Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meyymetbaba

philips de 4k panel var lg paneli hemde ips full hd artık bence tarih olmalı
    hd ready tv ler bile halen satılıyor .FULL HD tv ler 5-10 sene daha üretilir ve satılır maliyeti uygun olduktan sonra görüntüyü net bir şekilde gösterdikten sonra . Birçok ailenin evinde halen tüplü tv ler mevcut.Belki tarih olur ama çok uzun zaman sonra tarih olur.
  • 3000 bandında TV arayisindayim bende. Bu TV ye alternatif bir TV bulamadım. LG 50um7450 var İstanbul bilisimde 3400tl civarı fakat o site pek güvenilir değil sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabu kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişim den uzak durun paranız giderse en az 3 ay alamazsınız. Bende Amazon da lg gördüm, aslında fena değil, bilemedim ama.
    LG 49UK6470 4K Uhd Led Televizyon, 129 cm (49 inç)
    www.amazon.com.tr
    LG 49UK6470 4K Uhd Led Televizyon, 129 cm (49 inç): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07R929HSY/ref=cm_sw_r_other_apa_i_0T3KEbVZSK762

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

Bu devirde 1080p hala niye yapiyorlar. 2k bile degil
    4K yayın yok. Netflix harici zaten 4k yayın izlemek istesek bluray lazım onunda fiyatları çok pahalı.
  • ykanarya Y kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla (emin değilim) 110 tl. Korona nedeniyle kurulumu kendiniz yapabilirsiniz. Geçtiğimiz haftalarda Bim den dijitsu Tv aldık, kendimiz kurduk, hiç kimse de niye kutuyu açtınız bu garanti dışı demedi. Telegram gurubundan biliyorum, hiç bir sorun çıkmadı. Kutuyu açarken ve cihazı çalıştırırken video kaydedin ama. Bir sorun çıkarsa Bim hemen iade alır zaten. Video da eliniz de ispat açısından durur.

• Değerli abiler fikri olan var ise 3bin lira bandina full hd TV tavsiyesi olan var mı

• neski N kullanıcısına yanıt
    Araştırma yaparken bu soru benimde aklımda takılmıştı. Gerçeği yazıyorlar mı acaba sırf yazmak için mi yazıyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Hocam öyle bir durum için (anne-baba tv si) zaten Sony hata olur, Toshiba yada Vestel üretimi hi-level'leri takip edin. Jvs de olabilir. Hatta full HD Samsung'a bakın. İş yerinde,3,4 tane Samsung var. Gerçekten çok canlı parlak bir renk veriyor. Sahte mahte fazla yapay ama Anne baba için cam gibi görüntü mü görüntü. O konuda Samsung u tebrik etmek lazım. Makyajsız adama yada kadına Otomatik makyaj yapıyor namussuz tv.
    Hocam siz naptiniz neye karar verdiniz :)

• quote:

İstanbul bilişim den uzak durun paranız giderse en az 3 ay alamazsınız. Bende Amazon da lg gördüm, aslında fena değil, bilemedim ama.
    LG 49UK6470 4K Uhd Led Televizyon, 129 cm (49 inç)https://www.amazon.com.tr/dp/B07R929HSY/ref=cm_sw_r_other_apa_i_0T3KEbVZSK762
    Ben de bunu takip edenlerdenim:)!

• Hocam alıcam muhtemelen ama tam da belli değil, durum şu; başka bir tv alsak da smart uygulamaları belirli bir sonra çalışmıyormuş. Bunun 2 sebebi var deniyor. 1. Donanım belirli bir süre sonra kaldırmıyor. 2. Üretici firmalar modeli geçmiş tv'lerin lisans ücretini ödemiyor.
    Buna en iyi örnek "YouTube'a Vestel TV de niye YouTube çalışmıyor" yazın. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
    O yüzden smart beklentisi olmayacak bu tv'lerde.
    Va panelli bir önceki mesajımda attığım LG var. Panel va olmasaydı alırdım açıkçası. Gerçi Bu Sony de va panel.
    O LG sözde 4k'ymış ama millet değil 3k diyor. Bu Sony full HD. İkisi de 2018 üretimi.
    Lg upscale de ne kadar başarılı bilemiyorum,2 tv arasında kaldım. Hâlâ araştırma içindeyim.

