Şimdi Ara

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
9
Favori
62.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv va panel direct led 4k aramayan bu fiyata daha iyisini bulamaz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 4k yayın yapan kaç kanal var,hadi şuanı geçtim önümüzdeki 2-3 yıl içinde bile kaç kanal 4k yayın yapacak türkiyede?

• quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Sony ile Arçelik karşılaştırması yapanlar bilmiyor sanırım Türkiye'deki Sony tvler Arçelik fabrikasında üretiliyor.

https://www.dunya.com/ekonomi/arcelik-sony-ile-dis-pazar-icin-lcd-uretecek-haberi-95025
    öyle bişey yok hocam sadece montaj yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

öyle bişey yok hocam sadece montaj yapılıyor

Alıntıları Göster
    RNNN hocam bilgili gördüm ve bilgi konusunda danışmak istedim:)

58 inch Vestel mi alınır yoksa 3.000 TL' ye sony mi? Netflix, youtube izlesek yeter bize evde 2-3 saat izleniyor TV hergün:)
  • horozigo34 H kullanıcısına yanıt
    ben vestel almam hocam içinde giriş seviye samsung lg chemei paneller var aynı modelden farklı 2 panel çıkabiliyor ne alacağınız tamamen şans eğer gidip mağazada alacağınız tv nin kutusunu açtırıp va panelmi ips panelmi kontrol edemezseniz şansa alışveriş yapacaksınız yada kod dan sorgulatacaksınız kaldı ki va panel olsa bile arada kalite farkı var sonuçta fhd işimi görür derseniz bu modele bakın ama netflix varmı bu modelde bilmiyorum onun için mi box tarzı harici bişey gerekebilir
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    40inch tv kralı olsa alınmaz bu saaten sonra hocam en fazla mutfak yatak odası tv si olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

40inch tv kralı olsa alınmaz bu saaten sonra hocam en fazla mutfak yatak odası tv si olur :)
    sen bundaki paneli kullanmadığın için ezbere konuşuyorsun eskiden monitör niyetine kullanırdım paneli yiğenim kırdı

her özelliği ile 10 numara paneli vardı eskiden samsung monitör çıkartıyordu gerçekte tepki süresi 12ms bu panel 9ms filandı üstelik 10 bit Va panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Nisan 2020; 15:37:22 >
    hocam dünyanın en iyi tv si olsa ne olur 40inch :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Şuan Kullandığım 55XE9005 Bu Tv nin Tadını Vermiyor

Rahmetli Monitör Buydu Pardon TV

Bim 50 inç Sony Bravia KDL-50WF665 Full Hd Smart Tv 2999 tl ( 17 Nisan 2020 )
    hocam tv yi biliyorum zaten anlatmak istediğim 40inch boyutun artık çok küçük kaldığı
  • Şu an 40 inç Sony w5710 LCD TV kullanıyorum Goldmaster HD 1045 uydu alıcıyla beraber görüntü kalitesi cogu 4k TV den güzel nerden biliyosun diyenlere evime gelen misafirlerin hepsi bizdeki 4k TV bukadar güzel ve gerçekçi renkler veremiyor diyorlar. Hayır bişey deyil TV ye nazar değrirecekler yani demek istediğim gidip te 5500----8000 arası para verecek durumunuz yoksa bimdeki televizyonu kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Şuan Kullandığım 55XE9005 Bu Tv nin Tadını Vermiyor

Rahmetli Monitör Buydu Pardon TV

Merhaba bjkyener arkadaşım, size sony kdl-40w905a led tv ile ilgili pmden özelden mesaj attım bir bakıp dönüş yaparmısınız, saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

panel aynı fabrikadan çıkınca çok da fark kalmıyor bence. birçok marka lg panel kullanıyor.

ama arçelik dediğim hem daha büyük ekranlı hem 4k hem daha ucuz. yoksa arçelik ürünü hiç almadım şahsen. bilindik marka diye dedim. ben sunny tercih ederim şahsen ama sunny yazsam o marka mı diyeceksiniz.

@serkanTEAC arkadaş link vermiş akakçe n11 model numarasını yazıp bakınca çıkıyor hemen. o yüzden modelini yazdım.
    tv de her şey panel mi ne alakası var

sony panel üretmiyorsa yarı iletken,elektrik konusunda çok kalite

panel üretmeyi sony de yapar tek başına marka algısını değiştirecek olsaydı

sony hollywoodda ustalaşmış bir şirket,sinema diyoruz görüntüleme diyoruz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 8 Nisan 2020; 0:13:24 >

• Bu TV ye Netflix APK sı yüklenir mi ? Nasıl Netflix izleyebilirim full HD olarak

• Yakın bir zamanda trt 4k dışında + olarak 4k kanal gelme olasılığı çok zayıf. Tv kanalları için çok büyük bir maliyet çünkü.

Diğer bir konu ise 4k video,film,şu bu....
    Çoğumuzun interneti hâlâ 16 mbit. Değil 1080p, çoğu zaman 720p'de bile sorun yaşıyoruz. Sözde 4k (ultra Hd sahte 4 k yani) tv ne işeme yarar? En azından bir 5 sene Türkiye de 4k işi hem tv hemde internet hızı yüzünden umutsuz vaka.
    O yüzden bu Sony benim gibiler için ideal bence. 10 watt ses yeterli gelir, haa yetmez ise çözüm ucuza halledilir. Kafaya takılacak bir sorun yok. Tek sorun bu tv'yi bimler de bulmak.

• farang kullanıcısına yanıt
    Aldım dün 3978₺ ye mâl ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farang

Aldım dün 3978₺ ye mâl ettim
    Link var mı hocam?
  • Bu 10w yetersiz gelir diyen olmuş arkadaşlar yetmez mi sabah almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: C00K

Bu 10w yetersiz gelir diyen olmuş arkadaşlar yetmez mi sabah almayı düşünüyorum
    17 Nisan' da gelmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horozigo34

17 Nisan' da gelmiyor mu?

Alıntıları Göster
    Öyleymiş :) ben yarın geliyor diye aklımda kalmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.