Şimdi Ara

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
30.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu termosu kullanan var mı burada? Farklı yerlerde bu termos hakkında olumsuz yorumlar var hep. Stanley gibi ömür boyu garanti olmaması da şüphelendirdi. Aktif olarak kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın 90lı yıllarda aldığı stanley aladdin termosu halen kullanırız. Az daha ekleyin, stanley alın sülalecek kullanın derim. Arada sırada amazon başta olmak üzere güzel stanley indirimleri oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

Fiyatlar Türkiye'ye gelince nasıl bu kadar çıldırıyor anlamıyorum yahu?

Vadi yürüyüşünde kullanmak için ucuz yollu işimi görecek termos ararken, California Trader Joe's süpermarketten Contigo 1.2L (40oz) olandan almıştım geçen yıl 19$. Genel market indirimi vardı. Şimdi buradaki fiyatlara baktım 500 liralar havada uçuşuyor. Ülke olarak kafayı yemişiz gerçekten.

Bu arada 35 saat sıcak soğuk vaatlerine aldanmayın sonra çok üzülürsünüz. 15-17 saat diyelim bence.

Bir ekleme yapayım, yine aynı gün 24oz bir termos daha almıştım, Türkiye'de satışı yokmuş bakındım az evvel biraz.

8$ verdim ve cidden Contigo'dan çok daha iyi performans alıyorum.

Ürün bu: https://fado.vn/us/amazon/bubba-hero-insulated-stainless-steel-tumbler-with-grip-24-oz-violet-B01FB7K1QY.html

Hocam Bubbalarıda Contigo üretiyor. Contigonun bir alt fiyat seviye markası diyebiliriz. Bende de Bubba Hero 12 var. Tchibo dan kupon kullanarak 50tl ye almıştım. (halen satılıyor 119tl)

• Şurada bazı yorumlar:

www.amazon.co.uk
    Amazon.co.uk:Customer reviews: Contigo Thermal Bottle 40 Oz. Black
    https://www.amazon.co.uk/product-reviews/B0762T4SW5/reviewerType=all_reviews

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almak nasip oldu ve de iyiki almışım kaliteli bir ürün

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat

• Ürün başarılı, Öğretmen olduğum için bu süreçte özellikle işime çok yarayacak. Ben biraz iri kıyım biriyim o yüzden elimde küçük gibi görünebilir. Ama alırken iki ürünü de karşılaştırdım. Alınacaksa büyük alınmalı naçizane . Piknikte sahilde de işimi görecek inşAllah

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 30 Ekim 2020; 11:36:48 >

• kapış kapış gitmemiş bu sefer. gitseniz hala vardır marketlerde almadım ama inceledim stanleyden daha fonksiyonel hele tutma kolu çok hoş ama stanley gibi künt çelik hissi yok. düşürmeye vs çok gelmez. ihtiyacım olsa dahi almazdım sanırım

• CarPatie kullanıcısına yanıt

Bugune kadar kendime 3 tane contigo aldim; bir tanesi soguk icecek icin metal-celik olanlardan diger ikisi coffee mug. Hediyelik olarakta 2 tane contigo aldim. Gozunuz kapali alabilirsiniz. Bugun 1.2 litrelik buyuk modeli aldim. Buyuk lazimdi iyi denk geldi.

Edit: gecen sene 150 liraya bimden stanley 1.3 litre almistim kaba ve agir oldugu icin aldigim fiyata satmistim. Contigo urunleri cok estetik. Gecenlerde forumda amazon konusunda birisi stanleyin kapak sorunu ya da koku sorunu oldugunu yazmisti. (Ne yazdigini tam hatirlamiyorum)

Ayrica stanleyler eski kalitesinde degilmis. (Su meshur efsane 90li yillarda alanlar soyluyor) Onlar zaten amerika'da mi almanya'da uretilmis. Simdikiler made in china. Yine de kalitelidir, sonucta Stanley iyi bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 30 Ekim 2020; 12:26:26 >
  • Ben de aldim gayet kaliteli duruyor.Sicak su koydum belirli saatlerdeki sicakliklarina bakip test edecegim

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Bu aralar sık aralıklarla oldu termos kampanyaları ve bu sefer sayı olarak fazla gelmişti. Benim gittiğim şubede 8 adet büyük olandan vardı, küçükleri de dahil edince sayı epey fazlalaşıyor.

