Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SORULARI ALAYIM !GÜNCELLEME 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA İŞTEN ÇIKTIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
12
Favori
75.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasil gidiyo bimde isler calisiyon mu hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    Tülin nasıl birisi? O 4 kız gibi mi?
  • Konu 2013 müş yeni sandım mesajları okuyordum

• Güncellemeyi unuttum konuyu :) 6 ay çalıştıktan sonra çıktım işten ama sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım
  • Baya yaşı başı olan birisi evli çocugu var ve kilolu :D @ozzo27

Yok kardeş 6 ay çalışıp çıktım stajım var diye :) ama merak ettiğin birşey varsa alabilrim. @ENİGMA.

Merak ettiğin -yardımcı olabileceğim- birşey varsa yardımcı olmak isterim @maeglin_palantir
  • Gıcık müşterilere yada ayar olduğun müşterilere nasıl davranıyorsun
  • Birisini birşey çalarken yakalandınmı yakaladiysan ne yaptin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere biri ile kavga ettim o çok zorladı :D @Midesizz

Yakaladım 16-17 yaşında biri idi babasını aradım dedim böyle böyle sonra gönderdim :D @Caygabe
  • Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    ilk baslangic asgari ucretmiydi full time da bu aksam basvuru yapcam

• Arkadaşlar bende bimde çalışıyorum part time olarak sorusu olan varsa cevaplarım klasik sorunun cevabını direk vereyim maaş..
    part time maaşı 630 ile 700 arasıdır eğer envantere katılırsanız 800 olabilir bu 3 ayda bir olur ben sabah 7 de işe gelinir bütün ürünler tek tek sayılır
    mağaza sorumlu yardımcısının maaşı 5 6 yıllıksa 1900 civarı
    sorumluda aynı şekilde 5- 6 yıllıksa 2500
    bölge sorumlusu maaşları 3500 4000 arasındadır
    herkes kasiyer olarak başlar verdiğin emeğe göre 3 4 yıl içinde sorumlu yardımcısı yada sorumlu olursun dahada iyi verim verirsen 3-4 yıl içindede bölge sorumlusu olursun..
    ofislerde gerçektende kuranı kerim var
    işe ilk girdiğinizde ofisteki diğer personeller sizi izliyor hırsızlık yapıyormu gibisinden.. beni hala izliyorlar arada :D

neyse uzattım soru varsa cevaplarız
  • Hocam işten çıkmışsınız ama ben de bir soru sormak istiyorum.
    BİM'in depo, raf düzenleme gibi departmanları var mı, yoksa illa kasada mı çalıştırıyorlar?
    Bir de dönemsel, 4ay kadar, çalışmaya sıcak bakarlar mı?
  • Hocam sen nerede istersen orada calistirirlar ben kasayi istedim hep kasadayim ama arada malda atiyorum ve evet 3 aylik yazin calisabilirsin en yakindaki bime git bolge sorumlusu ve magaza sorumlusu ile gorus cvin yaninda hazir olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Hocam sen nerede istersen orada calistirirlar ben kasayi istedim hep kasadayim ama arada malda atiyorum ve evet 3 aylik yazin calisabilirsin en yakindaki bime git bolge sorumlusu ve magaza sorumlusu ile gorus cvin yaninda hazir olsun

pm
  • Beyler aöf öğrencisiyim 20 yasındayım bime iş başvuru yaptım biz seni işe alacağız ama işkur üzerinden alacağız dediler full time çalışma saatleri sabah 8 aksam 18:00 sigorta yok. Prim yok. Aylık 1300 Lira asgari ücretle çalıştıracaklar. Çalışılır mı sizce? Normal personel 1600 TL alıyormuş diye duydum. Enayi yerine konduğumu hissediyorum burnuma kötü kokular geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 28 Mart 2016; 16:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Beyler aöf öğrencisiyim 20 yasındayım bime iş başvuru yaptım biz seni işe alacağız ama işkur üzerinden alacağız dediler full time çalışma saatleri sabah 8 aksam 18:00 sigorta yok. Prim yok. Aylık 1300 Lira asgari ücretle çalıştıracaklar. Çalışılır mı sizce? Normal personel 1600 TL alıyormuş diye duydum. Enayi yerine konduğumu hissediyorum burnuma kötü kokular geliyor

Sigorta yok? İşkur kısmı ile ilgilnet bilgi bilmiyorum ama iş kur kurslarına seni yazdırıp stajyer gibi çalıştırma olayına girebilirler. Sigortasız çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Beyler aöf öğrencisiyim 20 yasındayım bime iş başvuru yaptım biz seni işe alacağız ama işkur üzerinden alacağız dediler full time çalışma saatleri sabah 8 aksam 18:00 sigorta yok. Prim yok. Aylık 1300 Lira asgari ücretle çalıştıracaklar. Çalışılır mı sizce? Normal personel 1600 TL alıyormuş diye duydum. Enayi yerine konduğumu hissediyorum burnuma kötü kokular geliyor

Sigorta yok? İşkur kısmı ile ilgilnet bilgi bilmiyorum ama iş kur kurslarına seni yazdırıp stajyer gibi çalıştırma olayına girebilirler. Sigortasız çalışma

Aynen beni stajer olarak gösterceklermiş markette diğer full time çalışanların yararlandığı hiç bir haktan yararlanamıyorum çıplak sadece bir maaşım var 1300 TL
    İşkur vasıtasıyla tezgah kurdular bence üstüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 28 Mart 2016; 17:32:53 >

• ririii kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz şey işkur'un meslek edindirme kursu;
    Kurs un göstermelik amacı sana bir iş ögreterek meslek edinmeni, kalifiye eleman olmanı sağlamak,

Ancak gerçek amaçları;
    1. Seni işsizler, iş arayanlar sınıfından çıkartarak; geçicide olsa işsizlik oranlarını aşağıya çekmek.
    2. Firmama maliyetin sıfır yada sıfıra yakın olmasından dolayı işkurdan personel teminini teşvik etmek,
    3. Devletin firmalara/işletmelere para aktarması yada ekonomik destek vermesinin bir yolu olarak kullanmak.
    5. Bu tür çalışanlara; işkur kursiyeri derler; ve üvret değil sana kurs masraflarını çıkarman için ödeme yaparlar hal böyle olunca sen orada çılışmıyor kurs görüyor olursun ssk olmaz ancak iş kazası sigortası yapılır, yani iş yerinde bir kaza olursa devlet sana sahip çıkar.

Avantajı ise: bu kursiyerlik belirli bir süresi olan bir çalışma şekli 6 ay - 1 yıl gibi ve bu sürenin sonunda firma haklı bir sebebi olmadıkça seni kurs süresi ile orantılı olarak işte çalıştırmak zorunda bu şekilde kursu bitirip çalışmaya başlarsan maaş+ssk ve diğer haklardan , emsal çalışanlar gibi aynen yararlanmaya başlarsın( işyerinin çalıştırma zorunluluğu örneğin 10 işçiyi işkur aracılığı ile aldı ve 6 ay çalıştırdı ise bunlardan (atıyorum) 7 sini bir yıl normal işçi olarak çalıştırmak zorunda.

• yere düşen le colaları ne yapıyorsunuz
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama 2018 yılı için çalışanlar varsa düşüncelerini alabilirmiyim kasa bilgim hiç yok beni aldıklarında sıkıntı yaşarmıyım öğrenmesi kolay olur mu Bilgilendirirseniz sevinirim

• Şuan çalışan varmı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.