Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SORULARI ALAYIM !GÜNCELLEME 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA İŞTEN ÇIKTIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
12
Favori
75.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

Mağazaya giderek yaptım.

Mağazada ilan mı vardı yoksa tanıdık vasıtasıyla falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

burdaki Bimde bir personel müdüru var müşteriye arttislik yapıyor kafasına göre orayada var mu :)
    benim anlmadığım dükkandaki 3-4 kişide sürekli çalışıyormu yoksa mağaza sorumlusu içerde masasındamı çalışıyor. Birde kariyer hakikaten varmı. Mesela kaç senede bölge sorumlusu filan olunur yada maaş düzeyleri nedir üst kademede sayılanların. Yoksa hepsi torpilemi bakıyor yani en fazla oluncak mağaza sorumlusu filanmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

benim anlmadığım dükkandaki 3-4 kişide sürekli çalışıyormu yoksa mağaza sorumlusu içerde masasındamı çalışıyor. Birde kariyer hakikaten varmı. Mesela kaç senede bölge sorumlusu filan olunur yada maaş düzeyleri nedir üst kademede sayılanların. Yoksa hepsi torpilemi bakıyor yani en fazla oluncak mağaza sorumlusu filanmı.

Alıntıları Göster
    Ben tanıdık vasıtasıyla geçtim ama ilan olmasına gerek yok sonuçta başvuru yapmaya gittiğin mağazada boş yer yoksa bile senin için diğer yakın mağazalara bakarlar boş yer olup olmadığına. @HEISENBERG

Sürekli 3-4 kişi bulunur mağazada. Mağaza sorumlusu genelde içeride hesap kitap işleri ile uğraşır ama çok yoğun olduğu anlarda oda kasaya geçer reyon düzeltmeleri yapar. 3 senede falan mağaza sorumlusu olabilirsin ama en uc nokta orası değil. Bölge sorumlusuna kadar gidiyor bildiğim kadarıyla. Mağaza sorumlusu 2500 civarı alıyor bildğim kadarıyla (tam emin değilim) heralde bölge müdürüde 3-4 alır bilmiyorum :D @karasimsek06

• Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    Tanıdık olmayınca almıyorlar be reyis. İllaki referans istiyorlar. A101'de çalıştım aynı sistem parası bile aynı fakat hakmar bim hepsine başvurdum mülakata bile çağırmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Tanıdık olmayınca almıyorlar be reyis. İllaki referans istiyorlar. A101'de çalıştım aynı sistem parası bile aynı fakat hakmar bim hepsine başvurdum mülakata bile çağırmadılar

Doğrudur her yerde tanıdık şart artık ama başvurmak isteyenler şanslarını denesinler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZamaNicindeN

burdaki Bimde bir personel müdüru var müşteriye arttislik yapıyor kafasına göre orayada var mu :)

O arkadaş biraz rahatsız galiba :D Burdaki bimde öyle şeyler olmaz yani adam yapamaz öyle bir hakkı yok :)

Bende anlamadımki onu çogu şübede gördüm adam geziyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O arkadaş biraz rahatsız galiba :D Burdaki bimde öyle şeyler olmaz yani adam yapamaz öyle bir hakkı yok :)

Bende anlamadımki onu çogu şübede gördüm adam geziyor :)

Seyyar müdürdür o :D
  • quote:

Mağazaya giderek yaptım.
    Sen "ögrenci oldugun için 6 saat çalışıyorum" dedin.

1-Peki normal çalışanlar kaç saat çalışıyor ?
    2-Bu kişilerin maaşı nekadar oluyor ?
    3-Yemek + Yol parası veriyorlar mı sürekli çalışanlara?
    4-mesai yok sanırım dogru mu
    5-kaç gün tatilleri var
    6-ürün alacaksın magaza calışanlarına belli bi indirim var mı?
    7-maaşını el'den mi veriyorlar yoksa banka kartıyla filan mi çekiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 23 Aralık 2013; 16:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

yere düşen le colaları nabıyonuz?

