Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SORULARI ALAYIM !GÜNCELLEME 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA İŞTEN ÇIKTIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
12
Favori
75.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: Mücahid06

maaş ne kadar

4 gün gidiyorum günde 6 saat. Aylık 750 civarında alacağım dediklerine göre :D Bence gayet iyi öğrenci adama trilyon gelir o para :D

oha bim bulun lan bana direk çalışıcam
  • Hangi ilde çalışıyorsunuz ? ve mağazanın semti nerde birde son kullanma tarih kontrolü yapıyormusunuz
  • Kardeş her akşam hemen hemen bütün ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ediyoruz bozuk ürünleri çıakrtıyoruz bence şansına gelmiş :D @kungfukid

Çalıştığım yerdeki bütün çalışanlar tanıdıktı söyledim çalışmak istiyorum diye mağazaya bölge sorumlusu geldiğinde görüştürdüler aldılar sonra. Yani kısaca mağazaya gidip başvuru yaptım @RedlighTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Hangi ilde çalışıyorsunuz ? ve mağazanın semti nerde birde son kullanma tarih kontrolü yapıyormusunuz

İstanbul/Kağıthane'de çalışıyorum. Her kaşma son kullanma tarihleri kontrol edilir özellikle meyve-sebze, ekmek, tavuk kıyma gibi ürünlerde.

Kardeş her yerde bim var :D :D @Beyinsiz Adam
  • kaç yaşındasın.
    günün hangi saatlerinde çalışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

kaç yaşındasın.
    günün hangi saatlerinde çalışıyorsun.

19 yaşındayım. Salı-Cuma-C.tesi-Pazar günleri çalışıyorum. 2-9 arası
  • En cok ne satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet beyler 2 gün önce bimde çalışmaya başladım sorularınızı alayım

yılbaşından önceki cuma güzel ürünler gelcek mi ? yılbaşı sepeti çukulata felan ?
  • Bim'de kızlar teklif ediyormuş doğrumu
  • güzel para güzel çalışma saatleri heleki öğrenci adam için. alah kolaylık versin
  • soruları cevaplamıyacaksan niye konu açıyosun
  • daha 2 gün olmuş be ya.. sen daha tuvaletin yerini öğrenememişindir, gelmiş soruları alayım diyosun
  • Yok kardeş öyle şeyler gelmiyor :D @YalancininMumu

Ordaki kızlar çıkma teklifi etmesin zaten :D @Werder-veremem

Eyvallah sağolasın @_bluescream_

Tuvaletin yerini biliyorum :D Zaten bildiğim tanıdığım biyer pek sıkıntı olmadı 2 günde baya birşey öğrendim zaten bildiklerimi cevaplıyorum bilmediklerimi bilmiyorum der geçerim kardeş @Death Time
  • deponun orda falan tuvalet var mi? nerde ihtiyacinizi gideriyorsunuz?
    bir de bimde sey oluyor: disardan gorunmeyen ama icerden disarisi gorunen bir oda gibi bir yer var. icinde makina falsn var cunku kirmizi yesil isiklar yaniyor? o nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

deponun orda falan tuvalet var mi? nerde ihtiyacinizi gideriyorsunuz?
    bir de bimde sey oluyor: disardan gorunmeyen ama icerden disarisi gorunen bir oda gibi bir yer var. icinde makina falsn var cunku kirmizi yesil isiklar yaniyor? o nedir?

Tuvalet ve ufak mutfak gibi bir bölüm var. O (gizli) odada da kasa, elektrik panoları, internet bağlantıları, güvenlik kameralarının bağlı olduğu bilgisayar gibi şeyler var. Kısaca mağazanın beyni orası diyebiliriz
  • Niye raf yok la, paletden kolileri biz açıyoz da alıyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Niye raf yok la, paletden kolileri biz açıyoz da alıyoz.

Discount sistemi denen birşey var. Tamamen tasarruf üzerine kurulu. Raf yapmayıp ordan tasarruf ediliyor, elektirik, su gibi şeylerde de bu durum söz konusu. Mesela yoğun olduğu halde sadece tek kasanın çalışır durumda olmasıda bunun bir örneğidir. Kasayı boşa çalıştırayayım mantığında adamlar. Ki bence saçma sapan bir sistem. Kolileri biz açıyoruz sorusuna da şöyle diyeyim ben yeni başladığım için onlara çok dikkat ederim ama eskiler açsınlar ben niye uğraşayım diyorlar bunu yaşadım bugün :D
  • Migros daki veya hakmar daki ürünlerin de fiyatları biminkiyle aynı artık, ama orda raflı sistem var bimin artık bir avantajı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Migros daki veya hakmar daki ürünlerin de fiyatları biminkiyle aynı artık, ama orda raflı sistem var bimin artık bir avantajı kalmadı.

Maksat gider olmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpegeoskay

1-) Neden Alkol ve sigara satılmıyor?
    2-) Aylığın nasıl yetiyo mu yoksa asgari ücret mi?

1- Bu sorunun cevabını hiç bilmiyorum kardeş pek merakta etmedim.
    2- Daha aylık almadım 750 civarında alacağım yeter bana heralde. Çalıştığım saate göre iyi bir miktar olduğunu düşünüyorum.

Saatliğin yaklaşık 12 tl vay be.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.