Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    düdüklü tencere setinde de bir adet aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bime gittim dışarıdan bir televizyoncu ile gidin kutuyu açarken video çekin sıkıntı olursa getirin iade alalım dedi

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ye girince "son güncelliği kullanıyorsunuz", gibi bir şey yazdı, zatwn güncelmiş, yani içinde yüklü görünüyor...

Servis: güncelleme esnasında yarım kalmamasına, fişi çekmemeye özellikle dikkat edin diyor, yoksa servise gidip tekrar baştan kurmak gerekiyormuş, çöküyormuş.... Masraf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bim A101 hepsiburada n11 gibi yerlerden aldığım bu beşinci tv şimdiyw kadae bir sıkıntı yaşamadım tvler konusu da kağıt üzerinde yazılan özelliklere bakmayın şimdiye kadar aldıklarımın içinde en iyi ekrana sahip olan hilevel 4k 39'' ti ancak panel tek başına yetmiyor tvnin sesi yetersiz smart olmasına rağmen wifisi yoktu
    üstteki arkadaşlar 4k filan demiş 4k 1 tane kanal var oda trt.. ne izleyeceksiniz trtde?
    4k internetten dizi film izlerim diyorsanız 4k içerik bulamazsınız bulsanızda evdeki internetle donmadan izlemeniz mümkün değil. 4k nın bir anlamı yok fullhd olsun kaliteli olsun sesi özellikleri dengeli yeterli olsun 4k ya gerek yok

• Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )
    Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )
    bir iki tane resim atayım bu arada bu cihazda tuğla boyutunda adaptör var

• abeslank kullanıcısına yanıt
    Bu adaptor.ne boyle hakikaten

Kendinizmi kurdunuz?

• Bende aldım kurulumu kendim yaptım grup için whasapp veya telegram grubu oluşturabiliriz

• nabu kullanıcısına yanıt
    evet kendim kurdum sadece internete bağlı şuan uydu ayarlarını yapamadım şuan
    baya uğraştım olmadı ben de youtubede filan takılıyorum youtube yağ gibi akıyor ayrıca ses ayarlarında müzik diye bir ayar ona alınca ses performansı iki katına çıktı sesi de baya sağlam ses ekran olarak çok dengeli

• detone74 D kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur uydu ayarlarını yapabildiniz mi?

Kanal, sıralaması yapmadım. daha vakit bulamadım. telegram değilde whatsapp için grup oluşturabilirim isterseniz

• "sony tv" isimli WhatsApp grubuma katıl
    Bu bağlantıyı takip ederek WhatsApp grubumuza katılabilirsin:
    WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

• "https://chat.whatsapp.com/C2AOmTCmDU9DSzMJkEdxhs"
    20 kişi olduk whatsapp grubu tırnakları kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detone74 -- 18 Nisan 2020; 14:16:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabu

Bim broşüründe de kurulum ücretlidir yazıyor.

Alıntıları Göster
    Ne kdar hocam kurulum ücreti? Ankarada annemlere aldırdık henüz kurdurmadık

Home - Ayarlar - Sistem Ayarları- Kanal ayarları - Dijital kurulum - Dijital uydu ayarlama - Evet- Sonraki - Normal tarama - Diğer (genel uydu) - Uydu1 (üzerine ok) - Bu ekranda tarama tipini "ağ tarama" olarak düzeltin, Transponder 12380 Dikey sağ 27500 şeklinde olsun, son olarak LNB yapılandırması kısmında DiseqC Kontorl "A" olacak şekilde seçin ve iki kere return tuşuna basın - Başla

Kanallar 5 dakika sonra gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketupa -- 17 Nisan 2020; 17:3:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

Home - Ayarlar - Sistem Ayarları- Kanal ayarları - Dijital kurulum - Dijital uydu ayarlama - Evet- Sonraki - Normal tarama - Diğer (genel uydu) - Uydu1 (üzerine ok) - Bu ekranda tarama tipini "ağ tarama" olarak düzeltin, Transponder 12380 Dikey sağ 27500 şeklinde olsun, son olarak LNB yapılandırması kısmında DiseqC Kontorl "A" olacak şekilde seçin ve iki kere return tuşuna basın - Başla

dediğiniz gib yapıyorum bütün kanalları buluyor ama sadece trt kanallarında yayın var diğer hiç bir kanalda yayın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

Çıkan kanalları nasıl sıralama yapabiliriz. Benim kanallar saçma siralandi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.