Bunu yazmak için girdim çıkıyorum.
  • quote:

Mağazaya giderek yaptım.
    2 ay full zamanlı çalıştım 950 lira civarında aldım part time 600 alırsan şükret.benim için çalışma şartları çook zordu . sen part time olduğun için rahatsın. işi öğren o paletleri boşalt reyonu tek başına düzelt görürsün işi o zaman. müşterilerle poşet yüzünden kavga et şunun parası ödendi mi diye sor yiyeceğin laflar yüzünden işten nefret etmeye başlarsın
    Ama aldığım o para ilaç gibi gelmişti Kolay gelsin hocam

• quote:

Mağazaya giderek yaptım.
    bildiğim kadar giriş ve çıkışta cihaz yok ( hırsızlık için ) eski okuldan keko arkadaşlar şubelere girip çanta dolusu ürünle çıkmışlardı. okula getirdiler hatta birsürü yiyecek, ilk başta inanmadım herkes doğruluğunu teyit etti. bu konuda ne düşünüyorsun ? neden bir alarm yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Bimi sevmem. Kac kez hirsiz muamelesi yaptilar.sonra adama le kasiyer diye bagirip kacmistim orasi ayri tabi.

Ben daha görmedim ama anlattiklarina göre türlü türlü hırsızlık yapılmış artık paranoyak olmuşlar

mağara olduğunu biliyorum vurmayın ama o denemelerden biri :)http://www.youtube.com/watch?v=W5dyhf1TNJI

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mücahid06

maaş ne kadar

4 gün gidiyorum günde 6 saat. Aylık 750 civarında alacağım dediklerine göre :D Bence gayet iyi öğrenci adama trilyon gelir o para :D

Öğrenci adama o para yeter artar bile abi koskoca 750 TL ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

bildiğim kadar giriş ve çıkışta cihaz yok ( hırsızlık için ) eski okuldan keko arkadaşlar şubelere girip çanta dolusu ürünle çıkmışlardı. okula getirdiler hatta birsürü yiyecek, ilk başta inanmadım herkes doğruluğunu teyit etti. bu konuda ne düşünüyorsun ? neden bir alarm yok.

Hirsiz arkadaslar haa

• quote:

Orijinalden alıntı: orka55

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

Hirsiz arkadaslar haa

Orhan bey doğum yılınızı niye gizlediniz ? merak ettim !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Bimi sevmem. Kac kez hirsiz muamelesi yaptilar.sonra adama le kasiyer diye bagirip kacmistim orasi ayri tabi.

Ben daha görmedim ama anlattiklarina göre türlü türlü hırsızlık yapılmış artık paranoyak olmuşlar

her gün gazetelerde bilmem kaçıncı mağazamız diyeceklerine kapı güvenlik sistemleri yaptırsınlar hem calisana eziyet olmasın hemde gelen her müşteri potansiyel hirsiz muamelesi görmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Saç sakal kuralları var mı?
    Firmanın kıyafetini giymek için soyunma kabini gibi yerler var mı?

güzel soru cevap bekleniyor
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Aslinda cikis kapisinin tek kapi olmasi mantikli elleri poset dolu olan birisi iki kapiyi birden acamayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Saç sakal kuralları var mı?
    Firmanın kıyafetini giymek için soyunma kabini gibi yerler var mı?

Alıntıları Göster
    Bim'in açılımı Birleşik İslam Marketleri değilmidi ? ben mi yanlış hatırladım.
  • Ben de A101 de calismistim sen haftada 4 gun calisip o kadar para alirsan gercekten cok iyi acikcasi bende tahmin etmiyorum ama ins alirsin diyeyim bende unideyim. Ikinci donem calisayim diyorum ama yazin eve giderim dusuncesi var boyle bir sekilde cikinca tekrar okul zamani calismak istesem kabul etmeyebilirler. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.