Şimdi Ara

BIM de satılan VIP marka ikisi bir arada kahve hk UYARI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
181
Cevap
2
Favori
89.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Striknin

Arkadaşlar markayı lezzetini vs bi kenara bırakın size bir doktor olarak tavsiyem şudur ki eriyip homojen dağılan içecekleri değil dibinde tortu bırakan içecekleri tercih edin(Türk kahvesi gibi) hele hele bu 3ü bir arada vs içinde süt tozu şeker bulunan ürünleri tüketmeyiniz size anlık enerji verir gibi olur lakin orta uzun vadede sizin enerjinizi tüketir Karaciğerinizi ve pankreas üzerinden düzensiz insülin salınımı nedeniyle sabahları dinç uyanamaz ve kronik rahatsızlıklara yakalanma ihtimaliniz artar.Hayatınızdan şekeri uzaklaştırmaya başladığınızda vücudun orta uzun vadede tepkileri sizi çok sevindirecektir sağlıcakla kalın...

Canan Karatay sen misin?

Şaka şaka, güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler. İnsanlar malesef ki şeker konusunda çok bilinçsiz. Şuan Avrupa'da mısır şurubu bazı ülkelerde 0, bazı ülkelerde %1,5 civarında. Bizde de %10'dan %15'e çıkarılması gündemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Jacobs gold satiliyor bimde. Kavanoz olarak fiyati ise 7.95 ucuz ve ismi bilinmeyen kahveleri almayin. Taninmis bilindik markalari tercih ediniz.

Hepsi kötü. 3.parti kahveye yönelin. Taze kavrulmuş alıp değirmende öğütüp french presste yapın en basit, zevkli halidir kahvenin. Biraz da sütle harika olur. Bilindik marka dediklerinin de hepsi kahvenin en kötü çeşidi(granül) ve koruyucu içeriyor.
  • Ben de bir süre içtim bu bim deki kahvelerden ama tadı o kadar kötü ki zaten bıraktım. Bilindik markalardan şaşmamak lazım kahve konusunda.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    hocam kimi kime şikayet edeceksin amerikada vs olsa adam dava açar milyoner olur sen lafını etsen, sen sus derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

hocam instant kahve yerine filtre kahveyi tercih edin bence. ihtiyacınız olan şeyler french press ve kahve. dilerseniz süt veya kahve kreması ile tadını değiştirebilirsiniz. bunlar işlemden geçirilmiş kahveler bişey beklememek gerekiyor. hem filtre kahve daha sağlıklıdır hem kendiniz hazırlayacağınız için sıkıntı olmaz.

Kesinlikle katılıyorum.Benimde tercihim filtre kahve ne içtiğini biliyorsun.
  • Ha içinden kum çıkan kahve, ha içinden böcek çıkan gıda maddesi, ikisi de insan sağlığına zararlı olan maddelerdir. Yerinizde olsam, bunu ispat cihetine giderdim, aldığım kahvenin fişini saklar, daha sonra laboratuvar ile anlaşır notere gider bunu noter huzurunda içerdim, içtikten sonra da kahve fincanının dibinde nelerin olduğunu laboratuvara analiz ettirirdim, çıkan sonucu da il/ilçe halk sağlığına yollardım, akabinde de ilgili mahkemeye tazminat davası açardım. Sözün özü; sağlığınız söz konusu ise, aldığınız ürünlerin fiyatlarını çokta dikkate almayın. Başka yerlere harcayacağınız paradan kısın;ama sağlığınızdan kısmayın.
  • Kahve dünyası 10 numara. Kd'den sonra nescafenin tadı kötü gelmeye başladı.
  • La bende bunu alıp içiyordum sürekli hey allahım.
  • Uzun aradan sonra ben de nihai bir cevap yazayım. En güzelini yaptım, granül kahveyi tamamen bıraktım. Canım çok isterse günde bir fincan Türk kahvesi (kalitelisinden!) içiyorum artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yıllarca çok ünlü bir kahve zincirinde baristalık yaptım. size şunu söyleyim. azıcık saglıgınızı düşünüyorsanız ve birazcık da olsa iyi kahveden anlarım ot gibi kahve içmem diyorsanız nescafe ve diger türev markalarından uzak durmalısınız. nescafe denilen şeyin asıl ismi granül kahvedir kalitesiz kahve çekirdeginin kimyasal yöntemlerle posasının çıkarılıp paketlenmiş halidir yani kahve çekirdeginin artıgıdır ve kanserojendir. size bir örnek : dikkat ederseniz nescafeyi suya koyunca geriye kahvenin telvesi kalmaz. oldugu gibi içersiniz. eee nerde bu kahve çekirdeginin telvesi?? filtre kahve yapınca telve çıkıyor. Türk kahvesi yaparken telve çıkıyor. peki neden nescefe yapınca telve çıkmıyor. istebunun sebebi nescafe yapılırkenki kimyasal yöntemdir. size önerim nescefe ve diger türev markalardan uzak durun. kahve çekirdeginin çekilip toz haline getirilip yapılan kahveleri tüketin. örnegin Türk kahvesi ,Filtre kahve v.s

