Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RNNN

rica ederim hocam
    Ayni şekilde bende aldım teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlara hayılı olsun. Akıllıca bir seçim...Kaliteli bir TV ... 12 yıldır Pioneer 720p plazma TV kullanan biri olarak 4 K için bir 10 yıl daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 19 Nisan 2020; 15:9:59 >
  • rica ederim hocam
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Anlayan anladı hocam. Anlamayan arkadaşlar da gitsin alsın o tv'leri. Paramla rezil olmak istemiyordum ,şuana kadar da olmadım çok şükür. Çok güzel bir TV, olumsuz yanları var tabi ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Kullanamıyacağım çöp 4k panellere o kadar para vermek yerine adam akıllı kullanacağım full HD'ye bu parayı vermekten memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr.power D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Ah hocam ah, keşke bende bulabilsem de alsam o pionner yada Panasonic plazma tv'leri. 720,1080 hiç farketmez her türlü alırdım. Kaldık Koreli eline, iyi, kötü de olsa tek japonla idare ediyoruz işte.
    Zamanın da bilmedi millet o plazma kalitesini,yapay ama parlak görüntü veren Korenin ucuz mallarını aldı geçti gitti. Japonlar silindi,rakip kalmadı, şimdi ise o dandik Kore mallarına millet bir araba para veriyor.
    İnşallah yakın zamanda dönerler yine. Yoksa bunların (Koreli firmalar) elinde oyuncak olacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Teşekkürler,
    Ah hocam ah, keşke bende bulabilsem de alsam o pionner yada Panasonic plazma tv'leri. 720,1080 hiç farketmez her türlü alırdım. Kaldık Koreli eline, iyi, kötü de olsa tek japonla idare ediyoruz işte.
    Zamanın da bilmedi millet o plazma kalitesini,yapay ama parlak görüntü veren Korenin ucuz mallarını aldı geçti gitti. Japonlar silindi,rakip kalmadı, şimdi ise o dandik Kore mallarına millet bir araba para veriyor.
    İnşallah yakın zamanda dönerler yine. Yoksa bunların (Koreli firmalar) elinde oyuncak olacaz.
    LG 50PH670s plazma var full hd smart 7 yıldır hiç bir sıkıntı cıkarmadı. 1400 e almıstım 7 yıl once
  • messroe kullanıcısına yanıt
    Hocam o zamanlar LG dediğiniz gibi bazı denemeler yaptı ama görüntü olarak yine Panasonic, pionner kadar başarılı olamadı.Hatta o dönemde Panasonic de LED-lcd TV üzerine deneme yaptı, ama o da led tv işini beceremedi. Hatırladığım kadarıyla lg plazmanın en büyük derdi ghost screen dı. Yine elinizde ki TV şu anki bir çok TV'den daha iyi görüntü verir. Plazma olduğu için. Özellikle siyahlar da. Ona şüphe yok.

• Bugün birkaç bim e baktım hiçbir yerde kalmamış üzdü

• anadolu yakasında stok gören varmı?
  • Merhaba arkadaşlar, kurulumu kendimiz mi yapıyoruz servis mi? kendimiz yaptırdığımızda garanti dışı kalıyor mu? son durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: unexpected_09

Merhaba arkadaşlar, kurulumu kendimiz mi yapıyoruz servis mi? kendimiz yaptırdığımızda garanti dışı kalıyor mu? son durum nedir?
    Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kendiniz kurabilirsiniz fakat kırık çıkarsa sorumluluk siz aittir dedi. Bim ile görüştüm, kırık çıkarsa biz iade alırız sorun değil dedi. Siz aldığınız mağaza ile görüşün iade alırız derlerse kendiniz açıp kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabu

Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kendiniz kurabilirsiniz fakat kırık çıkarsa sorumluluk siz aittir dedi. Bim ile görüştüm, kırık çıkarsa biz iade alırız sorun değil dedi. Siz aldığınız mağaza ile görüşün iade alırız derlerse kendiniz açıp kurabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam

• 1 mayıs taki bu ürün nasıl acaba. Tamam bir Sony değil ama 4k imiş ve fiyat bence baya uygun.

• qzerty kullanıcısına yanıt
    Link 50 inç 4k, içerik 43 inç full HD. Hatalı girilip düzeltilmiş herhalde hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Link 50 inç 4k, içerik 43 inç full HD. Hatalı girilip düzeltilmiş herhalde hocam.
    Evet öyleymiş
    Bilgilendirme için teşekkürler.

• Full hd sadece tv izleyeceksiniz yeterli olur. Zaten trt dışında 4k tv yayını yok. Ama bir iki yila diger kanallar da gecerse sıkıntı olur .ayrıca playstation xbox pc vs kullanacaksanız uzak durun. Netflix kullanacaksanız uzak durun. Çünkü bunlar 4k yayin yapıyor. Full HD ile 4k yanyana gelince farkin dağlar kadar olduğunu görürsünüz. Şahsi görüşüm Sony en sağlam TV'leri üretsede 4k olmayan hiçbir tv bu zamanda alınmaz. Sebebi tv alirken ileriyi düşünerek almak lazım. Suan 8k oled tv ler çıktı. Full HD tv lerin ne yazıkki zamani geçti.

• acar85 kullanıcısına yanıt
    Bimde satisa basliyacak 50'4k ilginc isimli bir no name.1999tl gibir bir fiyat.Daha alinasi bir cihaz.

• Whasapp grubumuza dahil olurmusunuz 27 kişiyiz şu anda

"https://chat.whatsapp.com/C2AOmTCmDU9DSzMJkEdxhs"

tırnakları kaldırın

• Yasinn44 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Ben ilgili televizyonu almadım ancak mesajınızı görmüşken yardımcı olmak istedim.

Linkteki sony channel editor programını indirin ve sayfadaki açıklamalara göre kullanarak kanallarınızı düzenleyin.

İlgili tv'yi satın alan arkadaşlar, bu program ile kanal listenizi usb belleğe indirin ve açarak düzenleyin. Akabinde tekrar yükleyin. Bu kadar. Kanallarınız isteğinize göre düzenlenmiş olacak.

• Hocam merhaba,
    Bir sorum olacak size,
    Sony'nin bu televizyonu yerine
    LG 50UM7450PLA. Ya da
    LG 49UM7100PLB almak mantıklı mı, ablamlara televizyon bakıyoruz işin içinden çıkamadım,
    Sadece fiyat olarak sormuyorum görüntü kalitesi ve sorunsuzluk açısından,
    Ben Samsung QE49Q60RATXTK tavsiye ettim ama onun fiyatı çok artmış, fiyat yüksek geldi onlara.
    4k şart değil bu arada, normal uydu üzerinden TV izleyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dextrr -- 24 Nisan 2020; 23:43:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.