Evet döküm demir hissi vermiyor ama malzeme kalitesi çok iyi. Performansını da kullandıkça göreceğiz. Elde taşınan küçük mug contigolar gibiyse yeterli.

Acelem olduğu için bakamadım, araç içi yatağın kailitesi nasıldı acaba?

• Bende aldım termosu Stanley in 1.3 litre olanıda var metro marketten almıştım onu da .Kalite olarak hiç fena durmuyor.

Birine çay diğerine sıcak su olarak kampta piknik te kullanmayı düşündüm, özellikle kapak yapısı çok hoşuma gitti stanleyden daha iyi kapak tasarımı var diyebilirim. Sıcak su olarakta günü kurtarsın bana yeter. Ancak ne olursa olsun termoslarda önce bir miktar su ile içindeki metal bölümü ısıtmanız yada soğutmanız performansı arttırır. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• yatağa bakmadım. benim araba station arkada kalın mat bulunduruyorum ara sıra uzanmak için

• zaman_rölesi Z kullanıcısına yanıt
    Bu tip ürünler ömürlük olduğu için bir kere almakta fayda var. Sonuçta 85 milyon ülkeyiz. Her zaman alıcısi çıkacaktır.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Evet, mat da düşünülebilir ama bu baya konforlu görünüyordu. Şişme olduğundan kullanmayınca yer de kaplamazdı. Akşama unutmazsam ve kalırsa bi bakarım

• Contigo 1.2 L. olan ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Yine elimde 1 L lik Stanley termos var, onu çok uzun zamandır kullanıyorum.

İkisini kıyaslayacak olursam, Arazi koşullarında Contigo sınıfta kalır. Dış malzemesi arazi için uygun değil ve malzeme seçimi sebebiyle en küçük bir çarpmada bile hasar alıyor. Renginden ve kaplamasından dolayı da aldığı hasar kendini çok belli ediyor. Ben arazide yanıma almaya korkuyorum Contigo termosu. Sıcak su ile 17 saat kadar tatmin eder, soğuk su için hiç denemedim. Ev koşullarında hassas kullanacaksanız rahatlıkla alabilirsiniz. Görünüşü ve tasarımı çok başarılı bence.

1 Lt. Stanley termosu arazide çok kötü şartlarda kullanıyorum. (Dağ, buzul yürüyüşü, trekking, kamp vs.) Defalarca çarpmama, yere düşürmeme rağmen dış yüzeyi hala çok güzel görünüyor. Hatta aldığı hasarlar bazen daha güzel görünmesine bile sebep oluyor. Sıcak suyu 22 saat civarı iyi derecede tutuyor. Onca hasara rağmen kapağından bir damla su kaçırmadı.

İki saat kadar evvel Kozyatağı civarlarında BİM e girip eğer kaldıysa küçük olanını merakımdan incelemek istedim. Büyükten 2 tane küçükten 7 - 8 tane kadar vardı. Bu kez pek talep olmamış galiba termoslara. Hayret ettim valla.

• Letgo da yüklenmiş ilanlar gene

• Antifreeze nasıl iş görür mü ? Normalde symboldeki organik kırmızı renk ama onlar pahalı bunu koyacağım hiç yoktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Antifreeze nasıl iş görür mü ? Normalde symboldeki organik kırmızı renk ama onlar pahalı bunu koyacağım hiç yoktan iyidir.

Emin olun,misliyle çıkar sizden..o antifrizlerin karışım oranları belirsiz..antifriz bile değiller aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 31 Ekim 2020; 9:22:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.