Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SORULARI ALAYIM !GÜNCELLEME 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA İŞTEN ÇIKTIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
12
Favori
75.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

neden girişte iki kapısı var ayrıca içerde niçin müzik çalmıyor

Oda isi kacmasin diye. Mesela 1 kapi olsa kapi acilinca isi direk disari kacar. Anlayacagin tasarruf icin.

Ee ozaman cikis kapisi neden tek kapili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

neden girişte iki kapısı var ayrıca içerde niçin müzik çalmıyor

Oda isi kacmasin diye. Mesela 1 kapi olsa kapi acilinca isi direk disari kacar. Anlayacagin tasarruf icin.

Ee ozaman cikis kapisi neden tek kapili.

Bizim ordaki cift kapi. Hatta toplamda 3 kapi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king0653

bim a101 şok ws var buralarda ama şokda içki satışı var aralarındaki fark bu o yüzden şoka pek girmem

Şokta içki reyonları kaldırılalı neredeyse 2 yıl oldu. ÜLKER gurubu satın aldıktan sonra ilk işleri içki stantlarını kaldırmak oldu. Ufak bilgi :)
  • Geçenlerde alış veriş yapmadan elimdeki poşet yırtıldığı için bir tane poşet rica ettim. Alışveriş yapmayanlara vermiyoruz dedi kasiyer. Güldüm geçtim. Kendi kendime dedim ki; Bizim mahalle bakkalı olsaydı adam önüme kamyonla poşet yığardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t@rik -- 24 Aralık 2013; 9:50:31 >
  • 3. Kasayî açık gören var mı ?

• arkadaşım seni tebrik etmek için yazıyorum. maşallah her soruya güzel cevap vermişsin. başarılar diliyorum. bence sen mesleğini bulmuşsun okulu falan bırak bimde kariyer falan yaparsın. :)
  • 4 gun 6 saat 700-750 para iyimiş hacı ya.ben Bi vafwye girdim izin yok arkadaş çalış babam,çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: king0653

bim a101 şok ws var buralarda ama şokda içki satışı var aralarındaki fark bu o yüzden şoka pek girmem

şok ülkere geçeli çok oldu yani artık içki satılmıyor...

• Haftada 24 ayda 96 saate 750 lira çok iyiymiş hocam saatte 7.5 liradan biraz fazla alıyorsun bence iyi bir maaş (öğrenci adam için tabi). Hayırlı olsun işin
  • tanıdığım var bim'de 30 gün içerisinde 1100 tl gibi bir rakam alıyor sen 16 gün çalışıyorsun buna göre bi para alırsın 750 lira zor. maksimum 500 yol hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: terry granchester

Genelde giciklik olsun diyemi kalabalikken tek kasa calisiyolar hocam

geçen gittim 20 tl lik ürün aldım araç yol kenarında pek sağlıklı park edemedim. sıraya girdim önümde 1 amca vardı.

ben yürüyen palete koydum ürünleri kasanın diğer kısmına geçtim. poşetlemek için ürünleri,

bende sonrada bir bayan ve ardında 1 adam vardı.

kadın ürünleri elindeydi hiç bir şey sormadan uzattı ürünleri kasiyer salağıda okuttu, neyse dedim 2 dk dan bişey olmaz.

bide kadın kontör alacakmış yok şunu mu alsam yok bunumu alsam diye 5 dk oyaladı adamları. utanmadan geçti yanımdan.

o arkadaki adamda aynı şekide ürünleri uzattı.

kasiyer tam okutacaktı, sence ben niye bekliyorum burda dedim. benim ürünler kasanın dibinde onları okutsana kardeşim sıraya niye uymuyorsun dedim. kem küm etti. çıktım gittim.

böyle saftirikleri işe alıp insanı dinden imandan çıkarıyorlar.

• Kardeş askerliği yaptınmı bende okuyorum askerlik var diye almamışlardı

• Maaş iyiymiş bende mi çalışsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Saç sakal kuralları var mı?
    Firmanın kıyafetini giymek için soyunma kabini gibi yerler var mı?

