Hepsiburada Hepsiburada satıcı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİM'de stanley 1.3 litre termos 299 tl.(23 Aralık 2020) (6. sayfa)
-
-
100 derece suyu termosu ısıtıp koyarsanız, 15-18 saat sonra 70 derece civarında kalmalı. haa açıp çay içiyorsanız kalabalıkta, 8 saat normal o zaman. -
Ben 1.9lt serisini kullaniyorum kapak kismi klasik seri olanlarin hepsinde ayni diye biliyorum.
Sizin adiniza uzuldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 saatte kapağını sık sık açmazsanız ılık olmasının imkanı yok. Hatta 8 saatte eli haşlar. Denedim 24 saat sonra el yakıyor gerçekten. Yani hazır kahve yapılıp içilebilir.
Bu kapağı neden beğenmediniz. Çevirmesi zor mu geliyor. Sıkıntılı bir durum varsa dikkat edeyim ben de. Kapak gayet kullanışlı geldi bana. Tamamen çıkarmaya gerek kalmadan ok işaretini iki tur çevirip gevşetip döküyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaze80 -- 28 Aralık 2020; 13:12:37 >
Ben bu ürünü arkadaşım adına aldım arkadaşım beğenmedi çünkü Bendeki olan modelde iki tane tırnak var ve tam olarak kapandığında kesinlikle sızdırma yapmıyor Ayrıca bir iki tur çevirince hava tamamen girmeden içeceği boşaltabiliyorum.
Bu ürüne ait kapak çok kullanışlı gelmedi bana da gelmedi arkadaşıma da gelmedi olumsuz yönlendirmek istemem İlk kez tanışıyor olsaydık bu ürünle belki bir şikayetimiz olmazdı.
İmkanı yok. 8 saatte ılık.
Suyun sıcaklığı elle anlaşılmaz arkadaşlar...Aynı suda elin dışı yanarken içi yanmaz,elin yanarken ağzın dilin soğuk algılar o suyu...Organlarımızın her tarafı ayrı algılar yani sıcaklığı...Suyun sıcaklığını ölçmek için ben Nescafe yapıp içiyorum,hemen anlaşılıyor sıcaklığı...Ağzınız diliniz bu konuda en iyi referanstır...
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye gülüyon?
-
Ben de aldım Bim'den 1.3lt yi. Normalde hayatta girmem bim'e de termos için girdik artık.
1lt lik modelini 3 yıldır kullanıyordum zaten. Onu babama verince kendime lazım oldu. Rafta iki tane vardı. Bir an içimden dedim ikisini de alayım birine çay diğerine kahve koyarım.
Ama 300 çok para, almadım tabiki de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normalde neden girmiyorsunuz Hocam Bim’e? -
Bim'i sevmiyorum, ürünlerine de, indirimlerine de itimadım yok. Çok eskiden yaptığım alışverişlerden dolayı.
suyun sıcaklığı duşa girince anlaşılır hocam , isterseniz bir deneyin:) -
Eyvallah,girer bakarız... Ama duş yaptığın suyun sıcaklığında kahve veya çay iç "bu ne yahu,imamın abdest suyu" dersin...
-
Kamp malzemeleri satan firmalar daha yüksek fiyat mı veriyor? Al satçı görselinde 450 tl yazmış. Birde decalthon ürünleri iş görmüyor mu ki? Stanley işin piri gibi gerçi de
-
Aslında almayacaktım,ama hırs yaptım belki şansıma bulurum dedim...4 bim gezdim sonunda buldum
-
bir önceki termos furyasında bu ve stanley vardı, ilk düşmede özelliğini yitiriyor diye şikayet eden çok oldu stanley aldım.
stanley de ezik izi çabuk çıkıyor fakat iyi iş yapıyor özellikle outdoor spor ve kamp yapıyorsanız işinizi güzel görür.
-
biter. Vatandaş almasa bile Dolar kurundan dolayı fırsatçılar alır satar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X