Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani TV box için iyi bir panel olur mu?

Bluetooth yok, fakat DLNA var mı bilginiz var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neski N kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony; hem panel de, hemde görüntü işleme de iyidir diye tahmin ediyorum. Sony iyi cep telefonu üretemez ama en iyi kamera sensörü ve en iyi ekranı sony üretir mesela. Ha şmdilerde GSM sektöründen çeklimeye başladığı için telefonlar için düzgün ekran falan çıkarmıyor ama hala kamera da 1 numaralar. O hesap;görüntü konusunda sony bana umut veriyor. Yazılım da kötü olacağı da kesin gibi.
    Hala tereddüt yaşıyorum. 3000 TL'yi geçmeyi düşünmüyorum açıkçası. Dandik markalardan da korkuyorum. Daha doğrusu korkmuyorum da, 2800 -2900 TL'ye 4K vestel veya yan ürünlerini alacağıma 100 TL fazla verip FULL HD Sony almak daha mantıklı geliyor bana. Diğerleri çok mu kötüdür? Hayır, güzel görüntü verir, iş görür her türlü. Ama olmuşken de sony olsun diyor insan. Marka algısı belki de benimki bilemiyorum.
    Oldum olası sony hayranlığı var bende. Adamlar b.ku şifalı diye satsa sony diye alırım herhalde.

• Kurulum ücretlidir yazıyor.
    Kaç paraya mal olur acaba kurulum.
    Aslında alabilirsem servisi falan beklemek istemiyorum.
    Kendiniz kurulumunu yapsak ne olur?

• detone74 D kullanıcısına yanıt
    bi sorun olursa siz yaptınız diyebilirler aslında derler daha doğru olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Hocam Sony; hem panel de, hemde görüntü işleme de iyidir diye tahmin ediyorum. Sony iyi cep telefonu üretemez ama en iyi kamera sensörü ve en iyi ekranı sony üretir mesela. Ha şmdilerde GSM sektöründen çeklimeye başladığı için telefonlar için düzgün ekran falan çıkarmıyor ama hala kamera da 1 numaralar. O hesap;görüntü konusunda sony bana umut veriyor. Yazılım da kötü olacağı da kesin gibi.
    Hala tereddüt yaşıyorum. 3000 TL'yi geçmeyi düşünmüyorum açıkçası. Dandik markalardan da korkuyorum. Daha doğrusu korkmuyorum da, 2800 -2900 TL'ye 4K vestel veya yan ürünlerini alacağıma 100 TL fazla verip FULL HD Sony almak daha mantıklı geliyor bana. Diğerleri çok mu kötüdür? Hayır, güzel görüntü verir, iş görür her türlü. Ama olmuşken de sony olsun diyor insan. Marka algısı belki de benimki bilemiyorum.
    Oldum olası sony hayranlığı var bende. Adamlar b.ku şifalı diye satsa sony diye alırım herhalde.
    Vallahi hislerime tercüman oldunuz bende aynı ikilemde kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya o kadar yazdım ettim de, şimdi biraz daha araştırdım, genel olarak bir çok tv de aynı sorun varmış, 2 sene ömür biçiyorlar,yazılılmlar için. Smart tv kaderi bu diyorlar.
    İlgili videoyu atarım buraya, o Philips'in de yazılımı kötüymüş zaten, döndük yine sağlam panel işine.
    Ne kötü tv alamamak yaaa, ah Panasonic ahh, gittin bizi Koreli, ve Çinlilerin eline bıraktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 12 Nisan 2020; 7:54:22 >
  • quote:

Ya o kadar yazdım ettim de, şimdi biraz daha araştırdım, genel olarak bir çok tv de aynı sorun varmış, 2 sene ömür biçiyorlar,yazılılmlar için. Smart tv kaderi bu diyorlar.
    İlgili videoyu atarım buraya, o Philips'in de yazılımı kötüymüş zaten, döndük yine sağlam panel işine.
    Ne kötü tv alamamak yaaa, ah Panasonic ahh, gittin bizi Koreli, ve Çinlilerin eline bıraktın.
    Hocam beni Aydınlattığınız için teşekkür ederim ben zaten eve alicam annem babam genellikle uydu izlenecek fakat bu kadar para vermişken özellikleride olsun istiyor insan açıkçası sırf marka olduğu için istemiştim tvyi fakat şuan vazgeçtim a101e gelen Toshiba tvleri kovalayacağım 140 ekran 4k 3300 124 ekran full hd 2500 bandina alınabiliyor

• Hocam öyle bir durum için (anne-baba tv si) zaten Sony hata olur, Toshiba yada Vestel üretimi hi-level'leri takip edin. Jvs de olabilir. Hatta full HD Samsung'a bakın. İş yerinde,3,4 tane Samsung var. Gerçekten çok canlı parlak bir renk veriyor. Sahte mahte fazla yapay ama Anne baba için cam gibi görüntü mü görüntü. O konuda Samsung u tebrik etmek lazım. Makyajsız adama yada kadına Otomatik makyaj yapıyor namussuz tv.

