Şimdi Ara

BIM de satılan VIP marka ikisi bir arada kahve hk UYARI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
89.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal kahveleri kavururken bacalarda kalan yağlı kavruk ürünün kazıntısı bu. O şeylerde baca kazıntısından kalan harc kum vs dir sanırım :) Bakmayın bu hızlı kahve denilen olayda kullanılan kahve, harbi baca kazıntısı bana göre. Almayın içmeyin , gerçek kahve telveli falan olur bunlarda o da yok.
  • meraktan soruyorum;

baze su borularındaki metal tortuda bardaklara gelebiliyor
    bana çok denk gelirdi.
    ketılda birikiyor veya cezve cayranlıkta birikiyor ve bardağa dökülüyordu.

bence sabah mutfak musluğunu bir kontrol edin.
    cam bardakla deneyin.

tabiki ürün sahipleride gerekli incelemeyi yapmalı.
  • öğrencilerin yarısı BİM yüzünden erken yaşda ölücek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Arkadaşlar markayı lezzetini vs bi kenara bırakın size bir doktor olarak tavsiyem şudur ki eriyip homojen dağılan içecekleri değil dibinde tortu bırakan içecekleri tercih edin(Türk kahvesi gibi) hele hele bu 3ü bir arada vs içinde süt tozu şeker bulunan ürünleri tüketmeyiniz size anlık enerji verir gibi olur lakin orta uzun vadede sizin enerjinizi tüketir Karaciğerinizi ve pankreas üzerinden düzensiz insülin salınımı nedeniyle sabahları dinç uyanamaz ve kronik rahatsızlıklara yakalanma ihtimaliniz artar.Hayatınızdan şekeri uzaklaştırmaya başladığınızda vücudun orta uzun vadede tepkileri sizi çok sevindirecektir sağlıcakla kalın...

Peki ya nesquik?
  • Yahu siz şaka mısınız?
    Çözünebilir kahvelerin tamamı kahve üretiminde fireye çıkan çekirdeklerden, dibine dökülen tozlardan ya da en dandik çekirdeklerden yapılır. İçine yığınla kimyasal konulur ve suda çözünmesi sağlanır.
    Nescafe'de Jacobs'da çökelti olmuyor diye kaliteli, sağlıklı bir şey içtiğinizi mi sanıyorsunuz?
  • Bi kac kere bende aldim fakat Turk kahvesi dışında kahve sevmiyorum, icemiyorum mutluyum.
  • kum suda olmasın dostm
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Ustam o nasıl örnektir öyle. Sümük gibi demişsin bütün peynirler den soğudum yeminle...
  • Bi kac ton alinca insaatta kullanmak icin iyi kum cikar kahveyi ic kumu inşaata iste 2si 1 arada bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Ustam o nasıl örnektir öyle. Sümük gibi demişsin bütün peynirler den soğudum yeminle...

Karşılayacak başka kelime bulamadım, kaldı ki iade formuna da aynen öyle yazdılar. Zaten iğrendim bir daha da oradan peynir almadım.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    anlayana vip ten ağzı yanmış nescafe alayım diyor

bana göre hepsi çöp

Türk kahvesi
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    su yeterince sıcak ve yeterince karıştırdın mı?
  • Türk kahvesi olarak hangisini önerirsiniz . Marka olarak yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaylalı. -- 9 Ocak 2017; 19:32:41 >
  • Evde bu üründen vardı az önce yapıp içtim. Dibine baktım kum falan yok. Güncelleme geldi galiba kahveye
  • 2 yıllık konu bi anda patladı
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Keşke elimizde olsa da hazır olan hiçbir şeyi tüketmesek... Ama malesef. Özellikle şehirlerde oturan kişiler için bu çok güç bir durum.
  • bim ürünlerini nasıl tüketiyorsunuz miğdesiz misiniz ?
  • Xeblion X kullanıcısına yanıt
    hayır hocam fakiriz.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Madem bu kadar duyarlısınız satınalma müdürlüğünün dediği gibi numunesi bir mağazasına bırakarak neden müşteri şikayet formu doldurmadınız anlamadım. En kısa ve öz seçeneği zor geldiği ve uzun iş dediğiniz için bırakıp kendinizce alo gıdayı aramayı tercih etmişsiniz. Elbette arayabilirsiniz istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz ama yolunuz düştüğünde numuneile birlikte bir Bim mağazasına şikayette bulunmanız çok daha kısa ve öz çözüm olurdu. Sonra buradan paylaşın yine durumu. Sonuçta yabancı bir madde ise içindeki şirkette elindeki numune ile üretici bakgörler' e hesabını soracak bunun analizinden sonra merak etmeyin. İnşallah kısa sürede durum açığa kavuşur. Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 9 Ocak 2017; 20:46:34 >
  • :P lan evde vardı hemen bi yapıp bakıyım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.