Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alsakmı. Yedek olarak alıcam. Değermi sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    RNNN kullanıcısına yanıt
    evet bende merak ediyorum bu ürünü sony'e kıyasla?
  • BİM in Sony sine alternatif olarak

-LG 49UM7100PLB (IPS panelmiş) 3519 TL. en düşük LG bin özellikleri kapsıyor en azından uyumlu.

-Vestel 49UD9360 (Slim) 3099 en düşük. Dolu görünüyor ama f/p ne olur ?

Bu üçü arasında git gel halindeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Samsung da, HDR yok diyor, yayın kaydetme yok gibi özellikleri eksik, Sony dolu duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: neski

BİM in Sony sine alternatif olarak

-LG 49UM7100PLB (IPS panelmiş) 3519 TL. en düşük LG bin özellikleri kapsıyor en azından uyumlu.

-Vestel 49UD9360 (Slim) 3099 en düşük. Dolu görünüyor ama f/p ne olur ?

Bu üçü arasında git gel halindeyim
    49UM7100 aldık tanıdığa. Gerçekten güzel. Kanal geçişleri çok hızlı değil ama olsun, yayın görüntü iyi. 4k olması artı.

Bim'in verdiği 3000 lira ve 4k yok. Gereksiz bence o parayı vermek.

Bu arada daha iki hafta önce 3350'ye aldık.
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    motion performansı iyi değil bu serinin görüntü işleme olarakta sony den geridedir samsungun giriş seviye modelleti pek alınacak tv ler değil hocam

• Bende sony almayı düşünüyordum ama gece bu TV'yi aldım. 3049 TL ye. Umarım pişman olmam.

• Arkadaşlar araştırmalarım sonucu(bütçeye göre) +1000 TL ve üstü bir rakama yine Sony ye ait 49XG8096 4k Hdr Android tv si öne çıkıyor. Fiyat farkının deyip deymeyeceğine özelliklerine bakarak karar verebilirsiniz. Artık 3000 TL gibi bir rakam Sony de olsa, full HD panele verilmemeli diye düşünüyorum. Teknoloji TRT 4k dan ibaret değil. Hangimiz kaç kez açıp baktık ki. Asıl önemli olan güncel konsollar ile Netflix ve YouTube kanallarıdır. Bunlarda bolca 4k içerik bulunmakta. 4000-4500 bandına alınabilecek en iyi TV dur bahsettiğim cihaz. Tek eksik yanı 50 Hz olması. 100 Hz fiyatları malum..

• Çağlar... Ç kullanıcısına yanıt
    Sorun tek TRT 4k değil ki hocam. Mevcut ultra Hd(4k) tv'lerin düzgün görüntü verememesi. İyi görüntü verenler 4k tvler çok pahalı, mevcut İnternet alt yapısı zaten YouTube ve Netflix de 4k'yı kaldırmıyor. O zaman niye fazla para verelim? Yada niye ucuz 4k alıp kötü görüntü alalım? " Uydu yayını ve mevcut alt yapıyla içeriklerde en iyi görüntüyü hangi tv de alırız?" olayı kafa kurdalıyor.
    İşte bütün bu sorunlar bizi mecbur full hd tv'ye itiyor. İyi, güzel,düzgün ve birazcıj hesaplı 4k TV bulsam zaten Sony'e falan bakmam Vestel de olsa gider alırım.
    Grundig(Arçelik) markasının çok güzel tv'leri var. Gerçek 100 Hz ve nanocell ips LG panelli, fiyatı 5000 TL üstü. Biraz ucuzlarında ise, haliyle görüntü kötüleşiyor, hani çamur gibi değil ama verdiğiniz paraya da değmiyor.

• Bu TV'nin adı sadece Sony...

3.000 liraya FULLHD bir TV asla sıcak fırsat değildir.
  • neski N kullanıcısına yanıt
    Migros'ta fiyatlar
    Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )

• Bu devirde 3000 TL'ye Full hd tv almak...

3000 TL'ye full hd sony alacağıma aynı paraya 4k Arcelik, Vestel vs alırım. Şu an 4k'yı aktif olarak kullanmayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ama tv 2 3 senede değişen bir cihaz değil. Alınır 10 sene belki 15 sene kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam siz tüplü TV sandınız galiba plazmaları, ne kadar kaliteli alırsanız alın plazma ürünlerinin maximum ömrü 5 7 sene arasında.
    Ayrıca bu fiyata 4k alıp giriş seviyesi cihaz alınacağına full HD alıp o segmentin kralını almak bence daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Hocam siz tüplü TV sandınız galiba plazmaları, ne kadar kaliteli alırsanız alın plazma ürünlerinin maximum ömrü 5 7 sene arasında.
    Ayrıca bu fiyata 4k alıp giriş seviyesi cihaz alınacağına full HD alıp o segmentin kralını almak bence daha mantıklı.
    5-7 yıl mı? Ne yaptın hocam. 10 yılı rahat geçer. Araştırmalara bak derim.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz markaları 10,15 sene kullanmak çok zor, hadi kullandık diyelim hocam, bu teknoloji böyle mi kalacak sizce, şu an bi çok öncü firma 8k,10k,16 k tvleri bile deniyordur. kullandıkları led teknoloji 10 senede değişecek, bir de o var. Böyle kalmayacak sizde biliyorsunuz hocam. Kaldı ki o firmalar zaten hâlâ gerçek 4k TV üretmiyor,ultra HD tv üretiyor. Bundan 10 sene önce ki led,lcd tv alanlar şu anda kurtulmak istiyor çünkü çamur bildiğimiz görüntü, o yüzden bence ihtiyaç doğrultusunda en iyi görüntü vereni en iy fiyata almak, doğru olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 16 Nisan 2020; 9:46:50 >
  • wsup kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bildirim için.

LG 49UM7100 serisini izlediğimden beri %10 a yakın değer kazandı. Herkes eve kapanınca TV lere talep arttı diye mi fiyatlar yükseliyor anlamadım. Fiyatlar arttıkça benim için kedi ciğer meselesine dönecek,

bir de bu açıdan bakmaya başladım.

Smart TV Almamanız İçin Geçerli Olan 5 Büyük Neden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neski -- 16 Nisan 2020; 11:10:16 >
  • neski N kullanıcısına yanıt
    Baştan aşağı saçmalıklarla dolu ve eski bir yazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

O dediğiniz markaları 10,15 sene kullanmak çok zor, hadi kullandık diyelim hocam, bu teknoloji böyle mi kalacak sizce, şu an bi çok öncü firma 8k,10k,16 k tvleri bile deniyordur. kullandıkları led teknoloji 10 senede değişecek, bir de o var. Böyle kalmayacak sizde biliyorsunuz hocam. Kaldı ki o firmalar zaten hâlâ gerçek 4k TV üretmiyor,ultra HD tv üretiyor. Bundan 10 sene önce ki led,lcd tv alanlar şu anda kurtulmak istiyor çünkü çamur bildiğimiz görüntü, o yüzden bence ihtiyaç doğrultusunda en iyi görüntü vereni en iy fiyata almak, doğru olanı
    Hocam sizinle aynı model tvyi almak istiyorum lütfen alınca yazın :)

• Merhaba Müşteri Hizmetleri ni aradım servis çağırmadan kurulumu yapabilirmiyiz diye sordum tabi yapabilirsiniz, fakat çizik kırık çıkarsa garanti kapsamına girmez dedi.

Servisi aradım şehiriçi kurulum 110 tl dediler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.