Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RNNN

Bu mesaj silindi.
    Bu tvden daha iyi bir sey almak için minimum 5 bin mi vermek gerekir. Örneğin 50UM7450 veya 50ru7440 bu televizyondan kötüdür diyorsunuz yani. 7100 serilerine benzemez bu iki tv. Samsungun 7100 serileri soluk bir görüntü veriyor. Ekran parlaklığı düşüktür vs. Ama LG ve Samsungun 7400leri gayet alinabilir tv'lerdir. Sony diye full hd tvye 3000 verilmez. 700 daha eklenir 4k tv alınır. 700 daha ekleme imkanı yoksa bile Arcelik, Grundig, Vestel gibi 4k bir tv alınır aynı paraya. Full Hd devri kapandı, kapanmak üzere artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neski N kullanıcısına yanıt
    hocam bu rgbw sadece lg de var giriş seviye dandik ips panellerde kullanıyor bu dizilimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    görmediğim tv ler olsa neyse diyeceğimde...

• Son 1 haftadır sayfa sayfa yurtdışı sitelerde dahil geziniyorum, ama çok bilgi yok bu tv(sony)konusunda. Sony müşteri hizmetleirne 2 gün arayla, 2 sefer mail attım hem panel hemde vewd hakkında ama geri dönüş yok malesef.

Ben açıkçası düzgün alınabilir markdalardan 3,4 tv arasın da gidip geldim.

1.LG 49UM7100PLB Fiyat:3650 TL
    GittiGidiyor
    LG 49UM7100PLB Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/televizyon/lg-49um7100plb_spp_551279?id=549026553

Bana göre +(artı) özellikleri: 4k(UHD) muhtemelen IPS panel, Akıllı kumandası var. kumanda üzerinden sesle arama, HDR10 gibi iyi özellikleri var. Smart'ı uzun süre iş görür.
    Bana göre -(eksi) özellikleri:

2.PHILIPS 50PUS6704 Fiyat:3600 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    Philips 50pus6704 50
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-50pus6704-50.html

Bana göre +(artı) özellikleri: 4k(UHD) panel belli değil, Ambilight dolby vision gibi çok iyi özellikleri var.
    Bana göre -(eksi) özellikleri: Smart'a çöp deniyor, kanal geçişleri aşırı yavaş ve kötü deniyor. Hatta genel olarak yavaş bir tv deniyor. Servis zaten çöp.

3.GRUNDING 49vlx9750 sp immensa Fiyat:3900 TL civarı,panel belli değil.(piyasada yok)https://www.grundig.com.tr/televizyon/uhd-4k-tv/49-vlx-9750-sp-immensa-4k-uhd-tv-uhd-4k-tv/
    Bana göre +(artı) özellikleri: 4k(UHD) panel belli değil, Gerçek 100 Hz panel, 30w 3 hoparlörlü güzel bir ses çıkışı var, Kumnada üzerinden sesle arama gibi daha bir çok özelliği var. Arçelik garantisi var.
    Bana göre -(eksi) özellikleri: Smart'ı eh işte. İşlemci eski, B sınıfı elektrik tüketimi. Piyasada olmaması.
    (3500 TL bulsam grundig de olsa alırım bu tv'yi)

4.SONY KDL-50WF665 Fiyatı:3000 TL Panel belli değil.https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/50--full-hd-smart-uydu-alicili-televizyon/kral.aspx
    Bana göre +(artı) özellikleri: Fiyatı bana uygun, Sony resim işleme özellikleri, 4k' tv'lerdeki gibi Upscaling derdinin olmaması.
    Bana göre -(eksi) özellikleri: Smart'ı yok, Sony servisi güven vermiyor.
    www.sony.com.tr
    Sony'nin 2012-2018 model TV'lerinde VEWD TV Store hizmetinin sonlandırılması - 25 Nisan 2019 | Sony TR
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-50wf665/articles/00226633

Mantığım LG'den yana ama yinede sony almak istiyorum. Kendimce farkı sebeplerim var. Hala bana göre Tv yayınların da ayrıca youtube veya netfilx'de sony daha iyi performans verecek gibi geliyor. Daha önce de yazdım benim mevcut intenet altyapım 10 mbit, herhangi bir oyun konsolu bağlamıyacam, oyun oynamıyorum zaten, pc bağlasam da benim için FULL HD yeterli. Sonuç olarak uzunca bir süre 4K'ya ihtiyacım yok ve kullanamıyacam.

O yüzden inşAllah yarın sabah 9:00'da gidip TV'yi alıcam. Artık şansa kadere.

