Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende sordum 70 TL dediler+85 TL duvar askı aparatı (piyasada 120 civarında satılan kaliteli aparat) dedi.

Aparat içinden çıkıyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neski -- 16 Nisan 2020; 14:33:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neski N kullanıcısına yanıt
    Paylaştığın yazı eski artık bir geçerliliği yok. Lg nın arayüzü oldukça güzel ve uygulamalar iyi çalışıyor.

Bu sony tv teknolojisi çok eski, 1000 tl daha verip 55 inç 4k lg tv alınır bunun yerine. 10 yıl kullanılıyor yaklaşık bir tv. Zaten özellikleri de iyi değil smart falan düzgün çalışmaz bunda, panel de 100 hz falan değil orta seviye full hd tv, sırf üstünde sony yazıyor diye almak bilmiyorum yani, bu parayı haketmiyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rei Lopesyoutube
    Smart TV LED 50” Sony Full HD KDL-50W665F - Conversor Digital Wi-Fi 2 HDMI 2 USB 50"
    https://www.youtube.com/watch?v=LlWX1huq2FA&feature=youtu.be

Netflix vs herşey var cihazda kasma donma da yok.
    Cihazı görüp görmeden sallayanlar klasik DH diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: slapert

Paylaştığın yazı eski artık bir geçerliliği yok. Lg nın arayüzü oldukça güzel ve uygulamalar iyi çalışıyor.

Bu sony tv teknolojisi çok eski, 1000 tl daha verip 55 inç 4k lg tv alınır bunun yerine. 10 yıl kullanılıyor yaklaşık bir tv. Zaten özellikleri de iyi değil smart falan düzgün çalışmaz bunda, panel de 100 hz falan değil orta seviye full hd tv, sırf üstünde sony yazıyor diye almak bilmiyorum yani, bu parayı haketmiyor bence.
    Neye kime göre eski hocam? Mevcut 4K'lar çok farklı değil onlaraında çoğu 2018 model panel. Bu tv'de 2018 model.
    100 Hz Tv'ler 4000TL'den başlıyor ki o da grundig. Samsung yada sony almaya kakltığımız zamana ya 5500 yada 7500 TL bayılmamız lazım. Smart düzgün çalışmaz bende kabul ediyorum, Ama en baba çalışan smart kaç sene dayanacak? Orta seviye diyemeyiz,ha sizin eksta olarak panel hakkında bir bilginiz varsa lütfen paylaşın çünkü ben hala bir cevap alamadım.

• tvlerden pek anlamam ihtiyacım var ve 12 taksit diyor iyimiş yalnız çoğunluk pahalı diyor almayacağım gibi
  • UHD olanlarda ekranlarla ilgili sıkıntıları okuyoruz, banding, ışık sızması vb. gibi. Ama bu SONY televizyonla ilgili olumsuz (arızası anlamında) karşılaşmadım. Yanlış da olabilir ama bilgisi olan bilgilendirebilir.

+Normalde sonyler pahalı, en azından smart kısmını yeterli görmeyenler için TV box için iyi bir panel olur, en azından sorunsuz.

- Bu Sony nin aslında smart TV kısmı var ama daha önce yazdığım gibi VEWD sözleşmesini sürdürmediği için bu özelliği (APP STORE) kullanılamıyor, sadece browser çalışıyormuş, ileride güncelleme ile çözülür mü bilmem.

"En iyi iyinin düşmanıdır."derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neski -- 16 Nisan 2020; 14:58:39 >
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    Göstermiş olduğunuz haber 2009 yılına ait olup sadece belli iki modelde montajı yapilan ürünlerdi. Şuan için öyle bir sey söz konusu değil. Sony alan ya da almayı düşünen kişiler zaten internet uygulama genişliği vs haricî görüntü bazında memnun kalmak için bu markayı tercih ediyorlar. O yüzden bu iki markayı karşılaştırmak yanlış olur.

• Ayarlar bölümünde bulunan ses kısmında ( ses ofseti ) diye bir bölüm var buradan ses ofseti ayarını en sona getirdiğinizde zaten fazlasıyla bir artış görüyorsunuz. Ekstra olarak zaten kendiniz de tüm sony tv modellerinde zevkinize göre ses ayarlarını düzeltebiliyorsunuz.

• jazmin kullanıcısına yanıt
    Uygulama kapsam genişliği android kadar fazla değil. Sadece Play Store mevzusundaki uygulamaları yükleyemiyorsun.Onu da harici box ile temin edebilirsin.Tek eksik bence bu. Yine ekran yansıtmanızı yapabiliyorsunuz. Yine 2TB haricî kayıt yapabiliyorsunuz.