• quote:

Hocam alıcam muhtemelen ama tam da belli değil, durum şu; başka bir tv alsak da smart uygulamaları belirli bir sonra çalışmıyormuş. Bunun 2 sebebi var deniyor. 1. Donanım belirli bir süre sonra kaldırmıyor. 2. Üretici firmalar modeli geçmiş tv'lerin lisans ücretini ödemiyor.
    Buna en iyi örnek "YouTube'a Vestel TV de niye YouTube çalışmıyor" yazın. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
    Va panelli bir önceki mesajımda attığım LG var. Panel va olmasaydı alırdım açıkçası. Gerçi Bu Sony de va panel.
    O LG sözde 4k'ymış ama millet değil 3k diyor. Bu Sony full HD. İkisi de 2018 üretimi.
    Lg upscale de ne kadar başarılı bilemiyorum,2 tv arasında kaldım. Hâlâ araştırma içindeyim.
    Hocam teknik bilgini takdir ettim:) Son kararını paylaşır mısın? Cuma gününe daha var nasılsa, zaten hadi Bim' deki alalım dedik bulmak da şans:)!

• almayın diyenlerin ortak argumanı 4k yok. Peki sorarım 4k yayını bu arkadaşlar nerede nasıl izliyor? full hd sonyde yalan olmaz sanmıyorum (mesela dijitsu full hd diyor ama 1388x768 panel orjinalde gerisini yazılımla yükseltiyor.) hoparlör denmiş film keyfi olan ses sistemsiz zaten tatmin olmaz. Denemediğim için bilmiyorum ama çok çok kötü sesi olacağını sanmam. Genel olarak baktığımda o fiyat ve altında bir çok seçenek varmış onlarıda değerlendirmek lazım.https://www.epey.com/televizyon/e/YToyOntpOjExODthOjI6e2k6MDtzOjI6IjQ4IjtpOjE7czoyOiI2MCI7fXM6NToiZml5YXQiO2E6Mjp7aTowO3M6MToiMCI7aToxO3M6NDoiNDAwMCI7fX1fczo5OiJwdWFuOkRFU0MiOw==/

şunu diyebilirim ilk başta cazip görünsedee ürün 3299 u görmüş o yüzden indirime değil ödeyeceğiniz rakama göre değer biçin

• quote:

Hocam alıcam muhtemelen ama tam da belli değil, durum şu; başka bir tv alsak da smart uygulamaları belirli bir sonra çalışmıyormuş. Bunun 2 sebebi var deniyor. 1. Donanım belirli bir süre sonra kaldırmıyor. 2. Üretici firmalar modeli geçmiş tv'lerin lisans ücretini ödemiyor.
    Valla hocam bende aynı durumdayım vestel okudum baya kimse önermiyor başka ne alcam bilemedim kararsızlık gerçekten çok kötü

• şurda bahsettiğiniz modelleri mağazada bir görseniz kafanızda hiçbir soru işareti kalmaz arkadaşlar :)

• Kurulum ücretini ogrenebilen varmı?

• bu arada uk6470 modelinin 49 olanı ips paneldir bilginiz olsun va panel olanı 50uk6470

yine aynı zamanda 49 olan rgbw dizilim renk ve keskinlik problemleri var

https://forum.donanimhaber.com/rgbw-dizilim-lg-tv-alacaklarin-dikkatine--127538225
    Adem Helvacıyoutube
    Tavsiyeforumu üyeleri için mağaza turu
    https://www.youtube.com/watch?v=evj8GJkUQ6w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 13 Nisan 2020; 23:0:33 >

• Hocam bu sony modeli LG 50um7450 ile full HD goruntulerde kapışırmı? Birde ses 10 watt diyor cokmu düşüktür. Birde va panel yandan bozuluyor fakat ne kadar yandan bozuluyor ? Evde bunun testini yapmam mümkün mü? TV yi aldıktan sonra pişman olmayayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabu -- 13 Nisan 2020; 23:17:51 >
  • nabu kullanıcısına yanıt
    hocam bozulma markadan markaya modelden modele değişiyor va panel olsada o konuda bişey diyemem karşılaştırma olarakta bişey diyemem canlı gördüğüm bir model değil ama burda konuşulan lg ve vestel modellerden her türlü daha iyidir sony kalkıpta dandik panel kullanmaz ya auo dur yada yine kaliteli bi üreticidir artı görüntü işleme olarakta bahsettiğiniz modeller yanından bile geçemez bu sony modelin yani kağıt üzerinde aynı yada benzer gözükselerde işin aslı öyle değil

• quote:

Orijinalden alıntı: erhandenizzz

Android değil, ses çıkışı 10W çok az ve 4K olmaması eksileri
    50 ınc ten buyuklerde 4 k olsa daha ıyı hocam 50ye kadr fullhd yeterlı. Bravia sonucta cok uzun omurludur bu tv
  • şu ürün nasıl

www.hepsiburada.com
    Samsung 49N5300 49’’123cm Full HD Smart LED TV Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-49n5300-49-123cm-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000F2ZL9?magaza=yakalagelsin

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.