Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adaptör anakartı yakmaz bence faydalı bir alet ama teknik olarak yanlış biliyor olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabu

Çıkan kanalları nasıl sıralama yapabiliriz. Benim kanallar saçma siralandi

Alıntıları Göster
    Bilgisyar varsa aşağıdaki programdan yapabilirsin. İş yerinde olduğum için telegram'a yazamıyorum hocam.
    www.sony.com.tr
    KDL-50WF665 için Sürücüler ve Yazılım güncellemeleri | Sony TR
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-50wf665/downloads

• Kurulumu kendiniz mi yaptınız ? Servis ücretleri ne kadar ? Bir de kurulumu kendimiz yaparsak ürün garanti dışı kalır mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleTalk

Kurulumu kendiniz mi yaptınız ? Servis ücretleri ne kadar ? Bir de kurulumu kendimiz yaparsak ürün garanti dışı kalır mı ?
    Hocam kendiniz kurunca garanti dışında kalmıyor, ama kutuyu açtığınızda bir hasarla karşılaşırsanız sizin için sıkıntı yaratma ihtimali var. Ben bu yüzden servise yaptırdım kurulumu, Ankara için 100 lira aldılar. Yetkili servisi bulmak için mutlaka aşağıdaki siteyi kullanın. İnternette Sony servisi olduğunu iddia eden ama gerçekte olmayan ya da mahkemelik olan sahtekarlar var.

• Selamun aleykum arkadaşlar.Cuma günü saat 7.30 da BİM'in önüne vardım açılana kadar bekledim.Saat 9'da açtılar.İçeriye ilk ben girdim.Hemen televizyonu aldım kasaya geçtim.Kurulumu siz yapın dedi ordaki adam daha ben sormadan.Garanti dışı kalır mı dedim yok kalmaz dedi.Ödemeyi yaptım garanti belgesini de orda kaşelettim.Eve geldim kurulumunu yaptım sorunsuz çalışıyor çok hoşuma gitti.Özellikle görüntüdeki kalite Sony kalitesini bir kere daha görmemi sağladı aldığıma çok sevindim.Bu zamana kadar Sony beni hiçbir konuda pişman etmedi.Almadan önce günlerce araştırma yaptım sesi az diyen arkadaşlar olmuştu.Sesi test ettim hiç te öyle bir durum yok sesi gayet iyi düzeyde.Wi-fi bağlantısına baktım hemen bağlandım.Youtube a girdim denedim sorunsuz çalışıyor.Sadece kanalları istediğim gibi sıralayamadım kanal numarası veremedim onu da bilmediğim için yapamadım sanırsam :)Bilen arkadaşlar o konuda bana yardımcı olurlarsa sevinirim.

Son olarak şunları söyleyeceğim arkadaşlar;

İlk katalogta görüp daha sonra araştırma yaptığım zaman okuduğum yorumlarda genelde 4k dan şikayet ediliyordu.4k olmaması benim için problem değil ve zaten 4k Türkiye'de şu anda adam akıllı kullanılamıyor bile.Sırf 4k özelliği var diye 1000-1500 lira fark koyuyorlar televizyona.Full hd eskide kaldı diyenler vardı.Kalsın kardeşim. 10-15 sene tüplü televizyon kullandıkta bizi yarı yolda mı bıraktı.Ben o düşünceyle bakıyorum.Ekran kalitesi desen tamam televizyon gayet şık ve ekranı da büyük tatmin edici düzeyde.Marka desen zaten direk o bile yetiyor.Wi-fi var youtube da var bana bunlar yeter. Fiyata gelince 3000 lira gayet iyi bir fiyat.Ha bir de o fiyatlara 4k özellikli Vestel alırım Grundig alırım Regal alırım Arçelik alırım diyen arkadaşlar vardı.Güle güle alın arkadaşlar.Ben o markaların hepsini çok iyi biliyorum.Hiçbiri de kalitede bir Sony etmez bana göre.Yok şöyle böyle diyen arkadaşlar çıkacaktır illaki herkesin kendi görüşü ama ben gayet memnunum ve iyi ki de almışım.Bize 10-15 sene yeter bu televizyon.150 liraya da kırılmaz ekran koruyucu taktıracağım. Daha ne olsun ki... :)

Biraz uzunca yazdım ama insan memnun olunca her şeyiyle anlatmak istiyor. Eminimki benim gibi gidip alan arkadaşların %95'i memnundur.Okuyan herkese teşekkür ederim. Sorusu olan varsa yarımcı olabilmek isterim.Benim sorduğum soruyu cevaplayan olursa da memnun olurum.Herkese hayırlı günler Allah'a emanet olun...
    Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )

• Yasinn44 Y kullanıcısına yanıt
    Whasapp grubumuza dahil olurmusunuz 27 kişiyiz şu anda
    "https://chat.whatsapp.com/C2AOmTCmDU9DSzMJkEdxhs"
    tırnakları kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detone74 -- 22 Nisan 2020; 15:30:40 >
  • Ketupa kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler bulunduğum bölgede Sony servisi gözükmüyor. En yakın Sony servisi ile aramda 125 km var. Gelseler bile ciddi ücret isterler sanıyorum. Garanti için Bim mağazasından Faturaya veya fişe kaşe vurdurdunuz mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleTalk

Anladım hocam teşekkürler bulunduğum bölgede Sony servisi gözükmüyor. En yakın Sony servisi ile aramda 125 km var. Gelseler bile ciddi ücret isterler sanıyorum. Garanti için Bim mağazasından Faturaya veya fişe kaşe vurdurdunuz mu ?
    Bim'den fatura aldım ama kaşe vurdurmadım, servis görevlisi de teslim formu doldurdu ve faturanızın tarihi garanti başlangıç tarihi dedi gitti. Pazartesi Bim'e gidip onaylatmayı düşünüyorum.
  • Biraz önce bu tv yi aldım. Servisi mi arasam ,direk mi açsam kararsız kaldım.
    Not:Şimdi baktım , en yakın servis 100km uzaktaymış. Videoya çekip açılış yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volyas -- 18 Nisan 2020; 20:0:27 >
  • 4k tv'ler hiçte dediğiniz kadar pahalı değil, bu tv'ye 3 bin tl verileceğine 500 daha ekler 4k smart tv alınır.
    www.hepsiburada.com
    Philips 50PUS6704/62 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-50pus6704-62-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-hbv00000ns5xa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 18 Nisan 2020; 20:4:7 >

• Rodin kullanıcısına yanıt
    hocam sizin ve bazı arkadaşların anlamadığı kısım şu bu işler öyle kağıt üzerinde yazanlarla olmuyor..

birincisi philipste kalite berbat forumdaki en sorunlu tv konuları philipste

ikincisi sony deki görüntü işlemeyi bu dandik modellerde bulamazsınız bu iki tv de uydu yayını izleseniz ne demek istediğimi anlarsınız

üçüncüsü kullanılan parçalar philips tp visiona satıldığından beri dandik bi marka sadece ismi kaldı imnsanlar hala eski philips sanıyor ama uzaktan yakından alakası yok...

son olarak neden hiç düşünmüyorsunuz bu philipsler her özellik olduğu halde niye diğer markalardan bariz ucuz babalarının hayrınamı sanıyorsunuz?

girin forumdaki philips konularına bakalım hala philips alırmısınız yada alın diyebilirmisiniz
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    4k yı ve androidi dert etmedim sizin yorumlarınızdan sonra sony tv yi aldım. Pişman değilim. Görüntü kalitesi çok iyi

• Hocam paneli ne markadır?
  • detone74 D kullanıcısına yanıt
    hocam burda insanlar kağıt üzerinde yazanlara bakıp rahat rahat konuşuyorlar şurada yazdıkları modelleri gidip görseler evlerine sokmazlar mesela yukarda arkadaşın bahsettiği philipsle sizin sony i yanyana görse derki lanet olsun 4k sınada smartınada sony i alır çıkar gider :) sony her zaman sony dir en dandik tvsi bile çoğu marka modelden iyi görüntü işler dandik malzeme kullanmaz attığı philipsin kasası bildiğiniz dandik plastik adamlar plastikten bile kar peşinde vestelin kasaları bile daha sağlam ama bakıyor internetten özelliklerine diyor ya bunda herşey var iyi tv halbuki bilmiyorki kahverengiyi bile düzgün gösteremeyen 720 çözünürlük içeriklerde berbat bi görümtüsü olduğunu ben burda ısrarla dandik 4k lar yerine bu modeli önerme sebebim bunlardı ama insanlara anlatamadım kendimi :)
  • 3000 üst sınır koyduğumuzda alınabilecek en iyi tv diyebilir miyiz ? şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam burda insanlar kağıt üzerinde yazanlara bakıp rahat rahat konuşuyorlar şurada yazdıkları modelleri gidip görseler evlerine sokmazlar mesela yukarda arkadaşın bahsettiği philipsle sizin sony i yanyana görse derki lanet olsun 4k sınada smartınada sony i alır çıkar gider :) sony her zaman sony dir en dandik tvsi bile çoğu marka modelden iyi görüntü işler dandik malzeme kullanmaz attığı philipsin kasası bildiğiniz dandik plastik adamlar plastikten bile kar peşinde vestelin kasaları bile daha sağlam ama bakıyor internetten özelliklerine diyor ya bunda herşey var iyi tv halbuki bilmiyorki kahverengiyi bile düzgün gösteremeyen 720 çözünürlük içeriklerde berbat bi görümtüsü olduğunu ben burda ısrarla dandik 4k lar yerine bu modeli önerme sebebim bunlardı ama insanlara anlatamadım kendimi :)
    @RNNN hocam senin sayende öğrenip aldık, çok teşekkürler bu arada.

• Ketupa kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam

• Televizyonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Düşük çözünürlükteki (örn:360p) videolarda görüntü nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.