• cenedi kullanıcısına yanıt
    Panelin özelliklerine baktım ben, incelemesi de vardı youtube da sanırım. Çok da süper özellikte bir panel değil bence orta seviye.

Eski dediğim paylaştığın yazı için yeni tvlerin smartları iyi çalışıyor. Webos falan iyi. Bu tv kullanmak için ayrıca akıllı yapmaya 500 yi gidecek en az. 4k giriş seviyesi yeni bir tv yi full hd orta seviye smartı dandik bir tv ye tercih ederim. 55um7100 ü tercih ederim bu tv ye örneğin, aradaki fiyat farkına değer.

• slapert kullanıcısına yanıt
    55um7100 internette en ucuz 4.299 TL, faraza 4000 TL de olsa bu SONY ile arasında 1000 TL. var.

Uygulama yüklense bile örneğin bir PDF, Word , Excel gösterici bir program yüklenir mi bı LG de?

Eğer yüklenemiyorsa android TV box alıp daha fazla program seçeneği sunan bir özellikle SONY FHD kullanmak daha mantıklı değil mi?

(TV box işletim sistemi web OS ve androidlerin program çeşitliliği ilgili bilgilerim tahmini)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neski -- 16 Nisan 2020; 15:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neski

Teşekkür ederim bildirim için.

LG 49UM7100 serisini izlediğimden beri %10 a yakın değer kazandı. Herkes eve kapanınca TV lere talep arttı diye mi fiyatlar yükseliyor anlamadım. Fiyatlar arttıkça benim için kedi ciğer meselesine dönecek,

bir de bu açıdan bakmaya başladım.

Smart TV Almamanız İçin Geçerli Olan 5 Büyük Neden!

Hocam değiniz LG modeline baktım ama çeşitli modelleri var sanırım. Youtube'de kimisi ips kimisi va panel. Ne olduğunu hala çözemedim. Akıllı kumanda falan varmış. Güzel bir tv'ye benziyor.

Hocam dediğiniz modelin fiyatı çok yüksek. En az 1300-1500 TL fark var.Gerçi 55" inç bu. Ama yinede yüksek gelir. Burada (forumda) hepimiz 3000, en baba 3500 Tl vererek 49,50 inç tv alma taraftarı. Yoksa biliyorsunuz ki bu işin sonu yok. Gönül 7000 TL'ye iyi bir tv almak ister ama bütçe belli imkan belli.
  • neski N kullanıcısına yanıt
    Tamam da 55um7100 bu sonyden 5 inch daha büyük, 4k ekranı var ve smart özellikleri oldukça iyi. Bu sony tv 4k olsa fiyatı x2 olurdu, farkında değilsiniz sanırım işlemci donanım piksel sayısı hepsi artıyor 4k desteklemek için.

Pdf word neden açsın ki bir tv, bilgisayar bağlanır böyle bir şey isteniyorsa zaten, pek anlamlı bulmadım. Youtube netflix vb direk çakışıyor. Webos yazılımı kullanıyor store da vardır belki öyle bir uygulama ayrıca.

Panel soran arkadaş
    LG 50um modelleri Va panel
    55um 7100 ips panel

3300-3400 civarında giderken cazipti, şimdi yükseldi. Akıllı kumandaya uyumlu,o ekstradan ekstradan alınıyor sanırım, sesle ve el hareketi ile de kumanda ediliyor ama o da uyumlu, yani kumanda alındığında etkin oluyor diye biliyorum. program yükleme özelliği de var görünüyor.

Akıllı Kumanda fiyatına 100 TL diyen de var , 180 TL te aldım diyen de var yorumlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neski -- 16 Nisan 2020; 16:6:16 >
    PDF word örneğini bilerek kullanışlı bir program yükleyebilme anlamında söyledim, yüklenebilen programların çoğu arayüz uygulaması gibi saat, TV paket uygulaması vb gibi, aynı işi browserdan da yapıyorsak pek anlamlı, akıllı demek uygun gelmedi, belki ben beklentilerimi üstün tuttum.

LG 50UM7450 3740 tlydi bugün amazonda, aradaki fiyat farkı var tabi ama tv 1 kere alınıyor yıllarca kullanılıyor, kesinlikle değer bence.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Sony de bu RGB meselesi nasıl?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.