Şimdi Ara

BIM de satılan VIP marka ikisi bir arada kahve hk UYARI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
89.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle... Mecburen alıyoruz. Bazen yoğurdu kendimiz yapıyoruz tabi sütçüyü denk getirebilirsek.
  • CarrefourSA'dan 8 küsür liraya kavanoz da Jacobs Cronat Gold almıştım.

BİM A101 gibi yerlerden bir şey almayın zaten.
    Bakanlık ara sıra gıda sahtekarlığı yapan firmaları açıklıyor.
    Açıklanan ürün markalarının geneli BİM - A101 de satılan ürünler hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

su yeterince sıcak ve yeterince karıştırdın mı?

Çözünen kahve ürünlerinde suyu 80 derece civarında kullanıyorum,iyice de karıştırıyorum...
  • Ben fiyatı ucuz olduğu için denemek için büyük boylarından almıştım. Sadece 1 kere yapıp 2 yudum aldıktan sonra döktüm ve bir daha da yapmadım.

Evde kahvemi kendim demliyorum ancak işyerinde vs kullanmak için mecburet granül kahve alıyorum. Şuana kadar denediklerim arasında tavsiye edeceğim Jacobs Monarch Millicano'dur.

Fiyatı Nescafe gold'dan da ucuz bu arada. Ayrıca çok çok daha iyi. 75gr. 7.45 TL Özdilek'lerde.
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    analiz edilse kimbilir ne çıkacak...
  • ben de bimin ürünlerini düşünüyorum da, ucuzlar, bazılarının ucuzluğu da çok belli. ama içeriği hakkında en az iyi markalar kadar bilgisiziz. bence zaten bütün piyasa çökmüş, herkes fazla paranın peşinde, bu işe girdiği için- sağlığı falan önemseyen yok. bu yüzden pek umursamıyorum, pahalı ucuz hepsi aynı bok gibi.
  • A-101'de satılan yoğurt, süt, ayran kaliteli mark... kahve alacaksan jacops yada nescafe alacaksın...
  • Ne bekliyordunuz zaten,ne kadar para o kadar köfte
  • Lafım direk size değil ama bu forumun genel sıkıntısı bu malesef, olayın üzerinden çok uzun zaman geçmiş olmasına rağmen tüm konuyu okumayıp sadece en son yazılan birkaç cevaba dayanarak yorum yapmak. Madem ilginizi çekmiş lütfen zahmet edip ilk sayfaları da okuyunuz. Okursanız göreceksiniz ki ilk olarak dediğinizi yaptım zaten, aldığım kahve paketlerinden bir tanesini bıraktım aldığım şubeye. Ama aslında buna gerek yoktu çünkü halen aynı üretim tarihine ve sahip birçok paket halen satılmaktaydı. Yaşadıklarımın geri kalanı ilk sayfalarda var. Yanlış anlamayın lütfen sürekli kendimi tekrarlamaktan sıkıldım artık.
  • Arkadaşlar a101 deki cafex için ne diyorsunuz?
     BIM de satılan VIP marka ikisi bir arada kahve hk UYARI
  • Aynen bildiğin kum çıkıyor ama şu çomarlara bunu dediğinde sanki senin o yorumu markayı kötülemek için yazdığını sanıyorlar. Hatta bazıları yok üreticisi nescafe diyebilecek kadar ahmaklaşıyor.
    Ben bu bim olsun a101 olsun bu markaların bi dolu ürünlerini denemiş biri olarak diyebilirim ki ürünlerinin %90ı çer çöp ve ucuz taklit ürünler. Aynı ürünün en kalitelisiyle yanyana deneyin ve farkı o zaman anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Arkadaşlar markayı lezzetini vs bi kenara bırakın size bir doktor olarak tavsiyem şudur ki eriyip homojen dağılan içecekleri değil dibinde tortu bırakan içecekleri tercih edin(Türk kahvesi gibi) hele hele bu 3ü bir arada vs içinde süt tozu şeker bulunan ürünleri tüketmeyiniz size anlık enerji verir gibi olur lakin orta uzun vadede sizin enerjinizi tüketir Karaciğerinizi ve pankreas üzerinden düzensiz insülin salınımı nedeniyle sabahları dinç uyanamaz ve kronik rahatsızlıklara yakalanma ihtimaliniz artar.Hayatınızdan şekeri uzaklaştırmaya başladığınızda vücudun orta uzun vadede tepkileri sizi çok sevindirecektir sağlıcakla kalın...

Hocam ben Nescafe 2si 1 arada içiyorum her sabah. Kahvaltımı onunla yapıyorum 2 yıldır. Yani şeker yok hayatım da. Şeker kullanmayı bıraktım, bu konuda bana zararı olur mu dersiniz?

• saglık bakanlıgına sikayet etmek gerekli sanırım
  • bizim inşaatta kum yerine vöp kahve kullanıyoruz daha ucuza geliyor
  • Daha test sonucu gelmeden bu ürünü almak benim hatamdı demek de ne demek oluyor belki zararsız bir şey çıkacak içinden veya belki suyla karıştırınca aroma veren bir madde çıkacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç belli oldu mu
  • Son derece sıcak fırsat paylaştığın için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Çok haklısın. Bundan sonra Nescafe ve Tchibo'nun kahvelerinden asla şaşmam. En azından kalitesini lezzetini bildiğim güvendiğim markalar. Peki şimdi bunu nereye şikayet edeceğiz? Sağlık bakanlığına mı?

Çözünebilir kahvelerden uzak durmanızda fayda var. Zaten içtiğiniz şey kahve değil. Bir gün gerçek kahve ile tanışmanız dileğiyle :)
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Hocam şeker olmaması gayet güzel lakin bu süt tozu ve homojen dağılan nescafe uzun süre kullanımda mutajen etki gösterdiği biliniyor zararı ani ortaya çıkmaz uzun dönemde bağışıklığın bozulması,hücresel savunmanın azalması bununla beraber hastalıklara çabuk yakalanma,zindelik hissini kaybetme hatta kansere yol açabilmesi bakımından asla önermiyorum bilesiniz
  • Hocam tırstım şimdi iyimi. Bu durumda sade kahve içmek daha mantıklı o zaman. Yada sıvı süt kullanmak akıllıca.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.