Şimdi Ara

Bim - Akülü ATV 169 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bim'de Akülü ATV 169 TL. 15 Temmuz 2011.

• ~52x103x75 cm • 6V akü, şarj cihazı • Korna
    • Vites düğmesi • Gaz pedalı • İleri geri özelliği
    • Gazdan ayağını çektiğinde motor freni özelliği
    • Akü üstü sigorta koruma özellikli • 40 kg taşıma kapasiteli
    • 3 yaş üzeri için kullanım • 2 yıl firma garantili

Link !..
     Bim -  Akülü ATV 169 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirmak -- 12 Temmuz 2011; 0:29:07 >

• bim'in 22 temmuz 2011 deki aktüel ürünleri ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
  • Bence çocukları ATV'ye alıştırmamak lazım. Yeğenim küçükle başladı şimdi büyüğünü aldırdı. Ama geçen az kalsın kolunu bacağını kırıyordu. ATV hızlı iken tekeri çukura girip yan yatmış yeğenin kolu ezilmiş biraz.
    Yani çocuklar için ATV; heleki büyükleri çok tehlikeli.
    İyi günler
  • Bende alma taraftarı değilim ama.

Bahçede çocuklar akülü arabalarına binerken senin oğlun,
    boynunu büküp bacağına sarılınca insanın içi cızz ediyor. Tabi bu "cızz" ın içinde oğlumun arabalara karşı olan ilgisi, The Cars filmini 10 kere izleyişi, Hemen hemen her karakteri tanıması vs gibi durumları da katmak lazım.

Sonra düşünüyorsun, 170 çokmu? Daha geçen hafta bilmem ne Avm de 150 TL harcamışım hiç hesapta yokken.

Bu hafta içinde Ulus'ta yiba çarşısına uğrayıp, Taksit ve Atv olmayan başka bir seçenek var mı ona bakıp değerlendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirmak

Bende alma taraftarı değilim ama.

Bahçede çocuklar akülü arabalarına binerken senin oğlun,
    boynunu büküp bacağına sarılınca insanın içi cızz ediyor. Tabi bu "cızz" ın içinde oğlumun arabalara karşı olan ilgisi, The Cars filmini 10 kere izleyişi, Hemen hemen her karakteri tanıması vs gibi durumları da katmak lazım.

Sonra düşünüyorsun, 170 çokmu? Daha geçen hafta bilmem ne Avm de 150 TL harcamışım hiç hesapta yokken.

Bu hafta içinde Ulus'ta yiba çarşısına uğrayıp, Taksit ve Atv olmayan başka bir seçenek var mı ona bakıp değerlendireceğim.

aynı fikirdeyim dostum
  • Yiba çarsına uğradım.
    190 TL'ye peşin, Polis motoruna banzer ATV var, onun haricinde pek uygun birşey yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirmak -- 12 Temmuz 2011; 18:33:52 >
  • selamlar,
    bende pek alma taraftarı olmayanlardanım. hem kontrolü zor hemde çocuk yaşta hazırcılığa alışmasını istemiyorum çocuklarımın.
    benimkiler scooter ve bisikletle idare ediyor şükür. bizim komşularda 1 tane var oda pek binmiyor
    birde akülü araba alınabilecek yer tavsiyesi yapabilirim. binonbir kavşağının orda yeniziraat mahallesi var. orada oyuncakcı toptancıları var.
    arada perakende satanlarda oluyor. Altındağ kaymakamlığının arkası. pilsan anabayiisi filan var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/loko-toys-runner-quad-boy-akulu-atv-6v-18-ay-6-yas/ProductDetails.aspx?productId=oyunjalti99726&categoryId=23021003&SKU=OYUNJALTI99726B
    çocuklu ailelere Allah kolaylıklar versin ..

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamozkafe

selamlar,
    bende pek alma taraftarı olmayanlardanım. hem kontrolü zor hemde çocuk yaşta hazırcılığa alışmasını istemiyorum çocuklarımın.
    benimkiler scooter ve bisikletle idare ediyor şükür. bizim komşularda 1 tane var oda pek binmiyor
    birde akülü araba alınabilecek yer tavsiyesi yapabilirim. binonbir kavşağının orda yeniziraat mahallesi var. orada oyuncakcı toptancıları var.
    arada perakende satanlarda oluyor. Altındağ kaymakamlığının arkası. pilsan anabayiisi filan var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/loko-toys-runner-quad-boy-akulu-atv-6v-18-ay-6-yas/ProductDetails.aspx?productId=oyunjalti99726&categoryId=23021003&SKU=OYUNJALTI99726Bçocuklu ailelere Allah kolaylıklar versin ..

Hepsiburadaki çok ufak.

İnternette araştırma yaparken şu ürüne rastladım. Benzerlik mi? Yoksa bim bu kadar ucuzamı veriyor?
    Birebir aynısı gibi.

http://www.e-bebek.com/akulu_ve_pedalli_arabalar/dolu/dolu_akulu_yeni_atv/XYZ-8068#13105873582951&c29jaWFsd2lyZS53aWRnZXRfcmV0dXJuZWQoMSwxOTAsMTQwMCw2KQ==

Bim -  Akülü ATV 169 TL

• arkadaş başka bir mesajdada bu siteyi anlatıyor reklam geçiyor anlayacağın o mesajıla 2 senelik değil 3 senelik konuyu hortlatmış
  • çok da ucuzmuş ha a kulu araba nokta com

bizimkilerin 200 liraya aldığı araba 450 lira o sitede
  • 2 senelik konuyu hortladı bravo bravo..
  • Bir heves girdim konuya..tam da akulu arac arastiriyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betushm

Bir heves girdim konuya..tam da akulu arac arastiriyordum.

hakkatten haaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirmak

Bim'de Akülü ATV 169 TL. 15 Temmuz 2011.

• ~52x103x75 cm • 6V akü, şarj cihazı • Korna
    • Vites düğmesi • Gaz pedalı • İleri geri özelliği
    • Gazdan ayağını çektiğinde motor freni özelliği
    • Akü üstü sigorta koruma özellikli • 40 kg taşıma kapasiteli
    • 3 yaş üzeri için kullanım • 2 yıl firma garantili

Link !..
     Bim -  Akülü ATV 169 TL

2-3 sene önce aldım bimden hiç memnun değilim, siz aldınız mı? şarj problemi var... çok yavaş gidiyor...DANDİK anlayacan..ucuz etin suyu misali.. ama insanında içi gidiyo hani,kullanmadan 190 civarı ürünü at çöpe... sakın ucuz diye kanmayın,almayın hatta...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.