• Yarın sabah bim de bu sony tv yi bulabilme ihtimalimiz nedir ? Bu akşamdan ayırtma şansımız var mı ? Her bim şubesine 1 adet mi gönderim yapacaklar ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LittleTalk kullanıcısına yanıt
    Her market için 1 TV geliyormuş, ama gelmeyen BİM şubeleri de varmış, BİM deki görevli böyle söyledi.
    Önceden ayırtma yasak dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Bu tvden daha iyi bir sey almak için minimum 5 bin mi vermek gerekir. Örneğin 50UM7450 veya 50ru7440 bu televizyondan kötüdür diyorsunuz yani. 7100 serilerine benzemez bu iki tv. Samsungun 7100 serileri soluk bir görüntü veriyor. Ekran parlaklığı düşüktür vs. Ama LG ve Samsungun 7400leri gayet alinabilir tv'lerdir. Sony diye full hd tvye 3000 verilmez. 700 daha eklenir 4k tv alınır. 700 daha ekleme imkanı yoksa bile Arcelik, Grundig, Vestel gibi 4k bir tv alınır aynı paraya. Full Hd devri kapandı, kapanmak üzere artık.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz samsung'lar 4000 Tl üzeri TV'ler. Hatta 5000 TL. İlla samsung alacaksam ru serisi değil gider babalar gibi Q serisi alırım.
    Diğer konuya gelince;
    4K'yı nerde nasıl kullanacaksınız, hangi oyun konsulunu bağlayıp, hangi 4k oyun satın alıp oynuyacaz, 4k video izleyeceğim intenet altyapısını nerden bulucaz?? Soru souru soru, daha bunun gibi onlarca soru bulurum size. Ha bunların hepsini yapabiliyorsam zaten zenginimdir bu tv'lerle uğraşmam. Gider 20,30 bin TL verir gerçek 4k tv alrım.
    Bazı firmalar ticari kaygıyla sözde 4k (UHD) saçmalığını çıkartı ama mevut sisitem şu an FULL HD üzerine kurulu. Bugün uydu kanalları, ip tv, kodi, internet film izleme siteleri,youtube vb video platformları,cep telefonu kameraları, FULL HD temeline dayalı yayın ,kayıt yapar.
    Bugün Türkiye de kaç tane 4K tv kanalınız var, kaç sefer internetten film izlemek istediğinizde 4k film bulup izleyebildiz? Müzik kilibi izlemek istediğinizde netd'ye girip kaç tane 4k video klip bulabilirsiniz?
    Daha bunlar gibi size 10'laraca örnek sayarım. Eğer yakında (3,5 seneye) tv kanalları milyon dolar harcayıp 4k yayına geçecek, intenet alt yapımız Türkiye de her ilde 100 mbit olacak, internet siteleri artık 4k film yükleycek, hepimiz ayda 5000 Tl asgari ücret alıp sony playstation 5 alıp orjinal oyuna para verip 4k oyun oynayacaz falan diyorsanız tamam hemen gidip en iyi tv'yi alıyım.
    Biraz empati yapın lütfen.

• Bim Kaçta açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Son 1 haftadır sayfa sayfa yurtdışı sitelerde dahil geziniyorum, ama çok bilgi yok bu tv(sony)konusunda. Sony müşteri hizmetleirne 2 gün arayla, 2 sefer mail attım hem panel hemde vewd hakkında ama geri dönüş yok malesef.

Ben açıkçası düzgün alınabilir markdalardan 3,4 tv arasın da gidip geldim.

1.LG 49UM7100PLB Fiyat:3650 TLhttps://www.gittigidiyor.com/televizyon/lg-49um7100plb_spp_551279?id=549026553
    Bana göre +(artı) özellikleri: 4k(UHD) muhtemelen IPS panel, Akıllı kumandası var. kumanda üzerinden sesle arama, HDR10 gibi iyi özellikleri var. Smart'ı uzun süre iş görür.
    Bana göre -(eksi) özellikleri:

2.PHILIPS 50PUS6704 Fiyat:3600 TLhttps://www.vatanbilgisayar.com/philips-50pus6704-50.html
    Bana göre +(artı) özellikleri: 4k(UHD) panel belli değil, Ambilight dolby vision gibi çok iyi özellikleri var.
    Bana göre -(eksi) özellikleri: Smart'a çöp deniyor, kanal geçişleri aşırı yavaş ve kötü deniyor. Hatta genel olarak yavaş bir tv deniyor. Servis zaten çöp.

3.GRUNDING 49vlx9750 sp immensa Fiyat:3900 TL civarı,panel belli değil.(piyasada yok)https://www.grundig.com.tr/televizyon/uhd-4k-tv/49-vlx-9750-sp-immensa-4k-uhd-tv-uhd-4k-tv/
    Bana göre +(artı) özellikleri: 4k(UHD) panel belli değil, Gerçek 100 Hz panel, 30w 3 hoparlörlü güzel bir ses çıkışı var, Kumnada üzerinden sesle arama gibi daha bir çok özelliği var. Arçelik garantisi var.
    Bana göre -(eksi) özellikleri: Smart'ı eh işte. İşlemci eski, B sınıfı elektrik tüketimi. Piyasada olmaması.
    (3500 TL bulsam grundig de olsa alırım bu tv'yi)