1- Saç ve bıyık serbest sakal yasak ama öğrencilere birşey demiyorlar imaj olduğu için sonuçta adam sadece ışte çalışmıyor okulu ve ordaki karizması diyelim o yüzden öğrenciye birşey denmiyor.
    2- Soyunma kabini yok depoda giyiniyorsun. Ama kişiye özel dolapları var

Sakal olayı saçma geldi sonuçta sen orada bi çalışansın maaş alıyorsun diğer elemanlardan bi farkın yok zaten şimdiye kadar hiç sakallı eleman görmedim genelde hep badem bıyık

750 tl brüt maaştır net maaşın ne kadar bide yol parası veriyorlarmı mola kaç dk bunları öğrenip bizimle paylaşabilirmisin?

• Kusura bakmayın arkadaşlar okuldaydım yeni geldim.

Tabiki öyle birşey yapamam :D @ironimperor

Valla hocam bana söylenen o 750 civarı dendi ama tabi aldıktan sonra göreceğiz. @dark_Frr3STylE

Kardeş sen bi git konuş ben burdan birşey söylerim mağaza sorumlusu başka bişey der. Ama öğrencilere kolaylık sağlıyorlar. @BOLDVIPER

Sanayi mahallesindeyim ben :D @Kedici_Playboy

Tabiki de :D @Mr.Legend

Süt ve su kadar olmasa da yine biraz satıyor @Red John

Ben ve diğer kasiyerler söylemiyoruz arada bir söylüyoruz bizi geçtik mağaza sorumlusu bile arada kasaya geçtiğinde söylemiyor bana da öyle birşey denmedi :D Ayrıca ben hep tam saatinde çıktım şimdiye kadar senin bim de sıkıntı vardı bence :D @KaraEski_

Bakıcaz ne kadar verecekler ama bana öyle dendi mağaza sorumlusu tarafından @Sorma Kalbim Sorma

Ortalama günde 23-30 bin TL arası ciro yapıyor @IDasweTI

Oda konuda bahsettiğim discount sistemi içinde. Kimseye fazla poşet vermiyorlar tasarruf yapmak için :D Çok uyuz bi durum ama @fyigitt7

Bazen soruları alayım diye konu açıp saçma sapan cevaplar veriyorlar uyuz oluyorum :D Bir de bim hakkında milletimiz çok yanlış şeyler biliyorlar onları cevaplayayım dedim. Bakıcaz eğer seversen neden bırakmayayım okulu :D @sungurbey

Türkiye'de ki çalışma standartları diyeyim sen anla :D @jasonn123

Eyvallah hocam sağolasın @Metalwrath

Yok yapmadım ama tecilli olduğu için sıkıntı olmadı. 2017 de inşallah :D @xperia70

Sana kalmış hocam :D @mehmedaltair

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Saç sakal kuralları var mı?
    Firmanın kıyafetini giymek için soyunma kabini gibi yerler var mı?

1- Saç ve bıyık serbest sakal yasak ama öğrencilere birşey demiyorlar imaj olduğu için sonuçta adam sadece ışte çalışmıyor okulu ve ordaki karizması diyelim o yüzden öğrenciye birşey denmiyor.
    2- Soyunma kabini yok depoda giyiniyorsun. Ama kişiye özel dolapları var

Sakal olayı saçma geldi sonuçta sen orada bi çalışansın maaş alıyorsun diğer elemanlardan bi farkın yok zaten şimdiye kadar hiç sakallı eleman görmedim genelde hep badem bıyık

750 tl brüt maaştır net maaşın ne kadar bide yol parası veriyorlarmı mola kaç dk bunları öğrenip bizimle paylaşabilirmisin?

Net maaşımı tam olarak bilmiyorum alınca öğreneceğim yol parasını konuşmadım bim'in yan binada oturuyorum çünkü tanıyorlar beni :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Laz -- 23 Aralık 2013; 14:44:49 >

• burdaki Bimde bir personel müdüru var müşteriye arttislik yapıyor kafasına göre orayada var mu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamaNicindeN

burdaki Bimde bir personel müdüru var müşteriye arttislik yapıyor kafasına göre orayada var mu :)

O arkadaş biraz rahatsız galiba :D Burdaki bimde öyle şeyler olmaz yani adam yapamaz öyle bir hakkı yok :)
  • İş başvurusunu nereden yaptın?
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Mağazaya giderek yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.