Bildirim
Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (11. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Buraya yazı yazamıyoruz hocam, ekstra gurup kurmanız lazım herhalde hocam. Onun linkini o kanala atarsanız. Atılıyorsa tabi, bilmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TV yi Antalyadan almış bulunmaktayım. Bim kendiniz kurarsanız garanti dışı kalır dedi. Bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kalabalıktan telefona bakamadım.quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
Hocam bim e fakir tıraş makinesi geliyormuş ama hangi gün olduğunu yazmamışlar acaba gelmiş mi sorabiliyor musunuz? Ve geldiyse kaç adettir?
Alıntıları Göster
Ben de aldım, hayırlı olsun sizlere de.
Bende aldım cümleten herkese hayırlı olsun. Kazasız , belasız, iyi günlerde ,sağlıklı kullanım nasip etsin. Telegram grubuna çok faydalı olur. Şimdi aklımdaki soru işareti kurulumu video kayıt ederek kendimiz yapsak garanti dışı kalır mı ürün acaba ? Korona dan dolayı da eve birisi alınacak gibi değil.
Bu biraz kötü olmuş :( kimse garanti dışı kalmak istemez herhalde. Mecbur eve servisi çağıracağız korona tehlikesi olsa bile
Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Satınalanlar kutu üzerinden üretim yerini kontrol edebilir mi? Bu model Arçelik üretimi midir? -
Mağazadaki son tvyi alarak bende aranıza katıldım inşallah sorun yaşamayız
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X