4.SONY KDL-50WF665 Fiyatı:3000 TL Panel belli değil.https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/50--full-hd-smart-uydu-alicili-televizyon/kral.aspx
    Bana göre +(artı) özellikleri: Fiyatı bana uygun, Sony resim işleme özellikleri, 4k' tv'lerdeki gibi Upscaling derdinin olmaması.
    Bana göre -(eksi) özellikleri: Smart'ı yok, Sony servisi güven vermiyor.https://www.sony.com.tr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-50wf665/articles/00226633

Mantığım LG'den yana ama yinede sony almak istiyorum. Kendimce farkı sebeplerim var. Hala bana göre Tv yayınların da ayrıca youtube veya netfilx'de sony daha iyi performans verecek gibi geliyor. Daha önce de yazdım benim mevcut intenet altyapım 10 mbit, herhangi bir oyun konsolu bağlamıyacam, oyun oynamıyorum zaten, pc bağlasam da benim için FULL HD yeterli. Sonuç olarak uzunca bir süre 4K'ya ihtiyacım yok ve kullanamıyacam.

O yüzden inşAllah yarın sabah 9:00'da gidip TV'yi alıcam. Artık şansa kadere.
    Hocam dediğinize katılıyorum ve bende yarın gidip alıyorum bu tvyi annem babam kullanacak ama almışken iyisi olsun deriz biz Türk milleti İnternette vestel hı level Toshiba gibi ürünlerin yorumlarını okudum açıkçası hep sorun şimdi yoksa bile 1 yil sonra yok kararma yok gölgelenme gibi şeyler yazılıyor ha bu tvde olur olmaz onu bende bilemiyorum ama markaya güvenim var en azından

• Yorumlar da çok olumsuz yorum yok ama amazon ve hepsi burada.com da birinde tam olumlu yüceltmiş, diğeri de kısmen de olsa düşürmüş, anlam veremedim.

"gittigidiyor"la "hepsiburada" da aynı yorumlar..

"hepsiburada" nın yorumları hep bugün tarihli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neski -- 16 Nisan 2020; 21:6:51 >
  • TeknoLogicyoutube
    BİM 17 NİSAN 2020 AKTÜEL | SONY Bravia 50" Full HD Smart Televizyon İncelemesi | Review
    https://www.youtube.com/watch?v=FFss8Hl8cwo&feature=youtu.be

Burda yorum kısmında kullanan bir arkadaş yorumlamış bir okuyun hep beraber karar verip yarın alacakmiyiz almayacakmiyiz karar verelim

• matsipik M kullanıcısına yanıt
    Sordum sabah 9 dedi hocam. Korona nedeniyle saat 10'da açılır zannediyordum. Çalışan arkadaş Cuma 9'da açıcaz abi dedi.
  • İnsan bazı şeyleri kestiremiyor. Virüs nedeniyle bir sürü mağaza kapalı tüm dünya da örnek;sony,samsung,lg,philips gibi üreticilerin satışı düştü.Haliyle bu virüs bitince,yada etkisi azalınca ne olcak sorusu aklıma geliyor?
    Acaba firmalar satışı arttırmak için fiyatı düşürür mü? Yoksa yıl sonu hedifini tutturmak için fiyatı arttırır mı? Bizim ülkemiz de dolar ne olur? Mağazalar indirime gider mi? vs. vs.
    Çözemedim.
  • Teşekkürler Alıyor muyuz Beyler

• Herkese iyi aksamlar.
    Bime yarin gelicek sony bravia kdl-50wf665(3000 tl) ve samsung 49n5300 (2900 tl) arasi da kaldim hangisi alinmali acaba .iptv kullanimi ikisindede varmidir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: minasota

Herkese iyi aksamlar.
    Bime yarin gelicek sony bravia kdl-50wf665(3000 tl) ve samsung 49n5300 (2900 tl) arasi da kaldim hangisi alinmali acaba .iptv kullanimi ikisindede varmidir acaba
    Ben sony tercih ederim görünüş olarak sony daha güzel duruyor

• Görünüş tabi önemli .Sony agir basiyor ama görüntü kalitesi ,iptv kullanimi ,googledan girip film izleme izlerden tarayicinin surekli donmamasi gibi kriterlerde onemli benim icin

• Arkadaşlar marketler 10:00 da açılmıyormu? Bana öyle soylediler. Son kararı verdik mi? Aliyormuyuz sabah 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabu -- 16 Nisan 2020; 22:34:48 >
  • 4K olma zorunlulugu olmayanlar icin (malzeme kalitesi olarak cogu 4K tvden iyidir ) cok iyi bir secim olacaktir,
    Üç kurus ucuz olsun diye ne üdüğü belirsiz markalara paranızi kaptirmayin.

• minasota M kullanıcısına yanıt
    Hocam link de verdim yukarıda aslında ama okumadınız herhalde, Türk milleti olarak okumayı sevmiyoruz. (bende dahil)
    Resmi açıklama var (Sony'den), bu TV de smart falan yok.
    Samsung da tizen varsa, ip tv kurulabilir tahminimce.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.