• Full HD gerçek 100hz olan bir tv arayışındayım. Tv box olduğu için akıllı olup olmaması önemli değil. Üstad ve tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..

• Bizde bi sony tv vardı 5 yıllık babamlar kullanıyor yüzde 99 uydu tv için. görüntü hoş ama arayüz leşti kullanışsız. Kanal listesi göstermesi birkaç adımda oluyor. kumandada önceki kanala gitme tuşu yok. koskoca marka bunu nasıl unutur anlamış değildik

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    4k iki tane biliyorum ama full HD bilmiyorum, varsa da biraz eskidir hocam.2018 öncesi olabilir.
    Benim de hayalim 100hz den yana ama bütçe elvermiyor.
    4k Sony xf9005 ve Samsung qe-55q60r modeli ideal. Bunlar 2018 yılında çıktı. Samsung q70r modelini 2019 yılında, q80r modelini de 2020 yılında çıkardı. Sony ise sanırım aynı ayarda tv çıkarmadı hâlâ talep olduğu için xf9005'i üretiyor.
    Kesinlikle alınacak en güzel tvler bunlar ama bütçe meselesi işte.

• quote:

4k iki tane biliyorum ama full HD bilmiyorum, varsa da biraz eskidir hocam.2018 öncesi olabilir.
    Benim de hayalim 100hz den yana ama bütçe elvermiyor.
    4k Sony xf9005 ve Samsung qe-55q60r modeli ideal. Bunlar 2018 yılında çıktı. Samsung q70r modelini 2019 yılında, q80r modelini de 2020 yılında çıkardı. Sony ise sanırım aynı ayarda tv çıkarmadı hâlâ talep olduğu için xf9005'i üretiyor.
    Kesinlikle alınacak en güzel tvler bunlar ama bütçe meselesi işte.

Bu ürün World kampanyası ile 3200e geliyor sizce alınır mı bu tv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam diğer forum da Samsung va panel olduğu yazıyor, Dolby vision ve hdr+10 desteği varmış. Eğer donanım değişmediyse güzel TV. Olmadı sipariş verin, kurulum yapmadan önce kutu üzerindeki seri numarasını o forum sitesine atıp sorun, onlar size panel vb hakkında bilgi verir zaten. Samsung panelse ve dik açıyla izlenecekse alın, yok panda chot panelse geri kurulum yapmadan iade edin. Vestel ikide bir aynı model de panel değiştiriyor. Net Samsung panel denilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 13 Nisan 2020; 0:2:16 >
  • Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler hepsine.Fikir vermesi bakımından bir şey sormak istiyorum:

Amazon.com da TV lere baktığımda MENŞEİ kısmında Sony lere JAPONYA yazılmış ama BİM in vereceği KDL-50wf665 için ÇİN yazmış. LG lerde de KUZEY KORE yazan da var İSVİÇRE yazan da var.bir önemi var mı acaba?

• Kurulum ücreti ne kadar acaba bilgisi olan var mı

• 15 sene önce sony bravia tv almıştım.
    O zamanlar kurulum için aradığımda benden ücret talep etmişlerdi.
    Ama isterseniz siz kendiniz kurabilirsiniz dedi ya paketten kırık çıkarsa diye sorduğum da hiç problem çıkmaz demişti MT hizmetleri.
    O televizyon abimin evinde hala çalışıyor.
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Daha çok hd ve fullhd seyretmek için kullanacağım. 4K olan tv ler hd ve fullhd görüntüleri çamurlaştırıyormuş,o yüzden 100hz gerçek tarama hızı fullhd tv bakıyorum. Ama 4K olacaksada Q70 ten yanayım.

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Broşürün altında kurulum ücretlidir diye yazıyor. Servis dışında paketi açarsak garanti dışı oluyor diye biliyorum.

• ykanarya Y kullanıcısına yanıt
    yıllar önce sony böyleydi.
    bence yarın servise sordugunuzda rahatlıkla kurulum hakkında bilgi alırsınız arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.