Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu model 3k'ya var mı ki şu an? yok gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

bu model 3k'ya var mı ki şu an? yok gibi..
    Vatan Bilgisayar'da 4k 50 inç bir Sony modeli haftada bir indirime giriyor, sanırım 3399 gibi bir fiyata düşüyor, onu takip edip alabilirsiniz.

Şu model sanırım:
    www.vatanbilgisayar.com
    Sony 49xg7096 49'' 4k uhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Sony 49xg7096 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-49xg7096-49-123-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketupa -- 25 Nisan 2020; 22:2:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

Vatan Bilgisayar'da 4k 50 inç bir Sony modeli haftada bir indirime giriyor, sanırım 3399 gibi bir fiyata düşüyor, onu takip edip alabilirsiniz.

Şu model sanırım:https://www.vatanbilgisayar.com/sony-49xg7096-49-123-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam. neden böyle büyük bi indirim yapıyorlar ki?..

• Ketupa kullanıcısına yanıt
    selamun aleyküm böyle bir kampanya olacağının bilgisine nerden ulaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catdeli

selamun aleyküm böyle bir kampanya olacağının bilgisine nerden ulaştınız?
    Hocam kesin birşey yok, 10 gün içinde iki defa 5'er adet olmak üzere söylediğim fiyattan sattılar. Tekrar yapmaları muhtemel ama yapmayabilirler elbet. Siz takip edin bir süre zaten 1 saatte falan bitiyor sanırım.
    tmm hocam teşekkür ederim. sony televizyonlarla alakalı herhangi bir platformda 3500 bandına kadar bir kampanyaya denk gelirseniz haber ederseniz sevinirim.
  • bu cihazı alıpta kullanmaktan vazgeçen arkadaş varsa ben alabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

Şu model sanırım:https://www.vatanbilgisayar.com/sony-49xg7096-49-123-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

Alıntıları Göster
    Şu nasıl . Şuan 4999 tl.

www.vatanbilgisayar.com
    SONY 55XG8096 4k uhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SONY 55XG8096 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xg8096-55-139-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Şu nasıl . Şuan 4999 tl.

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xg8096-55-139-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

Alıntıları Göster
    Kağıt üstünde IPS - Direct Led panel iyi duruyor ama 5 bin eder mi bilmiyorum.

• belo3 kullanıcısına yanıt
    49 luğunu 4200 ₺ ye aldım 15 gün önce

Teşekkür ederim. Ben yedek alıcam derdim o. Duracak çatıda kapalı kutu. BİM’dekini bulupmu alsam. Yoksa para bağlamasamda ilerde yeni modelmi çıkar düşünüyorum kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 26 Nisan 2020; 17:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farang

49 luğunu 4200 ₺ ye aldım 15 gün önce
    Alayımmı yani

Evet . Banka kampanyalarını ve avantajix i unutma ama

bimdekini arayıp bulabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: catdeli

bimdekini arayıp bulabilir miyiz?
    Bim'i ara hocam, hangi şehirdeysen ona göre yönlendirme yapılır, bulunduğunuz ilde mevcutsa gider o şubeden alırsınız. Yarın arayın mutlaka.

• cenedi kullanıcısına yanıt
    Arayınca sadece şikayet kısmı çıkıyor stok sormak için nereyi arıyoruz?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt

2 numara var, ben denemedim hocam, sadece forum da okudum.
    Arkadaş "genel müdürlükten sordum hangi şehirdeyseniz oranın bölgesine bağlıyor." yazmış.

Ayrıca bugün aradıysanız hafta sonu ve sokağa çıkma yasağı olduğu için kısıtlı hizmet veriyor olabilir. Yarın saat 10:00'dan sonra deneyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 26 Nisan 2020; 23:9:23 >

• Kurulum icin servis duvar aparatına 100 tl diyor, trendyoldan önerebileceğiniz duvar aparatı var mı? Alanbkullanan varsa link verirse sevinirim.

• Hiç kullanılmamış 7 ay önce alınmış Tv var elimizde. Ankara içi düşünen olursa görüşebiliriz. Bizimkiler 65" istediğinden montajı yaptırmaktan vazgeçtik.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.