Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SORULARI ALAYIM !GÜNCELLEME 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA İŞTEN ÇIKTIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
12
Favori
75.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

okuyormusun?

Evet Istanbul Üniversitesi iklimlendirme ve soğutma tek. (önlisans) 2.sınıfım yani son

anladım derslerine göre düzenlendi o zaman mesain? nereden başvurdun?

Evet yapabildikleri kadar çalışma ve okul günleri gibi konularda yardimci oldular. Mağazaya gidip başvuru yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

neden girişte iki kapısı var ayrıca içerde niçin müzik çalmıyor

O kapı olayını hiç bilmiyorum ama bende merak ettim soracağım onu. Müzik konusu ise az önce bahsettigim discount sistemi içinde. Neden müzik için elektrik harcayayim diyorlar tasarruf yapıyorlar.

hocam kapı olayını şimdi düşündüm de muhtemelen yalıtım amaçlı yapılan birşey bence. kapıları direk dışa açıldığı için ve klima tercih etmedikleri için bu şekilde yapıyor olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Saç sakal kuralları var mı?
    Firmanın kıyafetini giymek için soyunma kabini gibi yerler var mı?

1- Saç ve bıyık serbest sakal yasak ama öğrencilere birşey demiyorlar imaj olduğu için sonuçta adam sadece ışte çalışmıyor okulu ve ordaki karizması diyelim o yüzden öğrenciye birşey denmiyor.
    2- Soyunma kabini yok depoda giyiniyorsun. Ama kişiye özel dolapları var

• quote:

quote:

quote:

neden girişte iki kapısı var ayrıca içerde niçin müzik çalmıyor

O kapı olayını hiç bilmiyorum ama bende merak ettim soracağım onu. Müzik konusu ise az önce bahsettigim discount sistemi içinde. Neden müzik için elektrik harcayayim diyorlar tasarruf yapıyorlar.

hocam kapı olayını şimdi düşündüm de muhtemelen yalıtım amaçlı yapılan birşey bence. kapıları direk dışa açıldığı için ve klima tercih etmedikleri için bu şekilde yapıyor olabilirler

Olabilir tabi ama bi soralım ne dicekler :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YamukPena

En çok ne sorusu alıyorsun müşterilerden ?

BIM'in açılımıni soruyorlar :D Birlesik Mağazalar A.S gerçeği.

• Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    Eğer saça bir şey demiyorlarsa başvurmayı düşünmüyor değilim. Peki saç serbestliği sadece Bim için mi geçerli yoksa diğer alışveriş merkezlerinde geçerli mi?
  • Bimi sevmem. Kac kez hirsiz muamelesi yaptilar.sonra adama le kasiyer diye bagirip kacmistim orasi ayri tabi.

• quote:

Eğer saça bir şey demiyorlarsa başvurmayı düşünmüyor değilim. Peki saç serbestliği sadece Bim için mi geçerli yoksa diğer alışveriş merkezlerinde geçerli mi?

O konuda yanlış bilgi vermek istemiyorum diğer alışveriş mağazalarıni marketlerini bilemem. Ama bimde serbest

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Bimi sevmem. Kac kez hirsiz muamelesi yaptilar.sonra adama le kasiyer diye bagirip kacmistim orasi ayri tabi.

Ben daha görmedim ama anlattiklarina göre türlü türlü hırsızlık yapılmış artık paranoyak olmuşlar

• quote:

quote:

O konuda yanlış bilgi vermek istemiyorum diğer alışveriş mağazalarıni marketlerini bilemem. Ama bimde serbest

Alıntıları Göster
    bimin ürünleri güzel yumurta peynir ws hep ordan ayrıca aldığım ampuller nazar değmesin baya sağlam çıktı beyaz tasarruf ampulleri 20w: 100 w olanları

• quote:

Orijinalden alıntı: king0653

bimin ürünleri güzel yumurta peynir ws hep ordan ayrıca aldığım ampuller nazar değmesin baya sağlam çıktı beyaz tasarruf ampulleri 20w: 100 w olanları

Alıntıları Göster
    Kasada mısın hocam ? Eksik para çıkınca ne yapılıyor ?
  • quote:

quote:

Bimi sevmem. Kac kez hirsiz muamelesi yaptilar.sonra adama le kasiyer diye bagirip kacmistim orasi ayri tabi.

Ben daha görmedim ama anlattiklarina göre türlü türlü hırsızlık yapılmış artık paranoyak olmuşlar

Bazilari cok kafa adamlar oluyor
    Bir keresinde 3 cikolata almistim param 2 tanesine yetti. Biraktim diyerini.abi öğrenci adamuz ne yapalim paramuz yok dedim adam zorla 3.cikolatayi vermeye kalkti almadim tabi :D

Bisefer elimde posetle girmistim adam yanimdaki kariyere bana dogru bakarak x hanim posetiyle girenleri uyarirmisiniz bari posetlerini baglasinlar demisti.kafasina topitanem firlatasim gelmişti sinirden.

Birde bisey almadan çıkanlar hakkinda acaba biseymi caldi diye dusunuyomusunuz

• Mağaza sorumlusu senin de çalışma saatlerini esnetiyor mu?

Genelde öyle olur.. Örneğin 5'te çıkacaksan iş var diye 7'ye falan sarkıtır sherriffsizler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yiyecek ve icecek ürünlerine gerçekten guvenebilirsiniz her gün son kullanma tarihi ve bozulmaların olup olmadigini kontrol ediyoruz. Özellikle ekmek sebze meyve süt ve süt ürünlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Mağaza sorumlusu senin de çalışma saatlerini esnetiyor mu?

Genelde öyle olur.. Örneğin 5'te çıkacaksan iş var diye 7'ye falan sarkıtır sherriffsizler..

Hayır öyle şey olmaz. Mağazada sürekli 3-4 kişi olur o döngüyü ayarliyorlar kim ne zaman cikacaksa o zaman çıkar saati esnetemez

• Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    bim a101 şok ws var buralarda ama şokda içki satışı var aralarındaki fark bu o yüzden şoka pek girmem
  • quote:

quote:

quote:

Bazilari cok kafa adamlar oluyor
    Bir keresinde 3 cikolata almistim param 2 tanesine yetti. Biraktim diyerini.abi öğrenci adamuz ne yapalim paramuz yok dedim adam zorla 3.cikolatayi vermeye kalkti almadim tabi :D

Bisefer elimde posetle girmistim adam yanimdaki kariyere bana dogru bakarak x hanim posetiyle girenleri uyarirmisiniz bari posetlerini baglasinlar demisti.kafasina topitanem firlatasim gelmişti sinirden.

Birde bisey almadan çıkanlar hakkinda acaba biseymi caldi diye dusunuyomusunuz

Öyle bir durumda ben olsam kendimden şüphelenirdim :) garip bi durum ama tabi insanın bi an aklına geliyor bişeymi çaldı diye

• quote:

bim a101 şok ws var buralarda ama şokda içki satışı var aralarındaki fark bu o yüzden şoka pek girmem

Bim güzel ya çalıştığım için demiyorum müşteri gözüyle bile çok rahat bi yer. Kendini evinde gibi rahat hissediyirsun :)

• quote:

Saç sakal kuralları var mı?
    Firmanın kıyafetini giymek için soyunma kabini gibi yerler var mı?

Alıntıları Göster
    Allah kolaylık versin burada bu konu uzar
  • Çalışma günlerini kim belirledi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.