Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aldım, Ankara için servis ücreti 100 TL dediler, gün içerisinde yetişirse gelecekler.

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )
  • yigiterbayar Y kullanıcısına yanıt
    Buraya yazı yazamıyoruz hocam, ekstra gurup kurmanız lazım herhalde hocam. Onun linkini o kanala atarsanız. Atılıyorsa tabi, bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TV yi Antalyadan almış bulunmaktayım. Bim kendiniz kurarsanız garanti dışı kalır dedi. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Hocam bim e fakir tıraş makinesi geliyormuş ama hangi gün olduğunu yazmamışlar acaba gelmiş mi sorabiliyor musunuz? Ve geldiyse kaç adettir?

Alıntıları Göster
    Hocam kalabalıktan telefona bakamadım.

• Ben de aldım, hayırlı olsun sizlere de.

• Bende aldım cümleten herkese hayırlı olsun. Kazasız , belasız, iyi günlerde ,sağlıklı kullanım nasip etsin. Telegram grubuna çok faydalı olur. Şimdi aklımdaki soru işareti kurulumu video kayıt ederek kendimiz yapsak garanti dışı kalır mı ürün acaba ? Korona dan dolayı da eve birisi alınacak gibi değil.

• nabu kullanıcısına yanıt
    Bu biraz kötü olmuş :( kimse garanti dışı kalmak istemez herhalde. Mecbur eve servisi çağıracağız korona tehlikesi olsa bile

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Satınalanlar kutu üzerinden üretim yerini kontrol edebilir mi? Bu model Arçelik üretimi midir?
  • Mağazadaki son tvyi alarak bende aranıza katıldım inşallah sorun yaşamayız

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

Ben de aldım, Ankara için servis ücreti 100 TL dediler, gün içerisinde yetişirse gelecekler.

42 inç üstü ücretsiz kurulum, ne demek servis ücreti istediler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.