Şimdi Ara

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
30.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadıköy beşiktaş civarında 740lık modeli mevcut olan şube var mıdır? 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1200 olanı bulamıyorum alan ve kullanmaktan vazgeçen varsa %20 + farkla bana yollayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abormen kullanıcısına yanıt
    Markasi neydi haftanin yildizlari miydi

• Kampanya devam mi ediyor stoklar varsa mi yoksa sadece Cuma gününe mi özeldi

• obiwanpazzini kullanıcısına yanıt
    Hocam ozelden iletisime gecersen yardimci olayim

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

iade ürün olduğu belli

uğraşmayın iade edin

Hocam, ürün sayılı olarak geldiği için almazlarmış. Bugün Contigo firması ile konuştum. Ürün sızdırma veya sıcak-soğuk tutamama yaparsa garanti kapsamına giriyormuş. Altta da vuruk var biraz. Bim’i aradım, otomatik cevap verip, “Müşteri iletişim seçeneğinden yazabilirsiniz,” dedi. Sitelerine girdim ama mesaj yazılmıyor o kısımdan. Facebook adreslerini bulup oradan yazdım ama mesaj gönderimini kapatmışlar. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum Bim'e. Şikâyetvar'a yazdım ama sonuç çıkmayacak gibi. Ürünü değiştirmek istiyorum sadece, değişim yani. İade de istemiyorum. Kimse bakmıyor.

• Jump starteri almış bulundum doğru dürüst yorum göremedim inşallah elimde patlamaz. Powerbank olarak da, ışıldak olarak da, akü takviye cihazı olarak da kullanılıyor olması çok güzel. Araçta yeri geliyor üçüne de ihtiyacım oluyor. Kaç kere akü bitti yolda kaldım hatırlamıyorum, veya aküsü biten birine takviye yaptığım çok olmuştur. Yalnız içindeki piller lion 18650 değil galiba li-po. Belli bir süre boşta kalınca deşarj olmasın. 3 ayda bir şarj edin yazıyor üstünde de kafam karıştı.

• stokta bulan varsa bir kargo kadar uzağım :)

• bu termosu kullanan arkadaş var ise bana yazabilir mi performans ve kalite nasıl?

• Hala bulunabiliyor mu herhangi bir boyu ? İatanbul içi.

• Zar zor aldım bir tane.Fiyat çok iyi gerçekten.

• Antalyada ihtiyacı olan varsa Kepez/Yeşilyurt camiinin altındaki bimde 5 tane 740 lık modelinden vardı. 1.2 lerden göremedim muhtemelen kalmamış.

Bim 30 Ekim indirimleri contigo termoslar çok iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: adembey2018

bu termosu kullanan arkadaş var ise bana yazabilir mi performans ve kalite nasıl?

Selam hocam

ben 10 gün önce decathlondan 180 tlye termos aldım. Sonra bunu görünce contigoyu da aldım.ikisini kattlede su ısıtıp kapattım. 15 saat sonra açtım.contigo 1 /2 tık daha sıcaktı. Malzeme kalitesi olarak decathlondan daha sağlam.decathlonun plastik tutma aksamı dayanıksız ve şikayetler var. Ayrıca contigo daha fit bir görünüme sahip.diğeri daha tombul .iç aksamda kapak kısmı decathlonda çok dayanaksız gözüküyor.contigo daha sağlam izlenim veriyor. Kullanıyorum.memnunum.decathlonu iade ettim .

• Ciom92 kullanıcısına yanıt

bende 740 lık buldum. bu fiyata alınır mı sizce?

• seferihsn kullanıcısına yanıt

İhtiyaç varsa alınır hocam biraz dış kaplama zayıf gibi ,onun dışında gayet iyi geldi bana kaplamada uzun vadede bozulabilir öyle hemen dağılacak tarzda durmuyor. Heleki işyerinde,arabada vs gibi düşünüyorsanız hemen alın fiyatlar malum 470lik bile zor alınıyor bu paralara.

• Bursa'da var mı hâlâ? Gören varsa bilgi verebilir mi? (Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım)

• Contigo termos alanlar max sıcak su kaç saat koruyor ?
    Trendyol Dolap uygulaması sayesinde 2 adet tanesi 128 tl 740 ml sıfır contigo aldım 2 defa test ettim 2 saat ara ile 1 bardak su dökerek 2 testte 8 saat cay kahve icin ideal sonrası o kaynar sıcaklık gidiyor normalmi?

• 1.2 litrelik olanını aldım, hâlâ aldığım gibi duruyor, kullanma şansım olmadı.

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt

kullan arada

• 30 ekim kataloğu neden hala ilk sayfa da :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.