Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sordum Cuma günü 9 da açılacak dedi. 9 da gidin bence, malûm hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. O yüzden erken açıyor olabilirler. Yada bu Bim'in aktüel ürünleri sattığı gün erken açma muhabbeti falan varsa bilemiyorum artık.
    Kendi adıma ben alıyorum sabah inşallah ölmez de sağ kalırsam tabi. Cuma işe gideceğim için anca Cumartesi kendim kurup bilgi verebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bir karşılaştırma yapayım belki faydası dokunur. İki farklı evde farklı modellerde tv kullanıyoruz. Birisi sony kdl-55w805c modeli 2016 yılında almıştık , diğeri de philips 50 pus7303 modeli geçen sene aldık.Sony full HD , philips 4K. Görüntüsü kalitesi anlamında sony daha önde diyebilirim . Netflix , youtube gibi uygulamalarda şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım her iki tvde de. Yani tv daha yeni model bu daha iyidir gibi düşünmek kesinlikle yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disstortion55 -- 16 Nisan 2020; 23:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00K

Hocam sizinle aynı model tvyi almak istiyorum lütfen alınca yazın :)

Alıntıları Göster
    hangi model
  • disstortion55 D kullanıcısına yanıt
    hocam philips tp visiona satıldığından beri alınmaz modeller hep sıkıntı sorun performans deseniz kağıt ğzerinde yazanlarla ekrandaki görüntünün alakası yok lg deseniz berbat ips panelleri var kontrast zaten doğası gereği yokta parlaklıklarıda çok düşük beş para etmez tv leri düna paraya satma peşindeler sony deseniz klasik sony ips panele 5-6 bin fiyat çekiyor samsungun giriş seviye modeller deseniz onlarda parlaklık yansıma motion konusunda iyi değiller yani paranızın karşılığını almak için xf90 q80r gibi modellere bakmak gerekiyor eğer bu tarz modeller alınamıyorsa parayı çöpe atmaya gerek yok ama insanlar tutturmuş 4k yeni model alın fiyat farkı çok az vs..hiç düşünmüyorlar 4k yeni model ama 2018 fhd sony fiyatına satılıyor neden acaba diye..sony her zaman sony dir paneli başkasından alıp montajı başkasınada yaptırsa yine dandik tv satmaz...
  • Bu televizyonu 1 seneden fazladır kullanıyorum alırken çok detaylı araştırma yaptım Sony'nin X-RealityPro video işleme sistemi sayesinde karasal SD yayınları dahi Full-HD seviyesine yükseltiyor ayrıca HDR10 teknolojisi sayesinde filmler ve TV programlarında iyi bir kontrast ve parlaklık almanızı sağlıyor ve daha geniş bir renk yelpazesi mevcut. miracast ile telefondan görüntü aktarılıyor. 10W ses gücü 35metre kare yer için oldukça yeterli.
    Ayrıca Arçelik ile Sony kıyaslayanlar hafif bir dille Örnekleme yapayım. (200km hızla giderken yol tutuş ve yol konforu Mercedes ve renault aynı değil Motor renault fabrikasında üretilse dahi). kesinlikle bütçe kısıtlı olanlara tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız. Günümüz uygulamaları ve özellikleri cihazda mevcut.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz samsung parlaklık ve kontrast değerini anca Qled ile bu cihaza yaklaşır
  • Can alıcı soruyu soruyorum.biz bu TV yi arabaya sigdirabilir miyiz araba hb focus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bimde kimse yok yani TV yi çalışanlar almazsa TV benimdir çalisanlarin alması yasak mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: nabu

Şu anda bimde kimse yok yani TV yi çalışanlar almazsa TV benimdir çalisanlarin alması yasak mıdır?
    Hocam bim e fakir tıraş makinesi geliyormuş ama hangi gün olduğunu yazmamışlar acaba gelmiş mi sorabiliyor musunuz? Ve geldiyse kaç adettir?

• nabu kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 da mı açılıyor 10 da mı ? Geldiğim bim böyle.
    Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİM de Sony de wf66 yazıyor, niçin 665 yazmamış

• istanbul cekmekoyden bildiriyorum az once aldim tvyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpbk -- 17 Nisan 2020; 9:21:21 >
  • Bursa nilüferden bildiriyorum az önce aldım TV"yi

• neski N kullanıcısına yanıt
    Bende aldım şimdi, cümleten hayırlı olsun. Bu arada o yazan serisi hocam. Modeli yan tarafında yazıyor.
    Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 17 Nisan 2020; 9:29:23 >
  • kurulum icin garanti adina ne yapmamiz gerekiyor sony servisi arayip gelmesini bekleyecekmiyiz kendimiz acalim mi bimde bu konuyu konuşmayi unuttum

• Acizane tavsiyem, birisi telegram grubu kurabilir mi? Daha önce dijutsu tv aldığımızda öyle yaptık, bu sayede bir çok sorun ve tavsiye hızlı şekilde halledildi. Link kısa yolu arada boşluk olacak şekilde falan yayınlanırsa ban yemeyiz.
    Not:Ben çok anlamıyorum Telegram işinden

• rcpbk R kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazdım hocam, isteğe bağlı değişir. Para vermek istemiyorsanız, kendiniz kurun,ama kutuyu açarken ve tv'yi çalıştırırken video kaydedin. Arada hiç kesmeyin video'yu. Kırık çatlak vs çıkarsa ıspat açısından önemli.
    Sorun çıkarsa muhatap Bim. Sony değil tabi. Öteki türlü servis 80,100 yl para alır. Karar sizin.

• v8.464 cihaz yazılımı güncellemesi 21.11.2018

İlgili Modeller
    Burada yer alan bilgiler aşağıdaki modeller için geçerlidir:
    KDL-50WF663KDL-43WF663KDL-50WF665KDL-43WF665KDL-50WF660KDL-43WF660

Bu indirme hakkında

Son güncellemeye eklenen avantaj ve iyileştirmeler
    360 Video özelliği artık YouTube uygulamasında kullanılabilir
    Hibrit yayın geniş bantlı TV (HbbTV) artık Birleşik Krallık'ta destekleniyor. Bu özelliği yapılandırmak için lütfen Home > Ayarlar > Sistem Ayarları > Kanal Kurulumu > Dijital Kurulum > Etkileşimli Uygulama Ayarı bölümüne gidin
    Bazı durumlarda uzaktan kumanda üzerindeki [HOME] tuşuna ve ardından [RETURN] tuşuna basıldığında TV'nin yeniden başlatılması sorununu çözer
    Önceki avantajlar ve iyileştirmeler
    Bu güncellemeye aşağıdaki avantajlar ve iyileştirmeler de dahil edilmiştir.

Samba TV uygulaması eklenir (Birleşik Krallık, Polonya, Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya için)
    Stereo çıkışının yalnızca TV hoparlörünün sol kanalından olması sorununu çözer
    TV, harici bir ses cihazına bağlıyken akış uygulamalarında dudak senkronizasyonu hatalarının oluşması sorununu çözer
    Uydu (DVB-S2) ve karasal uydu (DVB-T2) tunerleri için kullanıcı arayüzü iyileştirildi
    İsteğe bağlı videolar (VOD) ve HbbTV uygulamaları için film oynatma özelliği iyileştirildi
    Genel kararlılık iyileştirildi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.