Şimdi Ara

BIM de satılan VIP marka ikisi bir arada kahve hk UYARI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
181
Cevap
2
Favori
88.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşaatta kullanılmaz o kum. malum yaş kum beton kalitesini düşürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

inşaatta kullanılmaz o kum. malum yaş kum beton kalitesini düşürüyor
    Geçen bir arkadaşın tavsiyesiyle kahveyi taze çekip french press ile yapmaya başladım. Daha önce hiç kahve içmediğimi anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Geçen bir arkadaşın tavsiyesiyle kahveyi taze çekip french press ile yapmaya başladım. Daha önce hiç kahve içmediğimi anladım

Alıntıları Göster
    Bu French Press işini çok sık duymaya başladım çevrede, burada da ısrarla tavsiye ediliyorsa denemek şart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bu French Press işini çok sık duymaya başladım çevrede, burada da ısrarla tavsiye ediliyorsa denemek şart oldu.

Starbuckstan yarim litrelik bodum marka frenchpress al keyfine bak. Nescafe kahvenin tang'idir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Şikayet sonucu ne oldu, simdi 2si1 lezcafee şokta satılandan içiyoruz, tadı vip e gore çok iyi

• imhiret kullanıcısına yanıt
    Sonuç, yediğin veya içtiğin hiçbir şeyde ucuza kaçmayacakmışsın. Şikayet sonucu ise, klasik Türkiye gerçeği "içinde kum yoktur", farklı bir şey beklemiyordum zaten. Şimdi 3 kuruş fazla veriyorum, gidip alıyorum Nescafe Gold 100gr lık paketimi, ağız tadıyla kahvemi içiyorum.
  • Evde buldum az önce içtim.Altinda kum tarzi bir seyin oldugunu gordum .

bir daha içmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Evde buldum az önce içtim.Altinda kum tarzi bir seyin oldugunu gordum .

bir daha içmem
    aslında kahvenin tamamen çözülmemesi, çay gibi demlenip posası kalması lazım. ama nescafe vs. her nasılsa tamamen çözünebilir şekilde yapıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

aslında kahvenin tamamen çözülmemesi, çay gibi demlenip posası kalması lazım. ama nescafe vs. her nasılsa tamamen çözünebilir şekilde yapıyorlar...

Alıntıları Göster
    Jacobs Monarch ve Millicano der kaçarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Jacobs Monarch ve Millicano der kaçarım.

Alıntıları Göster
    Millicanoyu taklit etmeye çalışmış o olablirler. Filtre kahve eklemişlerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Millicanoyu taklit etmeye çalışmış o olablirler. Filtre kahve eklemişlerdir

Alıntıları Göster
    Konu hortlamış ama hatırlatmakta fayda var: "suçu ispatlanana dek herkes suçsuzdur".

Kum dediğiniz şey yarın başka bir şey çıkar, iftiracı durumuna düşersiniz. Bahsi geçen marka size dava açsa ve laboratuvar tetkikleriyle o kahvede kum olduğunu kanıtlayamasaydınız, çok ciddi söylüyorum baya uğraşırdınız.

Markayı kesinlikle korumuyorum, içindeki madde hakkında da yorum yapmıyorum incelemeden bilemeyiz ama biz tüketiciler olarak dikkatli olmalıyız ki haklıyken bile haksız duruma düşmeyelim

• arkadaş forumda , forum dostlarıyla fikrini paylaşmış. siz nerelere gittiniz? sağlığını kaybetme ihtimali olsa, yemişler markayı, değil mi? yoksa size göre farklı mı? kısaca, hiç bir şey olmaz , merak etmeyin. zaten siz yazmamış mısınız "suçu ispatlanana dek herkes suçsuzdur" diye. ortada suç dahi yok üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

arkadaş forumda , forum dostlarıyla fikrini paylaşmış. siz nerelere gittiniz? sağlığını kaybetme ihtimali olsa, yemişler markayı, değil mi? yoksa size göre farklı mı? kısaca, hiç bir şey olmaz , merak etmeyin. zaten siz yazmamış mısınız "suçu ispatlanana dek herkes suçsuzdur" diye. ortada suç dahi yok üstelik.
    Gold'u da çok kötü, Makro marketlerde çok güzel kahve fırsatları var takip edin, daha ucuza geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Gold'u da çok kötü, Makro marketlerde çok güzel kahve fırsatları var takip edin, daha ucuza geliyor.

Alıntıları Göster
    Allah rızası için 30-40 tane alıp bunları biriktirerek ne olduğu konusunda daha fazla emin olmaya çalışıcak olan varmı ? içmeye gerek yok eğer kumsa zaten bekletince çökelti verecektir. Öte yandan,, sırf ürünün miktarını ve ağırlığını fazla göstermek maksatlı kullanılmış suda çözünmeyen ama zarar da vermeyen doğal bir ürün olabileceği kanaatindeyim. Soya fasülyesi tozu, leblebi tozu vs.. :)

• Ben kave bağımlısı biriyim, uzun süredir ikram harici Türk Kahvesi dışında tüketmiyorum.

Zor geliyordu başta ama bayadır kendim yapıyorum. İşin ilmini kapınca on numara oluyor, 3-5 dakkalık uğraş.

Hazır kahve önermiyorum kimseye. Üçü bir arada içtiğim zaman çok koyu içerdim, aksi taktirde sıcak su gibi geliyordu. Koyu içince de çarpıntı yapıyordu, vip markasını bir kere 2011 yılında askerde içtim.