• Bim'de satılan Sırım Marka zeytinyağı bakanlık tarafından hileli olarak tespit edildi ve öyle kaldı promosyon ürünü diye kasa önüne koyacak kadar katiller.Gerçi tespit edip toplatmayan bakanlık varken Bim en suçsuzu.Demem o ki sıkıntılı olduğu belli olan bir ürün bile halen satılıyorsa varın diğerlerinde neler vardır hak bilir.

zeytinagacidergisi.com
    Bakanlık Gıda Sahtecilerini açıkladı | Ana Sayfa - Zeytin Ağacı Dergisi
    http://zeytinagacidergisi.com/mansetler/bakanlik-gida-sahtekarlarini-acikladi--3767

• Jacops ve Nescafe içinde benzer durumla sık karşılaştım. Çok az bir miktar siyahlık vardı. Şunuda ekleyeyim soğuk suda deneyin birde sonuç ne olacak. Kaynar su üzerine eklendiğinde daha çok oluyor ben kendimi hep kahve yanıyor diye kandırdım
  • arkadaşlar kendi yaptığınız filtre kahve bu dondurulmuş kahvelerin yarı fiyatına denk gelir.

arasındaki farkı ise everest açıklayamaz. o yüzden lütfen, sağlınız için bırakın şunu ve türevlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Jacops ve Nescafe içinde benzer durumla sık karşılaştım. Çok az bir miktar siyahlık vardı. Şunuda ekleyeyim soğuk suda deneyin birde sonuç ne olacak. Kaynar su üzerine eklendiğinde daha çok oluyor ben kendimi hep kahve yanıyor diye kandırdım

çözünürlükle alakalı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Arkadaşlar markayı lezzetini vs bi kenara bırakın size bir doktor olarak tavsiyem şudur ki eriyip homojen dağılan içecekleri değil dibinde tortu bırakan içecekleri tercih edin(Türk kahvesi gibi) hele hele bu 3ü bir arada vs içinde süt tozu şeker bulunan ürünleri tüketmeyiniz size anlık enerji verir gibi olur lakin orta uzun vadede sizin enerjinizi tüketir Karaciğerinizi ve pankreas üzerinden düzensiz insülin salınımı nedeniyle sabahları dinç uyanamaz ve kronik rahatsızlıklara yakalanma ihtimaliniz artar.Hayatınızdan şekeri uzaklaştırmaya başladığınızda vücudun orta uzun vadede tepkileri sizi çok sevindirecektir sağlıcakla kalın...

Herkes okumalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Temizliğe had safhada önem verilen, büyük kurumsal bir şirkettir.

1.90 sarışın mavi gözlü ve kaslı olduğunuzu da eklemeyi unutmayalım
    bimin sallama çayları da beyaz seramik bardaklarda ciddi bir siyah leke kalıntısı bırakıyor. tıpkı kirecin siyah olan hali diyebiliriz. İlginç bir şekilde bu leke yıkama ile (lavabo-bulaşık mak. farketmez) çıkmıyor. havlu peçete ile bastırarak silince çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 2 Ocak 2017; 17:8:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Temizliğe had safhada önem verilen, büyük kurumsal bir şirkettir.

1.90 sarışın mavi gözlü ve kaslı olduğunuzu da eklemeyi unutmayalım
    bimin sallama çayları da beyaz seramik bardaklarda ciddi bir siyah leke kalıntısı bırakıyor. tıpkı kirecin siyah olan hali diyebiliriz. İlginç bir şekilde bu leke yıkama ile (lavabo-bulaşık mak. farketmez) çıkmıyor. havlu peçete ile bastırarak silince çıkıyor.

hocam bütün sallamalrda o iz çıkıyor. denemediğim kalmadı hepsinde çıkıyor. dediğiniz gibi kağıt havluyla sertçe silince çıkıyor

• çamur atmadan önce suyu kaynattığın şey kontrol et.aynı psikolojiye nescafe içerken bir ara bende girmiştim meğer cezvedenmiş.ha birde hazır kahve içmeyin. french press 6 lira filtre kahve kilosu 20 lira arada dağlar var.
  • Rezillik
  • Git Starbucks veya Kahve Dünyasına.Taze çektir kahveni(Kenya,Kolombiya,Guatemala vs) sonra bi french press de al.Kahvenin tadını aldığını fark edeceksin .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.