Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C00K

Öyleymiş :) ben yarın geliyor diye aklımda kalmış

Alıntıları Göster
    Umutlandırdın hocam bir an
  • turusan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende de panasonic viera LED tv var.2011 de almıştım.hala çalışır. Ondaki renk canlılığını nereye gitsem bulamıyorum. Diğerleri yapay duruyor. Anlatamadığım hafif bir mor renk dalgalanması var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    Panasonıc TV ler de güzel bende Sony ile Panasonıc arasında kalıp Sony tercih etmiştim .Malesef artık bizim pazarda satılmıyorlar.

• Netflix falan içinde oluyor mu ? Android olmamasının ne gibi eksileri var ?

• cenedi kullanıcısına yanıt
    4K film belgeseller var 4K oyun oynamak da güzel bir zevk. Yani FHD almak için artık bir sebep yok ama yine de tercih meselesi.Yine de hocam yses kapasitesi ortalama FHD bir cihaza 3000 vermek fazla geliyor bana. Lütfen biraz daha düşünün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

4K film belgeseller var 4K oyun oynamak da güzel bir zevk. Yani FHD almak için artık bir sebep yok ama yine de tercih meselesi.Yine de hocam yses kapasitesi ortalama FHD bir cihaza 3000 vermek fazla geliyor bana. Lütfen biraz daha düşünün
    Çok teşekkür ederim hocam. Tavsiyeniz üzere tekrar araştırmaya başladım. Ama sunny,vestel yada grundig dışında şöyle alabileceğimiz düzgün bir 4k tv yok malesef. En ucuz Philips buldum 50" 50PUS6704/62(3600 TL) modeli. Bu tv'ye de 600 TL fazla vermek sorun değil de, hani o yukarıdaki diğer ucuz ürünlerden çok farklı görünmedi bana. Hala karar vermedim. Hoparlör işine çok takılmıyorum. Evde ses sistemi var bağlarım. Benim için önemli olan görüntü kalitesi.4K'da yada 1080'de iyi ama sd kanallarda çamur gibi görüntü geliyor. Hakeza 720p video da(netfikz,youtube,kodi)yine çok kötü geliyor. Oda küçük olup, ekran büyüdükçe, bir de üzerine düzgün upscaling yapmayan, hatta hiç yapmyan tv gelince görüntü iyice çamurlaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Bim'den dijutsu aldım 55". 1,2 gün önce sattım. Sırf yukırıda belirtiiğim nedenlerden dolayı. O yüzden Full HD ekrana yöneldim. Ambilight da gözüme güzel gözüktü şimdi, ama bilemedim açıkçası.
    Edit: Oyun için artık çok geç. Yaş 37

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 11 Nisan 2020; 18:44:37 >

• jazmin kullanıcısına yanıt
    Netflix falan var hocam. Aşağıda video'su var. Linux diyor.
    Rei Lopesyoutube
    Smart TV LED 50” Sony Full HD KDL-50W665F - Conversor Digital Wi-Fi 2 HDMI 2 USB 50"
    https://www.youtube.com/watch?v=LlWX1huq2FA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 11 Nisan 2020; 18:51:54 >

• TV arkasında Modül girişi( CI+) mevcut mu acaba? İnternetteki bilgiler-fotolar farklı ve yanıltıcı. Kablonet modül kullandığım için benim için önemli bir özellik. Bilgilendirirseniz sevinirim.

İşletim sistemi linux ama Sony yle anlaşmayı sürdürmediklerinden vewd çalışöıyormuş, sadece browser çalışıyor, bu TV için de geçerli mi?

• Çağlar... Ç kullanıcısına yanıt
    TeknoLogicyoutube
    BİM 17 NİSAN 2020 AKTÜEL | SONY Bravia 50" Full HD Smart Televizyon İncelemesi | Review
    https://www.youtube.com/watch?v=FFss8Hl8cwo

Şu video'unun 4:15'de koşullu erişim modülü yazıyor. Sanırım kart girişi.

• neski N kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fikrim yok. İleride tvbox ihtiyacı çıkabilir. Zaten smart kısmı çok güven vermedi bana. Çok beklenti içinde olmamak lazım. Ya destek yoktur yada bitmek üzeredir. Ben sadece sony'in görüntü işleme birimden umutluyum bu tv için. Smart için alacakları yarı yolda bırakır bence.
    Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )

Burada farklı fotolar olması kafamı karıştırdı açıkçası. Yurtdışı üretim ile burada satılanlar farklı olabilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağlar...

Burada farklı fotolar olması kafamı karıştırdı açıkçası. Yurtdışı üretim ile burada satılanlar farklı olabilir mi acaba?
    Ülke ülke değişiyor. Burda yazana göre satıcıya danışın diyor.
    Ama Türkçe kılavuz kısmının Spesifikasyonlar sayfasında gözüküyor.

• Teşekkürler ilginiz için. Satılmaya başladığında ortaya çıkacak artık ne olduğu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.