Şimdi Ara

BIM de satılan VIP marka ikisi bir arada kahve hk UYARI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
2
Favori
89.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimdeki dost süt dahil Piyasada süt ve süt ürünleri Fransız firmalara ait.

içine bi şey koysalar savaşa kurşuna gerek kalmaz..

Fransa'dan madalyalı bakan mehdi eker ve

Yerli milli hükümetimiz sağolsun..
  • Görüntünün kaynağı. Silikon dioksit. Araştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Uzun aradan sonra ben de nihai bir cevap yazayım. En güzelini yaptım, granül kahveyi tamamen bıraktım. Canım çok isterse günde bir fincan Türk kahvesi (kalitelisinden!) içiyorum artık.

üstat onu da yapmak önemli, közde yapabilsek harika olur, ben kahve yerine daha çok çay içiyorum. Kahve istersem de sade olanından içiyorum.
  • bimer'e ve gıda denetime yazın hocam , gerekli cezayı kessinler
  • Merhaba
    Ürün Bursa'da Bakgörler gıda firmasında üretilmektedir. firmanın geçmişi 15 yıl kadar var sanırım. bahsettiğiniz görüntü kahve ve süt tozunun karışım süresi ile alakalı, mevcut mix makineleri normal şartlarda 400 kg ürünü 5 dakida karma işlemi yapıyorsa, sizin aldığınız lottaki ürünler muhtemelen 7-8 dakika karıştırılmış ( proses dışı) ürün grubuna aittir, benzettiğiniz gibi kum vb şeyler asla olamaz, kaldıki şüpheniz var ise Bursa özlücedeki tesislerini gidip inceliyebilir siniz. Türkiyedeki bir çok gıda firmasından üst seviye üretim ortamı mevcuttur. firma içerisindeki hijyen kuralları çok katı ve titiz uygulanmaktadır. Ben şimdi bunu neden yazdım : ) çünki eski bir çalışanıyım, görünce haksızlığa uğramasını istemedim, sonuçta ekmeğini yediğim bir yer.
    Sağlıcakla...
    Bilgi vs almak için
    http://www.bakgorlergida.com.tr/

• Nescafe veya diğer isimlerdeki granül kimyasalları kapıdan içeri sokmamaya başlayalı uzun yıllar oldu. Bol bol reklam ile bizim milleti Kahve içiriyoruz diye kimyasala boğdular. İçmeyin içirmeyin

Gerçek kahve içmek istiyorsanız forumda konumuz da var
    buyrun.https://forum.donanimhaber.com/gercek-kahve-keyfi--52382437-1
  • Hocam 10 tl ye french press alin. Tciboda guetemela 100 gr 6 tl (15 fincan cikar) az da sut. 50 kurusa gercek kahve icersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 6 Ocak 2017; 22:25:45 >
  • bilip bilmeden herkes konuşmuş . nazır kahve yani nescafe önce kahve çekirdeklerinin ezilip kremamsı bir kıvama getirilip daha sonra kuturulmasıyla oluşuyor . bilmeyen youtubeden izlesin .
    herkes kafasına göre bişeyler sallamış yok hep kimyalar yok zararlı . ezilmiş ve kurutulmuş kahve çekirdeği bunlar
  • Bu tip kahvelerin içinde kahve yok. Yakılmış kakao, yakılmış fındık kabuklarından öğütme sağlanarak kahve tadı veriliyor. Süt tozu denen garip bilşenin içinde de melamin var. Gerisini google'dan araştırıp sonuçları inceleyebilirsiniz.
  • La 20 kuruşluk kahveden altın tozu çıkacak değil ya kum çıkmış..normal..
  • Dua et baska bir sey cikmamis
  • gramajı tamamlamak için koymuşlardır :D
  • Ne diyonuz oğlum.
    askerde kova kova içiyordum ben bundan.
    hoşgeldin kanser.
  • Vip coffeden 3 sene once bi kere ictim ve tekrar icmemeye yemin etmistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Arkadaşlar markayı lezzetini vs bi kenara bırakın size bir doktor olarak tavsiyem şudur ki eriyip homojen dağılan içecekleri değil dibinde tortu bırakan içecekleri tercih edin(Türk kahvesi gibi) hele hele bu 3ü bir arada vs içinde süt tozu şeker bulunan ürünleri tüketmeyiniz size anlık enerji verir gibi olur lakin orta uzun vadede sizin enerjinizi tüketir Karaciğerinizi ve pankreas üzerinden düzensiz insülin salınımı nedeniyle sabahları dinç uyanamaz ve kronik rahatsızlıklara yakalanma ihtimaliniz artar.Hayatınızdan şekeri uzaklaştırmaya başladığınızda vücudun orta uzun vadede tepkileri sizi çok sevindirecektir sağlıcakla kalın...

Çayı kahveyi vs şekersiz içerim, ekmek az tüketirim, sevmem zira. Her akşam bi duble rakım fikis Yoksa karatayı salladığımdan değil deee

BKALAVA, İZMİR LOKMASI falan da mı yimiyah gurban

• Konuyu okurken vip 2 si 1 içmek gibisi yokmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suya karıştırılan kahveleri bırakıp Filtre kahve&Frenchpress e 1 yıl oldu.
    Al tichibo dan 1kg lık kahveyi dök dök iç.
  • Olabildigince hazir tuketmeyin benden soylemesi, ben evdeysem filtre kahve yapiyorum
  • Arkadaşlar 3ü1 arada ve türev içecekler kahve değildir. Kahve erimez ! Kahve ya demlenir türk kahvesi gibi ya haşlanır üzerine sıcak su dökülerek aroması bir bardağa aktarılarak içilir (V60 , Filtre Kahve Makinaları , Frenc Press vb.) Hiç bir yöntemde kahveyi eritemezsiniz çünkü öyle bir madde değil. Fakat sizlerin kahve diye içtiğiniz baya baya toz karışımları ve kahve esansları içeriyor. Lütfen az bilinçli olun. French Press 30 lira , Kahve makinaları 130 tl . Gidin bunları alın sağlımız çok daha önemli.
  • Bu bisey degil bimin çayini almiştim 1kglik olanindan.

Paket içerisinden beton parçasi çikti😨
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.