Vip sanırım 30-35 kuruş, nescafe bazen görüyorum 40 kuruşa kadar düşüyor. 200 gr Türk Kahvesi kaliteli olanı 3.25-3.50, paket başına 25 fincan çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

arkadaş forumda , forum dostlarıyla fikrini paylaşmış. siz nerelere gittiniz? sağlığını kaybetme ihtimali olsa, yemişler markayı, değil mi? yoksa size göre farklı mı? kısaca, hiç bir şey olmaz , merak etmeyin. zaten siz yazmamış mısınız "suçu ispatlanana dek herkes suçsuzdur" diye. ortada suç dahi yok üstelik.

Diyelim sizin İstanbulda 5 şubesi olan bir kebap salonunuz var. Ben buraya "Rambo34ün kebapları dönerleri hk. uyarı!!" diye başlık açıp at eti kullandığınızı söylesem, (ve bunu kanıtlayamasam) siz beni dava etmez misiniz?

Burası çok büyük bir forum. Misafirleri de saydığınızda, çok kişiye ulaşıyor. Bu tarz dedikodular virüs gibi yayılırlar. Sonuçta burası halka açık bir iletişim aracı. Biz bize değiliz. Olmaz olmaz da kafaya takacakları tutar, ürünlerine de güveniyorlarsa adamın başına iş açarlar. Ben forumdaşımı korumaya çalışıyorum. Komik bir şey de göremedim.

Edit: kum olduğunu düşünsem daha farklı tepki verirdim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 20 Nisan 2016; 13:54:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cordarone

quote:

Diyelim sizin İstanbulda 5 şubesi olan bir kebap salonunuz var. Ben buraya "Rambo34ün kebapları dönerleri hk. uyarı!!" diye başlık açıp at eti kullandığınızı söylesem, (ve bunu kanıtlayamasam) siz beni dava etmez misiniz?

Burası çok büyük bir forum. Misafirleri de saydığınızda, çok kişiye ulaşıyor. Bu tarz dedikodular virüs gibi yayılırlar. Sonuçta burası halka açık bir iletişim aracı. Biz bize değiliz. Olmaz olmaz da kafaya takacakları tutar, ürünlerine de güveniyorlarsa adamın başına iş açarlar. Ben forumdaşımı korumaya çalışıyorum. Komik bir şey de göremedim.

Alıntıları Göster
    cafelux markasını vip yapıp satıyorlarhttp://www.cafelux.com.tr/tr/kahveler.php

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

cafelux markasını vip yapıp satıyorlarhttp://www.cafelux.com.tr/tr/kahveler.php

Alıntıları Göster
    Telvedir o

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Adam

quote:

Bahsettiğiniz şekilde bir şey olma ihtimali sıfır. Sonuçta arkadaş bir müşteri ve şikayeti var, her şekilde, her mecrada şikeyetini dile getirebilir. Sonuçta içinden %100 kum çıktı demiyor, kum gibi bir şey diyor ve durumu yetkili mercilere bildirdiğini haber veriyor.

Bu arada Rambo34 kebap salonu iyiymiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Telvedir o

Alıntıları Göster
    Konu sahibi ve bizzat tecrübe etmiş olarak, olay ve sonrasına dair detaylı bilgi ve dahi fotoğraf ilk mesajlarda var zaten. O maddenin tam ismi nedir bilemem, kimyager ya da gıda müh. değilim. Ama içerseniz siz de göreceksiniz, dipte hiç çözünmeyen bildiğin inşaat kumuna benzeyen (hem tat hem görüntü olarak) bir malzeme kalıyor. O zaman biraz araştırma yaptığımda, bu tür toz içeceklere silikon karışımı bir madde koyuluyormuş rafta paket içinde beklerken topaklanmaması katılaşmaması için. Anladığım kadarıyla bu dipteki işte o madde. Ben kendi kararımı verdim ve sağlıklı olmadığını düşündüm ve burada da bilgi olarak paylaştım, bir daha da almadım. Aksini düşünen varsa kendisini bağlar, herkes kendisi için doğru olanı kendisi bilir. İsteyen alır içer.

Bu arada bazı arkadaşlar, konuyu "çamur at izi kalsın" tadında bir mesajmış gibi yansıtmaya çalışıyorlar, nedendir anlayamadım. Fotoğraflarla detaylı bilgi verilmiş bir olay var ortada. Rambo34 kebap salonuna gitmiş ve etten zehirlenmiş bir insan, ben gittim zehirlendim dese, bu duruma inanmak için illa ki daha fazla insanında mı zehirlenmesi gerekir? Veya senin? Konuda BİM mağazasına yönelik hiçbir suçlama yok, kaldı ki birçok ürününü halen (işime geliyorsa beğeniyorsam) alırım. Yazdıklarımın hiçbir yerinde bu mağazaya gitmeyin, bu markayı almayın yazmadım, sadece tecrübemi paylaştım. Hiçbir bilgi vermeden desek ki "x firması böyle çakaldır, şöyle kötüdür" eyvallah haklısın. Ama bizzat yaşanan ve paylaşılan bir olaya inanmıyorsanız o da artık sizin tercihiniz. Ben sadece ve sadece tecrübemi yazdım, kimseyi birebir itham etmedim, lütfen siz de etmeyin. Empati yapmak iyidir güzeldir ama 2 taraflı olursa adil olur, diğer türlüsü taraflı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 20 Nisan 2016; 16:18:43 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.