. 15-17 saat diyelim bence.
Bir ekleme yapayım, yine aynı gün 24oz bir termos daha almıştım, Türkiye'de satışı yokmuş bakındım az evvel biraz.
8$ verdim ve cidden Contigo'dan çok daha iyi performans alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 26 Ekim 2020; 8:10:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: careemmOta b.ka sürekli kettle'da su kaynatmaz ya da buzdolabında soğutmak durumunda kalmazsınız. Kettle veya buzdolabının olmadığı yerler için 35 saat hayat kurtarır.
abi buzdolabının olmadığı yer mi kaldı. o eskidendi
-
Termos bnm gibi 11-12 saat kesintisiz uzun yol yapan veya yine iş yerinde her sabah oraya ait leş çayı içmektense kendim yapayım sallama veya kahve diyenler için bulunmaz icatt ama çok pahalı yahu 100 lirayı geçmemesi lazım sonucta ıcınde sadece sıcak yada soguk içicek tutuyor baska marifeti
Yok elektronık değil
dijital kompresör nasıldır iş görür mü acaba? internette bulamadım modelini
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X